hoe om te controleren of word prints document achtergronden maken

Het kan frustrerend zijn als aangepaste achtergronden worden niet afgedrukt met een Word-document. Volgens de de Microsoft Office website, hoeft de gebruiker gemaakte achtergronden niet afgedrukt standaard, dus vandaag zullen wij u laten zien hoe om te controleren of Word-document afdrukken achtergronden te maken.

Dus je hebt het document al gemaakt en hebben besloten welke achtergrondkleur u wilt opnemen. Nu hoeven we alleen maar te gaan en maak een paar optie veranderingen in de achtergrond kleur te krijgen om uit te printen.

Klik op de Office-knop en ga naar Opties voor Word. Ga dan naar display en scroll naar beneden om afdrukopties en plaats een vinkje naast “Print achtergrondkleuren en afbeeldingen” en klik op OK.

Selecteer dit wanneer u maar wilt de achtergrondkleur of afbeelding te printen met het document. FYI … dit zal van toepassing zijn op alle documenten in Word 2007, dus zorg ervoor en vink deze optie voor toekomstige documenten die u niet wilt dat een achtergrond te hebben.

De technische naam voor het geluid van een knorrende maag is “borborygmus”, het geluid gemaakt door de beweging van vloeistof en gas in het darmkanaal.