hoe om te klikken inschakelen om plugins te spelen in firefox

Heb je ooit een webpagina alleen allerlei multimedia op de pagina moet gewoon beginnen te spelen geopend? Firefox heeft een verborgen functie die is ontworpen om situaties, net als dat te voorkomen. Lees verder om erachter te komen hoe om te schakelen.

Open Firefox en ga naar about: config.

U zult sarcastisch gewaarschuwd dat je op het punt om de garantie ongeldig, klikt u op de “Ik zal voorzichtig zijn, beloof ik!” Knop om verder te gaan.

Nu zoeken

plugins.click_to_play

Vervolgens moet je de instelling te schakelen, zodat de waarde true.

Zodra u klaar bent herstart Firefox. Om het te testen, ga dan naar YouTube en klik op een video, zul je merken dat je moet klikken op de plugin om het te activeren.

Dat is alles wat er is.

Weet iemand of dit kan worden gedaan in Chrome?

Al ingeschakeld in Firefox Aurora en nacht!

Geweldig idee van Mozilla en een goede manier om alle ongewenste Multimedia vermijden.

Ik ben nog steeds nieuw voor computers up. hoe doe je navigeren naar naar about: config.

Wanneer u deze toepassen op uw browser, zal het van invloed op alle Firefox-gebruikers op die pc, en zo ja, is er een manier om toe te passen, zodanig dat het alleen werkt in de browser exemplaren van de gebruiker die het wil;? Bedankt!

Al, Op de adresregel, waar je de URL, zoals http://www.howtogeek.com, verwijder dan het veld en type in “about: config” zonder de aanhalingstekens.

Navigeren naar about: config geopend Firefox. Ga vervolgens naar de adresbalk (waar je http://www.whatever.com enter). In plaats van het typen van http://www.whatever.com Typ about: config

Geweldige tip! En ja, kunt u hetzelfde doen in Chrome. Ik heb het gedaan, maar de stappen niet herinneren. Het was zeker in de configuratie-instellingen. Helaas kan ik niet meer hulp bij het.

Ik kreeg ‘klikken om plugin te activeren “op een paar sites. Bedankt voor de behulpzaam wandeling door.

Ik geef de voorkeur nog steeds flash blok aan deze methode. Maar het is nog steeds goed om te weten.

Firefox 8.01 beschikt niet over die optie vermeld.

U kunt hetzelfde doen in Chrome. Ga naar Instellingen, klik op ‘Geavanceerde instellingen weergeven’, onder Privacy Klik op ‘Instellingen voor inhoud’, onder Plug-ins te veranderen de optie “Klik om te spelen”. U kunt ook instellen uitzonderingen voor verschillende sites.

@FloridDave; “Firefox 8.01 niet hebben dat optie vermeld.”; Het is nieuw met Firefox 16.

hetzelfde kan worden gedaan in SeaMonkey, een broer of zus van Firefox

Een woord: Opera

@Neko: Dat is drie irrelevante woorden.

@Neko Serieus? Bent u een Opera-ontwikkelaar? Omdat de laatste keer dat ik controleerde waren zij de enigen die het gebruik ervan: P

Hoewel deze optie een goede zaak kan zijn, is het problemen veroorzaakt voor mij met McAfee SiteAdvisor en KeyScrabler Pro. Als deze optie actief is, SiteAdvisor en KeyScrambler niet meer goed werken. Ik moest “turn off” van deze optie.

Ik hou van hoe het hield Youtube uit schalde onverwacht en het werkte goed,. Helaas, het geblokkeerd gedownloade PDF’s van de weergave. Ik heb gemerkt dat Noscript heeft een noscript.smartClickToPlay setting en het werd ingesteld op True. Ik vraag me af of dit veroorzaakt een conflict zodat de PDF zou niet weergegeven. Als ik kan krijgen PDF-bestanden om ermee te werken, zou ik zeker gebruiken.

Ethiopiƫ is het enige Afrikaanse land dat nooit is gekoloniseerd.