hoe muizen, toetsenborden en gamepads aansluiten op een Android-telefoon of tablet

Android ondersteunt muizen, toetsenborden en zelfs gamepads. Op veel Android-apparaten, kunt u USB-randapparatuur aansluiten op uw apparaat. Op andere Android-apparaten, moet u ze draadloos verbinding via Bluetooth.

Ja, betekent dit dat u een muis aansluiten op uw Android-tablet en krijg een muiscursor of sluit een Xbox 360 controller en een spelletje spelen, console-stijl. U kunt zelfs een toetsenbord en sneltoetsen gebruiken als Alt + Tab.

Android-telefoons en tablets hebben geen standaard, full-size USB-poorten, dus je kunt niet een USB-randapparaat rechtstreeks aansluiten op het. Om een ​​USB-apparaat daadwerkelijk aan te sluiten op je Android-apparaat, heb je een USB nodig on-the-go-kabel. Een USB-OTG-kabel is een adapter die kan worden aangesloten op de Micro-USB-poort van het apparaat en kunt u de full-size USB-randapparatuur aan te sluiten. Deze kabels kunnen worden gekocht voor een dollar of twee op een site als Monoprice, of een paar dollars meer op Amazon.

Een USB-OTG-kabel kan je ook toestaan ​​om andere USB-apparaten gebruiken met uw Android. Bijvoorbeeld, kunt u een USB-stick aan te sluiten op je Android-telefoon of tablet.

Belangrijke opmerking: Niet elke Android-toestel ondersteunt randapparaten met een USB-OTG-kabel. Sommige apparaten hebben niet de juiste hardware-ondersteuning. Bijvoorbeeld, kunt u USB-muizen en toetsenborden aan te sluiten op een Nexus 7 tablet, maar niet een Nexus 4 smartphone. Zorg ervoor dat Google of uw apparaat ondersteunt USB OTG voor de aankoop van een USB-OTG-kabel.

Zodra u een USB-OTG-kabel, gewoon aansluiten op uw apparaat en sluit het USB-apparaat aan. Uw randapparatuur zou moeten werken zonder extra configuratie.

Een USB-OTG-kabel is niet de ideale oplossing voor een groot aantal apparaten. Draden voeg een hoop rommel op wat een draagbaar apparaat zou moeten zijn. Veel apparaten ook geen ondersteuning voor USB OTG-kabels.

Als uw apparaat ondersteunt geen USB OTG of je gewoon niet willen draden, je bent nog steeds in geluk. U kunt draadloze Bluetooth-muizen, toetsenborden en gamepads rechtstreeks aansluiten op uw telefoon of tablet. Gebruik gewoon het scherm van uw Android Bluetooth-instellingen om het te koppelen met uw apparaat, net zoals je een Bluetooth-headset wilt koppelen. Je zult dit scherm vinden op Instellingen -> Bluetooth.

Als je winkelen voor een muis of toetsenbord te gebruiken met je Android-tablet, zult u waarschijnlijk wilt Bluetooth-apparaten te kopen voor gemak en compatibiliteit.

Het gebruik van uw randapparatuur is verrassend eenvoudig. Al deze ingang randapparatuur moet “gewoon werken” – geen beworteling of andere tweaks nodig.

We hebben ook betrekking op de omgekeerde proces – hier is hoe je Android-toestel gebruiken als een muis, toetsenbord of joystick voor uw computer.

Voordat ik probeer dit heb je het geprobeerd op de Samsung Galaxy GT-N8010 tablet?

Dus, wat als het randapparaat niet geregistreerd? Werken met een Samsung Epic 4G Touch (sph-710) van Sprint, BTW.

Bedankt voor dit artikel. Het is nooit bij me opgekomen dat ik een standaard toetsenbord / muis kon aansluiten op mijn Nexus 7. geprobeerd, werkte prima. Geen problemen.

Na de eerste schok droeg af, heb ik besloten om de IBM “Thinkpad USB-toetsenbord en Trackpoint” eenheid die ik heb proberen, het is FRU 55Y9003, kostte me ongeveer $ 50, en moet gemakkelijk te vinden op ebay, etc.

Wat is er veel over dit apparaat is dat het zowel een toetsenbord en de rode ‘Eraserhead’ trackpoint / muis (geen trackpad) – en beide werk wanneer aangesloten op de Nexus 7 met de enkele USB-OTG-connector. Dit betekent dat men kan typen en verplaats de cursor rond alsof het gebruik van een standaard computer. Ik gebruik een ThinkPad, en de voorkeur aan de Trackpoint, dus nu de Nexus 7 is echt niet anders dan met behulp van de Lenovo.

Dank HTG voor de basis info. Dat is waarom ik uw site te bezoeken.

Hoewel de Star Trek: The Final Frontier deed het goed in de box office in de zomer van 1989, blijft de film het minst goed ontvangen Star Trek film bij zowel critici en fans (en handhaaft een IMDB rang aanzienlijk lager dan de andere films in de franchise).