hoe mensen te blokkeren van het versturen van uw Facebook tijdlijn zonder hen ontvrienden

Facebook maakt het gemakkelijk en leuk om in contact te blijven met vrienden en familie en zien wat ze van plan zijn. Echter, als je een vriend of familielid die berichten ongewenste inhoud aan uw tijdlijn, kan het vervelend en misschien schokkend zijn.

Maak je geen zorgen, hoeft u niet te unfriend deze mensen of hun toevlucht nemen tot uw Facebook-account te verwijderen. In plaats daarvan, kunt u gemakkelijk mensen te blokkeren van het versturen van uw Facebook tijdlijn.

LET OP: Dit is een alles-of-niets-setting. U kunt of laat al je vrienden te plaatsen op uw tijdlijn of helemaal geen.

Om te voorkomen dat uw vrienden van het versturen van uw tijdlijn, meld u aan bij uw Facebook-account in een browser en klik op de pijl omlaag aan de rechterkant van de blauwe balk aan de bovenkant van uw startpagina. Selecteer “Instellingen” uit het drop-down lijst.

Op het scherm “Settings”, klik op “Tijdlijn en Tagging ‘in de lijst met opties aan de linkerkant.

In de “Wie kan dingen toevoegen aan mijn tijdlijn? ‘Sectie, klik op” Edit “aan de rechterkant van” Wie kan plaatsen op uw tijdlijn?’

Het gedeelte breidt het onthullen van een knop “Friends”. Klik op de knop om het drop-down menu en selecteer “Only Me”.

U kunt de sectie instorten door te klikken op “Close, ‘maar dat is niet nodig om de wijziging op te slaan.

Je mag niet willen voorkomen dat uw vrienden van het versturen van uw tijdlijn volledig. Een andere optie stelt u in staat om te controleren wat mensen kunnen zien wanneer anderen plaatsen op uw tijdlijn. Om dit te doen, blijven op het scherm “Timeline Tagging and Settings” of open het weer zoals eerder beschreven in dit artikel. In de “Wie kan de dingen op mijn tijdlijn? ‘Sectie, klik op” Edit “aan de rechterkant van” Wie kan zien wat anderen te plaatsen op uw tijdlijn?’

Het gedeelte breidt uit en een knop displays. Klik op de knop om toegang te krijgen tot een drop-down lijst. Kies wie je wilt zijn in staat om te zien wat anderen te posten op je tijdlijn. Wilt u bepaalde mensen te selecteren, selecteert u “Aangepast.” Voor meer informatie over die optie, zie ons artikel over het tonen of verbergen Facebook posten voor bepaalde mensen.

Nogmaals, klikt u op “Sluiten” om het gedeelte instorten, maar het is niet nodig.

Als u zich zorgen over wat mensen over u op Facebook bent, kun je Facebook stoppen suggereren uw naam in andermans foto’s, tonen en verbergen Facebook posten slechts voor bepaalde mensen, en lijsten maken waarmee je Facebook-berichten met bepaalde groepen te delen vrienden.

Coca-Cola werd geïntroduceerd in 1886, de eerste variant van Coca-Cola (caffeine-vrij) werd pas in 1983, en de eerste smaak variatie (Cherry Coca-Cola) verscheen niet tot 1985.