hoe ogg muziekbestanden af ​​te spelen in iTunes voor Windows

Als u een muziek-liefhebber die liever Ogg bestandsformaten, dan heb je dat de gemeenschappelijke spelers als WMP en iTunes vind ze niet spelen zonder wat werk. Hier is een gemakkelijke manier om Ogg-bestanden afspelen in iTunes.

Sommige muziek liefhebbers kunnen sommige Ogg muziekbestanden in hun collectie hebben en willen om ze te spelen in iTunes. Helaas, door gebrek zul je niet in staat zijn om ze te spelen, maar met een eenvoudige download kunnen we iTunes spelen Ogg Vorbis-bestanden.

Standaard iTunes is niet geschikt voor het afspelen Ogg-bestanden. Als u probeert een Ogg-bestand toe te voegen aan iTunes kan niet eens aan de bibliotheek worden toegevoegd.

Download en installeer XiphQT

Let op: Hier zijn we met de procedure voor iTunes voor Windows, maar XiphQT is ook beschikbaar voor OS X.

Om play.ogg bestanden het eerste wat je moet doen is het downloaden en installeren van de XiphQT QuickTime Component voor Windows of OS X (link hieronder). Zorg ervoor dat uw gesloten van iTunes en Windows doorloop de wizard en accepteer de standaardinstellingen.

Nu opstarten iTunes en je zult in staat zijn om bestanden in iTunes your.ogg toe te voegen en ze af te spelen. Erg gemakkelijk!

Als je een fan bent van de Ogg bestandsformaat of hebben een aantal in uw muziekcollectie, en u wilt de bestanden af ​​te spelen in iTunes, deze methode is snel en eenvoudig.

Download XiphQT voor Windows of OS X

Meer informatie over Ogg Vorbis

Oh, ik wist niet dat … Bedankt voor de info

Dat werkte perfect.

Dank je!

Proost

Mitch

dank je! de informatie was zeer behulpzaam!

Nice!

Bedankt, maar de nieuwste versie van XiphQT is voor Windows 7 of hoger alleen. Is er een versie voor XP?

De enorme geodetische koepel, Ruimteschip Aarde, in het centrum van de Walt Disney World Epcot park, is bekleed met 11.324 gelijkbenige driehoeken (met 954 gedeeltelijke of volledige platte driehoekige panelen).