hoe om geluiden en trillingen te veranderen op google toetsenbord voor android

Tactiele feedback van een touch-screen toetsenbord is van cruciaal belang, naar mijn mening, maar ik hou niet van geluid als ik toetsen te tikken. Je mag niet net als ik, misschien geluiden zijn uw ding, maar trilling is vervelend. Of misschien een hekel jullie beiden (je rebel!). Het goede nieuws is dat je niet alleen in- of uitschakelen van beide functies in Google-toetsenbord, maar u kunt ook elk van hen aan te passen. Hier is hoe.

Net als met al het andere, de reis in het geluid en trillingen opties begint in het menu Instellingen keyboard. Het is een moeilijke weg, maar als je ervoor kiest om deze missie, dan de lange druk op de knop gewoon accepteren aan de linkerkant van de spatiebalk. Er is geen weg meer terug nu.

Zodra u de toets loslaat, wordt er een pop-up venster met twee opties: rode pil of de blauwe pil Talen en toetsenbord instellingen Google. Tik op de laatste.

In het menu Instellingen, alles wat je ooit gehoopt en gedroomd vindt u onder ‘Voorkeuren’. En met ‘alles wat je ooit gehoopt en gedroomd, “ik bedoel trillingen en geluid.

Sound opties zijn ongeveer drie kwart van de weg naar beneden in het menu. Het begint met een eenvoudige toggle-deze optie is standaard uitgeschakeld, dus als u geluiden wilt, ga je gang een glijbaan het over.

Once “Geluid bij toetsaanslag” is ingeschakeld, zal de optie direct onder kunt u aanpassen hoe hard het geluid is. Het is ingesteld op “System default”, maar u kunt de schuifregelaar gebruiken om het volume aanpassen aan het gewenste niveau.

Trilfuncties werken in wezen op dezelfde manier. “Trillen bij toetsaanslag” is standaard ingeschakeld, dus als je niet van dit soort fysieke feedback, kunt u met de schuifknop uit te schakelen.

Als je dat doet alsof het, maar u kunt aanpassen hoe hard (of zacht) de trilling is in het menu net onder. Persoonlijk vind ik “System default” veel te sterk genoeg, maar er gaat niets boven een shock-level trillingen om u te laten weten dat je nog leeft. Ga je gang en bump het helemaal up-zien hoe dom dit ding te krijgen. Op 100ms, mijn telefoon voelt als een kleine onkruid eter. Ik kan me niet voorstellen te typen als dat voor meer dan drie woorden of zo. Maar als je het leuk vindt, ik ben blij dat het bestaat.

Er zijn een paar andere kleine tweaks ook hier: “Popup op toetsaanslag ‘, dat een vergrote versie van de toets ingedrukt terwijl u typt het-je weet wel, om uw nauwkeurigheid visueel definiëren toont;” spraakinvoer sleutel, “dat is waar je kunt activeren / de microfoon-knop op het toetsenbord uit te schakelen, en “Key lang indrukken vertraging,” dat is waar je zelf kunt bepalen wat “lang indrukken” voor u betekent. Ik heb nog nooit deze functie veranderd. Ik denk niet dat er veel controle over mijn eigen leven nodig hebben.

De nieuwste versie van Google-toetsenbord heeft een pagina of twee genomen uit de playbook van de meest populaire van derden keyboards, die alleen dient om dit toetsenbord nog beter dan voorheen te maken. Er zijn een heleboel van aanpassingsopties, zodat u kunt typen hoe u wilt typen (zelfs dat kan alleen maar worden omschreven als “slecht”), waarvan wij denken dat is vrij netjes.

Ik gebruik SwiftKey, ik hou van de mogelijkheid om een ​​extra rij (cijfers) aan de bovenkant van mijn toetsenbord. Ik ben nieuw op Android, en ik vind het moeilijk om mijn kleine dikke vingers precies op de sleutel die ik wilt raken. Ik hou van de voorspellende tekst voor. Ik ben gewend aan het geluid wanneer ik typ maar de trilling is een beetje anders.

Hoewel de hoogtijdagen van nep-rubber braaksel is gepasseerd, toen speelgoed van de grappenmaker werd uitgebracht in 1959 het verkocht ongeveer 100.000 eenheden per jaar.