hoe om te voorkomen dat het opnieuw installeren van iOS-apps uit wanneer u synchroniseert met iTunes

Wanneer u een app op je iPhone of iPad te verwijderen, zult u merken dat het opnieuw wordt geïnstalleerd wanneer u synchroniseren met iTunes op uw pc. Echter, er is een manier om apps te voorkomen dat het opnieuw installeren op je iPhone of iPad nadat u ze verwijdert.

Apps verwijderd op je iPhone of iPad nog in iTunes en zal opnieuw worden geïnstalleerd op uw apparaten, zelfs nadat u ze verwijdert. Er zijn drie instellingen moet u uit te schakelen om dit te voorkomen, een op je iOS-apparaat en twee in iTunes, en laten wij u zien hoe u deze instellingen te wijzigen.

Om een ​​app op je iPhone of iPad te verwijderen, houdt u uw vinger op het pictogram van de app. Alle pictogrammen en mappen zal wiebelen en je krijgt een delete badge (X in een cirkel) te zien in de linkerbovenhoek van het pictogram. Tik op dat “X” knop om de app van uw apparaat te verwijderen.

Om een ​​verwijderde app voorkomen dat opnieuw op uw apparaat, eerst gaan we uit van een instelling op het apparaat in te schakelen. Om dit te doen, tik op ‘Instellingen’ op uw home-scherm.

Tik op “App en iTunes Stores” in het menu “Instellingen” aan de linkerkant van het scherm.

Onder “Automatisch Downloads” aan de rechterkant van het scherm, tikt u op de groene schuifknop voor ‘Apps’. Als u niet wilt “Music”, “Boeken”, of “Updates” (uit de App Store) om automatisch te installeren, schakelt u de opties, alsook.

Wanneer een optie is uitgeschakeld, de schuifknop wordt wit en de verandering in de instelling gebeurt onmiddellijk. U kunt gewoon op de Home-knop om terug te keren naar het beginscherm.

Er zijn twee instellingen in iTunes uit te schakelen om te voorkomen dat het opnieuw installeren van apps op uw apparaat nadat ze te verwijderen. De eerste die we gaan veranderen is de “automatische downloads” functie in iTunes. Open iTunes en selecteer “Preferences” uit het menu “Edit”.

In het dialoogvenster “Algemene Voorkeuren” vak, klikt u op “Store” op de werkbalk aan de bovenkant.

Om apps te voorkomen dat het opnieuw installeren op uw apparaten na hen te verwijderen, selecteert u de ‘Apps’ vakje in de sectie “Automatisch downloads” Er is dus geen vinkje in de doos.

Klik op “OK” om uw wijzigingen op te slaan en het dialoogvenster te sluiten.

De derde optie uit te schakelen, sluit uw apparaat aan op uw pc. Wanneer uw apparaat is aangesloten, klikt u op het pictogram voor het apparaat op de werkbalk.

Onder “Instellingen” in het linkervenster op ‘Apps’.

De “Apps” scherm waarmee u te installeren en apps te verwijderen van uw apparaat met behulp van iTunes.

Scroll naar beneden langs de lijst met apps en selecteer de “nieuwe apps automatisch installeren” vakje onder de lijst, dus er is geen vinkje.

LET OP: Als een van deze drie opties zijn, zal apps opnieuw worden geïnstalleerd nadat u ze op uw apparaat te verwijderen. U dient uit te schakelen alle drie de opties.

Wow – dit heeft me afgeluisterd al jaren. Apps en muziek. Niet zeker alle drie moeten af ​​in elke iteratie van iTunes (Windows) en / of iOS want ik kan me niet herinneren gaan door elke stap. Ongelooflijk hoe ingewikkelde / gecompliceerd is.

Als ik dit doe, maar wat gebeurt er als met behulp van een apparaat (of iTunes, wat dat betreft), download ik een app die ik wil op mijn apparaten en in iTunes? Hoe kan mijn apparaten en iTunes weten te houden / downloaden van de apps die ik wil en niet downloaden van de degenen die ik niet wil? Moet ik mijn gewenste apps in elk apparaat en in iTunes handmatig te downloaden?

Ik denk dat het dezelfde vraag geldt ook als ik weer “uit” het automatisch downloaden van muziek die ik kopen op één apparaat. Moet ik de download handmatig te doen op elk apparaat en in iTunes, om automatisch te voorkomen dat het downloaden van muziek die ik niet meer uit en hebt verwijderd? En zo ja, ik zou moeten betalen voor de muziek meerdere keren?

Er zijn geen overgebleven afstammelingen van de 16e Amerikaanse president Abraham Lincoln; zijn laatste afstammeling, achterkleinzoon Robert Todd Lincoln Beckwith, overleed op 24 december 1985.