hoe om te schrijven en e-mail in Outlook 2013

Outlook is vrij synoniem met e-mail. Daarom buiten al zijn andere functies, wilt u ervoor zorgen dat u weet hoe het te gebruiken met e-mail zo effectief mogelijk.

We hebben met betrekking tot het gebruik van aspecten van Outlook voor enige tijd en hagelvlakkig Office dierenartsen zullen al weten dit allemaal, maar nieuwe gebruikers, zoals diegenen die het nodig om te weten hoe je Outlook gebruiken in een kantooromgeving, zou kunnen hebben om te weten hoe Outlook gebruiken dagelijks. Dat gezegd hebbende, het is een veelzijdige en volwassen e-mail applicatie die Windows-gebruikers moeten in hun gereedschapskist te hebben.

Aangezien er zoveel te leren, hebben we weinig tijd te verliezen, dus laten we meteen met hoe om te componeren en berichten, evenals een overzicht van alle opties sturen begonnen kun je aanpassen aan Outlook een meer nuttige en plezierige ervaring .

Als u wilt of moet de basis van Outlook te begrijpen, hebben we een handige gids voor beginners geschreven. We raden je het leest als Outlook is geheel nieuw voor je.

Anders uit de Outlook-inbox, kunt u klikken op de “Nieuwe E-mail” knop of gebruik “CTRL + N”.

De resulterende nieuw bericht venster moet worden vrij eenvoudig zijn. Als je ooit hebt gebruikt Microsoft Word of soortgelijke tekst bewerkingsprogramma, zal de basistekst features ongetwijfeld u bekend voorkomen.

Op dit punt, zou je aangeven wie je bent het verzenden van uw boodschap aan, stel het bericht en klik op de knop ‘Verzenden’. Dat is allemaal goed en wel als je gewoon een one-off bericht opstelt en dan ben je klaar met het, maar er is meer aan de hand dan dat.

Wanneer u een nieuwe e-mail samen te stellen, het eerste wat je waarschijnlijk zal doen is het invoeren van uw ontvanger of groep ontvangers. U kunt dit doen door simpelweg te typen in hun e-mail adres (sen) of u kunt klikken “To …” en kies de namen uit uw adresboek.

Vergeet niet, als je snel wilt kiezen uit twee of meer adressen tegelijk, houd CTRL ingedrukt en klik op elke naam die u wilt selecteren, kies je het aanpakken van opties: Aan en CC (of BCC). Wanneer u al uw ontvangers hebt geselecteerd, klikt u op “OK.”

Als u een adresboek niet hebt, hebben wij u gedekt. U kunt uw contactpersonen importeren in Outlook vanuit uw Gmail of soortgelijke e-mail service.

Laten we zeggen dat u meer dan één e-mailaccount in verband met Outlook. Hoe doe je e-mail van je andere accounts?

U zult merken dat op de “Van” knop er is een klein pijltje. Klik op die knop, en je zult je andere accounts te zien in een drop-down lijst, zodat u een andere e-mailaccount kan kiezen.

U kunt ook een e-mailaccount dat niet is gekoppeld aan Outlook, bijvoorbeeld als u gebruik maakt van iemand anders computer of je bent met behulp van uw computer op het werk gebruiken en u wilt route antwoorden op uw persoonlijke account.

Als u dit doet, houden een paar dingen in gedachten. Ten eerste, wat bericht dat u verzendt worden gekopieerd naar de map Verzonden Mail, dus niet iets persoonlijks sturen, tenzij u van plan bent om het te verwijderen en leeg de prullenbak. Ook als u een bericht van uw werk sturen, zullen ze waarschijnlijk op te slaan op hun mailserver.

U kunt al vertrouwd met het concept van de handtekeningen zijn, of u kunt zelf ook gebruiken. Kortom, handtekeningen zijn speciale pre-samengesteld stukjes tekst die u kunt toevoegen aan elk bericht. Dit kan uw contactgegevens, vitale informatie over een product of een evenement dat u promoot, of gewoon een diepgaand citaat je echt wilt.

In dit voorbeeld gaan we een handtekening detaillering toekomstige vakantie plannen te bevestigen. We zullen dit handtekening aan alle e-mails die afkomstig zijn van ons werk houden, maar niet om te antwoorden en forwards.

Vanaf hier op, tot je de handtekening wilt verwijderen met behulp van deze instellingen, zal uw vakantie waarschuwing elke keer dat u een nieuw e-mailbericht opstellen verschijnt.

Handtekeningen zijn gemakkelijk genoeg om erachter te komen, maar hoe zit het met stationair? Zolang het is daar, laten we gaan door en bespreken. Zoals met handtekeningen, heb je waarschijnlijk gezien e-mail stationaire in een of andere vorm, maar in principe werkt het als volgt: omdat je het verzenden van e-mail als HTML, stationaire gewoon kunt u achtergronden, verschillende lettertypes en kleuren toe te wijzen aan uw berichten.

Je ziet hier hoe dit werkt. Wij selecteerden de “beren” thema uit de lijst, die ons een achtergrond met teddyberen sieren het geeft.

Natuurlijk, als je aan het werk bent, kunt u zich te onthouden van berichten met teddyberen en dergelijke, maar als je wilt dat je berichten naar echt uit, dan kun je de stationaire functie gebruiken om een ​​aantal echt mooie resultaten te creëren.

Beantwoorden en doorsturen van berichten is eenvoudig en u waarschijnlijk al gemerkt dat de reactie tools op het lint.

Je ziet het antwoord, allen beantwoorden (gebruik met voorzichtigheid), en vooruit opties, die tamelijk vanzelfsprekend, maar hoe zit het met de andere opties zijn?

Als u klikt op “Vergadering” dan kun je een vergadering verzoeken bij het beantwoorden, check out alle opties die je krijgt als je dit doet.

We gaan bijeenkomsten in meer detail in een aanstaande artikel dekken waar we Outlook agenda bevoegdheden zullen bespreken.

Laten we pop het antwoord en weer mogelijkheden voor een snelle blik te openen. Er zijn verschillende manieren waarop u kunt wijzigen hoe oorspronkelijke berichten kijken bij het beantwoorden of doorsturen, of dat het is opgenomen als bijlage, of helemaal niet.

U kunt ook instellen hoe antwoorden en weer geopend, en of uw opmerkingen worden voorafgegaan door uw naam.

Er is een heleboel andere dingen gaande in de Mail-opties, dus voordat we jullie vandaag vertrekken, willen we wat tijd besteden aan het praten over hen.

Hier zijn een aantal fundamentele dingen zoals editor opties voor het veranderen van de manier waarop u berichten, spelling en autocorrectie opties, en handtekening en stationaire mogelijkheden, die we al op aangeraakt samen te stellen.

Veel van deze opties open te stellen voor sub-opties Bijvoorbeeld, als u klikt op “Editor Opties …,” je gaat naar een hele hoop andere vakjes (onderverdeeld in twee categorieën, Proofing en Advanced) om door te waden te ontdekken.

Naar beneden te scrollen, er zijn boodschap aankomst opties om te kiezen hoe Outlook waarschuwt u wanneer berichten binnenkomen in uw inbox.

Evenals hoe Outlook markeert items als lezen wanneer u het leesvenster gebruiken.

U kunt zelf bepalen hoe vaak berichten automatisch worden opgeslagen, waar ze zijn gered, en ga zo maar door.

Wanneer u berichten wat er gebeurt te sturen? Met de “Berichten verzenden” kiest, kiest u standaard belang en de gevoeligheid niveaus, automatische naam controleren, en een flink aantal andere kleine maar verschillende tweaks die u kunt maken om uw gebruikerservaring.

Als u geïnteresseerd bent in het volgen van berichten, zijn er manieren om aanpassingen aan dat ook te maken. Bijvoorbeeld, het is hier kunt u terecht op leesbevestigingen, die stuurt u een melding wanneer iemand leest uw e-mail.

Tot slot vinden we een aantal opties om uw berichten formaat, dat u kunt waarschijnlijk nooit gebruik te veranderen.

De andere opties hebben een aantal handige functies, zoals het tonen plakopties (eventueel vervelend) en of volgende en vorige schakels in berichtkoppen tonen bij het lezen door middel van meerdere berichten in uw inbox (waarschijnlijk nuttig).

Er zijn ook mogelijkheden om te configureren hoe het programma presteert gesprek opruimen, maar wat we laten zien dat en andere aspecten van het beheer van Outlook e-mail in een aanstaande artikel.

E-mail is zo’n integraal onderdeel van Outlook, is het geen wonder dat er veel manieren om het te vormen. Onnodig te zeggen, als je leert om Outlook te gebruiken, vind je jezelf terug te keren naar de opties op de gelegenheid om bepaalde aspecten van hoe e-mail wordt geformatteerd en gedraagt ​​veranderen.

We zijn nog niet klaar verkennen van Outlook, we hebben nog steeds veel om te laten zien, zoals de manieren waarop je zult omgaan met het verzenden en ontvangen van attachments, agenda, taken en nog veel meer. Voorlopig echter, willen we graag meer van u, dus neem even de tijd om ons een korte opmerking in ons discussieforum horen.

De saxofoon is vernoemd naar de uitvinder Antoine-Joseph “Adolphe” Sax, hij vond ook de minder bekende saxhorn, saxtuba en saxtromba.