hoe om te groeien bekroonde groene bonen

De meeste mensen nog niet weten, maar ik heb besloten op te geven computers en uitgegroeid tot een boer in plaats daarvan. Aangezien ik de nuttige soort, heb ik besloten om alles wat ik weet over de landbouw met u, te beginnen met hoe ik heb mijn bekroonde groene bonen te delen.

Dit zijn slechts een paar tips die ik heb geleerd over mijn laatste 25 minuten als een boer.

Tips voor het kweken van bekroonde Green Beans

De eerste stap is om jezelf wat vuil te krijgen. Het belangrijkste ding om in gedachten te houden is dat het gazon van uw buurman heeft waarschijnlijk vuil in het, maar je moet uitkijken naar tekenen die u vertellen het gras af te houden, want dat geeft aan dat het gras van de buren heeft niet de rijke voedingsstoffen om te groeien bekroonde groene bonen.

Zodra u het vuil, dan kunt u uw groene bonen zaden gestoken, en dan moet je wat water toe en roer. U wilt onthouden om te voorkomen dat het gebruik van te veel water, omdat modder krijgt je schoenen vies, en je wilt niet dat spul te volgen in uw serverruimte.

Tijdens het tuinieren proces, is het belangrijk om licht te hebben. Zorg ervoor om te voorkomen dat het planten van uw groene bonen in een grot, omdat er misschien beren in daar.

Na veel zorg en aandacht, moet je gewassen klaar om te oogsten en te nemen om de lokale eerlijk te zijn.

Als alles goed gaat, kunt u uw eigen World’s Best Green Beans award te krijgen!

Opmerking: Award kan ook in Microsoft Word worden aangemaakt.

Yeeee Haaaaw !! Ze zijn een aantal smakelijke vittles, pardner!

Dank u Geek. Ik heb geprobeerd om te leren hoe om te groeien verbazingwekkende Green Beans voor een lange tijd. Ik ga om te volgen in je voetstappen en laat computers achter, neem de landbouw, en eigenlijk wonen een veel eenvoudiger leven …

Haha.

Gelukkig April Fools dag.

zou het niet gemakkelijker zijn geweest om gewoon te schakelen naar rocket science?

Gelukkig April Fool’s!

Een van de betere degene die ik heb gezien vandaag. Bonuspunten voor het logo te veranderen.

Zeer goed;! Gelukkig April Fools

Kom terug naar binnen … iemand krijgt Geek terug naar binnen en raadpleeg een arts. Dit kan niet gebeuren. Oh, het is de dag April Fool’s … Ik krijg het!

Niet veel mensen weten dit, maar verse groene bonen zijn ook grote batterijen (vergelijkbaar met de oude aardappel batterij experiment je deed als kind). De bonen bevatten dezelfde relatieve hoeveelheid zetmeel als een aardappel, maar de extra suiker fungeert als een zeer effectieve elektrolyt, verhogen van de efficiëntie ongeveer 620% per pond vegetable.Using dubbele sterkte Miracle-Grow tijdens het groeiproces kan ook helpen om de mineraalgehalte Hierdoor wordt de elektrolytische prestaties nog meer. Een nadeel van de bonen als energiebron is dat ze iets meer up-front werk vereisen, met een schoffel gewoon jam in een paar elektroden, maar de bonen moeten worden verbonden in een seriële reeks. Als u parallel arrays uitvoert, kunt u echt maximaliseren van throughput … Ik heb met succes zijn kleine elektrische apparaten voor zo lang als een uur met 100 groepen van 12-bean arrays. Wanneer de array te groot wordt, kunt u uw bean-batterij oververhitting opmerken. U kunt vertellen wanneer een boon is het krijgen van te veel warmte als gevolg van de verschillende “koken” ruiken ze afgeven. Als dit een probleem wordt, stel ik u de array in een hoge-temperatuur vat (zoals een ovenschaal) om de tafel te beschermen plaatsen. Ik heb ook geconstateerd dat het plaatsen van dunne plakjes van verse champignons over de bonen is een effectieve manier om de extra warmte af te voeren. De paddenstoelen bevatten een verrassend grote hoeveelheid water, waardoor ze perfect koelers van de hitte. Je kunt echt maximaliseren van de warmte-overdracht door het gebruik van een contact medium vergelijkbaar met koelpasta gebruikt op CPS. Er zijn veel keuzes, maar denkt dat er iets in de trant van een mooie, romige soep. Tot slot, met al die lekker eten rond, bent u zeker om beestjes te trekken. U kunt de meeste van hen op afstand te houden door royaal bestrooien de bovenkant van je bean-and-mushroom batterij met knapperige stukjes van gebakken ui, de soort die je krijgt bij de supermarkt. Voor de beestjes die niet worden afgeschrikt door uien, kunt u de hele zaak op te slaan in uw oven, zeggen bij ongeveer 350 graden, gedurende ongeveer 45 minuten of tot bruisend. Mmmmmm, kan ik de gratis elektriciteit al proeven. HAFD, Geek!

Dus dat is waar mijn virtuele e coli vandaan kwam, dankzij Geek

Ik wil artikels te zien op het verhogen van een bekroonde hog … KNOR! KNOR!

OH man, die was grappig !!! Je had me er heen te gaan voor een tweede. Grinnik grinnik Hyuk Hyuk.

Ik ga akkoord met vtzete0 laat zien wat hog video’s. HAHA LOL ROFL !!!!!!!!

D

Een van uw betere, meer informatieve artikelen – te houden ’em coming pardner

lief en grappig

Wahnsinn! Sowas hätte ich garnicht für denkbar gehalten 🙂

Theoretisch ist das ne gute Sache, ich bin mir nicht sicher, ob sterft auch langfristig Realistisch brauchbar ist!

Heftig, ich Hätte niemals gedacht, dass das wirklich auch zo ist möglich

Ook ich vermute sterft ist nur eine kurzweilige Erscheinung

Da fragt man sich beim Groben Lesen ja schon, ob man selbst nicht komplett bescheuert ist. Herzlichen Dank für eure Berichte

Ook ich glaube das ist eh nur ne Trendsache

Ook ich bin mir sicher das war lediglich eine kurzfristige Trendgeschichte

Barry Manilow niet, ironisch genoeg, schrijft zijn hit “Ik schrijf de nummers”, het lied werd geschreven door The Beach Boys-lid Bruce Johnston.