hoe moderne ramen draaien 8 apps op een netbook

Modern-stijl apps in Windows 8 moet een schermresolutie van minstens 1024 × 768. Helaas hebben veel netbooks hebben een 1024 × 600 resolutie. Als u een netbook, is er een kans dat je kan deze beperking te omzeilen en uit te voeren moderne apps toch.

Als uw schermresolutie te laag is, ziet u een bericht te zeggen dat de app niet kan openen. Als er geen hogere schermresoluties zijn verschijnen beschikbaar is, kunt u deze truc proberen om Windows denkt dat uw schermresolutie hoger is.

Netbooks het algemeen gebruik van de geïntegreerde graphics van Intel. De Intel grafische driver bevat een verborgen instelling in staat te stellen “schaalverkleining.” In wezen, dit zal u toelaten om een ​​hogere schermresolutie in Windows in te stellen. De graphics driver zal dan “inkrimpen” Het beeld op uw scherm te passen. Dit maakt de inhoud kijken onscherper, met name op het bureaublad – maar als je wilt om video’s te bekijken en spelletjes spelen in de moderne omgeving, kan het een fair trade-off.

Sommige mensen hebben gemeld deze truc werkt niet, terwijl het lijkt te werken voor anderen. Het is mogelijk dat het alleen werkt met bepaalde chipsets.

Ten eerste, start u de Register-editor door op de Windows-toets, regedit te typen en op Enter te drukken.

Druk op Ctrl + F in de Register-editor en een zoekopdracht voor display1_downscaling_supported

Je moet een instelling met de naam “Display1_DownScalingSupported” in het rechterpaneel te zien. Dubbelklik erop en zet de waarde op 1.

(Als u geen zoekresultaten te zien, zal deze truc niet voor je werken. Je moet niet proberen om toe te voegen deze instelling zelf, want het is graphics-driver-afhankelijk is.)

Druk op de F3-toets om het zoeken te herhalen en veranderen elke Display1_DownScalingSupported instelling 1 op dezelfde manier.

Start de computer en open de schermresolutie venster. Je moet in staat zijn om uw schermresolutie ingesteld op 1024 × 768, die zal u toelaten om Modern apps lanceren.

Als u een zwart scherm te zien na het proberen deze truc, kunt u opstarten om de veilige modus om de wijzigingen ongedaan te maken.

Chris gewoon benieuwd grootste deel van de netbook over een VGA-aansluiting voor externe display. Zal netbook aansluiten om toezicht te houden in staat Modern Apps? kan iedereen controleren.

Nou ik heb te zeggen dat is vrij dom van Windows 8 niet te denken aan netbook gebruikers en beschikken over een 1024 × 600 optie. Maar dan is het ook dom om full-screen alleen toepassingen.

ooooooooor ik kan blijven Win7 en Fedora prima op mijn netbook draaien.

Allan-; Ja, het aansluiten van een netbook met een externe monitor die voldoet aan de minimale resolutie eisen zal u toelaten om Modern apps draaien op de externe monitor.

Aansluiten op een VGA-poort voor een ondersteunende resolutie beeldscherm werkt goed. En ik ben het eens, waarom de # @ # 600 hoogte niet is toegestaan, pfff

Ze vertrokken uit 1024 × 600 tot hardware dwingen om verder te gaan … het maken van je nieuwe hardware, en dus nieuwe software en accessoires te kopen.

PS: Iedereen wist dat methode: P; het even welke manier om het te laten draaien op 1024 * 600? Misschien heb ik een manier, zal ik het proberen op mijn netbook

Ik heb geprobeerd dit een paar maanden geleden met de release voorbeeld, maar het resultaat maakte het scherm blik buiten proportie en meer korrelig. Ik besloot op het einde terug naar de oorspronkelijke resolutie te gaan. Het scherm ziet er beter uit op het bureaublad was belangrijker voor mij dan het gebruik van de metro apps die ik was altijd door anyway.

Ik probeer te kijken naar mijn scherm resolutie. Ik heb geprobeerd de aanwijzingen te volgen door op de Windows-toets. Ik krijg de Windows apps of wat ze roepen die pagina met alle apps op. (Blauwe achtergrond met alle mooie kleine tegels op het dat niet nuttig voor mij, want ik ben niet in de sociale media of games) Er is geen plaats voor mij om iets te typen! Dus, ik kan niet verder met de aanwijzingen. wat doe ik verkeerd?

Als u mij vertellen om op de Widows te drukken wordt de veronderstelling dat ik weet waar / wat dat is. Is dat de sleutel links van de ALT met de 4 dozen? Alstublieft, als we naar je toe komen om informatie, we zijn al gefrustreerd, dus je moet heel precies te zijn en uit te leggen voor de hand liggende (voor u).

Als u dan gerust contact met mij, en ik ben niet mijn adem op die ene, ik betwijfel of ik zelfs in staat zal zijn om deze site / het scherm terug te vinden, dus ik zal moeten weten hoe dat te doen dat ook. Ik weet niet hoe ik hier kwam, heb ik net te wijzen en te klikken op iets zou opduiken die ik kon gebruiken in de hoop.

Yikes! Ik zet in een onjuist e-mailadres van de eerste keer dat ik stuurde dit! Dit is vanuit mijn juiste e – sorry !! Ik probeer te kijken naar mijn scherm resolutie. Ik heb geprobeerd de aanwijzingen te volgen door op de Windows-toets. Ik krijg de Windows apps of wat ze roepen die pagina met alle apps op. (Blauwe achtergrond met alle mooie kleine tegels op het dat niet nuttig voor mij, want ik ben niet in de sociale media of games) Er is geen plaats voor mij om iets te typen! Dus, ik kan niet verder met de aanwijzingen. wat doe ik verkeerd?

Als u mij vertellen om op de Widows te drukken wordt de veronderstelling dat ik weet waar / wat dat is. Is dat de sleutel links van de ALT met de 4 dozen? Alstublieft, als we naar je toe komen om informatie, we zijn al gefrustreerd, dus je moet heel precies te zijn en uit te leggen voor de hand liggende (voor u).

Als u dan gerust contact met mij, en ik ben niet mijn adem op die ene, ik betwijfel of ik zelfs in staat zal zijn om deze site / het scherm terug te vinden, dus ik zal moeten weten hoe dat te doen dat ook. Ik weet niet hoe ik hier kwam, heb ik net te wijzen en te klikken op iets zou opduiken die ik kon gebruiken in de hoop.

Is het mogelijk om downscaling voor de tweede scherm ook;? (Ik heb Toshiba libretto W100 met twee schermen) .; Ik creëer Display2_DownScalingSupported;. Het maakt me niet helpen. Eventuele suggesties, pls?

Hi Porcher M.

De sleutel met de dozen 4 is de Windows-toets.

Helaas is de oplossing werkte niet op mijn Lenovo netbook;.. Ik heb niet de mogelijkheid om de wijzigingen in het register te maken krijgen; Is er een andere manier om te slagen?

Na het inschakelen van downscaling op mijn Acer Aspire netbook, downloadde ik een kleine app genaamd “Frix QuickRes” – http://www.freewarefiles.com/Frix-QuickRes_program_14074.html. Het programma laat u pick twee resoluties en je gewoon dubbelklikken op het pictogram in het systeemvak om snel te wisselen tussen de twee. Op die manier kan ik blijven in 1024 × 600 voor algemene browsen etc, en schakel res wanneer ik wil een Win8 app te gebruiken.

Heel handig.

Hoewel het nooit om de productie werd gebracht, werd de titel van de Spaceballs vervolg gepland om Spaceballs III: The Search for Spaceballs II.