Hoe kan ik Flash te laten werken in de 64-bits versie van Internet Explorer

Je gebruikt de 64-bits versie van IE 9 Beta en de poging om flash video’s te bekijken, en beseffen dat ze kunnen niet worden afgespeeld. Hier kijken we naar de vaststelling van het probleem door het installeren van de nieuwe 64-bits versie van Adobe Flash.

Er zijn een paar dingen in gedachten te houden bij het installeren van IE 9 Beta met een 64-bits versie van Windows 7. Allereerst installeert beide 32 & 64 – bits versies. Net zoals je had beide versies van IE 8 met een 64-bits versie van Windows 7.

Het vervangt zowel de 32 en 64-bits versie van IE 8 met IE 9.

Op een 64-bits Windows 7-systeem, wordt het icoon op je Quick Launch bar of taakbalk standaard de 32-bits versie van IE. Je moet gaan in de Start Menu om toegang te krijgen tot de 64-bits versie.

Dan als u gemakkelijk toegang tot de 64-bits versie wilt, kunt u het vastmaken aan de taakbalk, het creëren van een desktop shortcut, of gebruiken wat plaats die het beste werkt voor jou.

Na de installatie van IE 9 Beta en de lancering van de 64-bits versie, wanneer het proberen om een ​​Flash-video af te spelen op YouTube bijvoorbeeld, zal het willen dat u de laatste versie van Flash te installeren. Het maakt niet uit hoe vaak je het te proberen, het is niet gaat werken.

In het bovenstaande voorbeeld van YouTube als u klikt op de link naar uw Adobe Flash Player upgraden, ziet u het volgende bericht zeggend 10.1 is niet beschikbaar voor IE 9 (64-bit). Maar merken kunt u een preview release van Adobe Labs, dat is geoptimaliseerd voor IE 9 32 en 64-bits versies te downloaden.

U wordt omgeleid naar de pagina Adobe Labs (link hieronder) en het is eigenlijk heet Adobe Flash Player “Square”. Als u geen gebruik het, in gedachten houden dat je nodig hebt om de hand te houden bijgewerkt, door het installeren van de nieuwe update van de pagina Adobe Labs, want het is nog steeds in de preview podium. Eerst downloaden en installeren van Active-X 64-bit voor Windows – alleen IE.

Ook, moet u downloaden en installeren van de plug-in voor 64-bit Windows – ook voor alle andere browsers.

Belangrijk: U moet downloaden en installeren zowel Active X en de Plug-in-bestanden voor het aan het werk.

Zorg ervoor dat je afgesloten bent van al uw browsers, en de installatie voor beide is zeer straight-forward en snel na de wizards.

Nu dat beide zijn geïnstalleerd, herlancering IE 9 Beta 64-bits, en je zult nu in staat zijn om Flash-content af te spelen. Hier kunnen we nu kijken naar de video die we niet in staat waren in IE 9. Het succes spelen om toegang te krijgen voor na het installeren van Adobe Flash Square.

Nogmaals, vergeet niet dat Flash “Square” is nog steeds in Voorvertoning Stage en zal niet automatisch bijgewerkt. Je moet je ogen op de pagina te behouden voor de nieuwste versies. Ook na de definitieve versie wordt uitgebracht, zij adviseren u moet handmatig een van de Preview-versies verwijderen voordat het gebruik van de definitieve versie zodra deze beschikbaar is.

Download Adobe Flash “Square” van Adobe Labs

Onze Screenshot Ronde van Internet Explorer 9 bèta

Werkt het op firefox x64?

of u kunt de bèta van 64-bit flash dl ….

wow verkeerde site nooit vergeten mijn eerste commentaar

“Belangrijk: U moet downloaden en installeren van zowel Active X en de Plug-in-bestanden voor het aan het werk.”

Dat is niet goed, denk ik. Dit is mijn opstelling en het werkt; -> IE9 Beta 64-Bit, -> Firefox / Chrome / Opera 32-Bit, -> Adobe Flash Player “Square” ActiveX 64-Bit (gebruikt door IE9 64-Bit); -> Adobe Flash Player Plugin 32-Bit (gebruikt door Chrome / Firefox / Opera)

Youtube werkt in elke browser; Alleen IE9 32-Bit maakt Flash niet spelen – maar dat is onbelangrijk..

Dit werkt voor Youtube, maar niet voor andere sites die flitser te gebruiken ….

Ik krijg geluid en geen beeld, bijvoorbeeld ging ik naar ESPN, en Disney (flitser zware plaatse)

Dan weer misschien im te veel gevraagd, want dit is niet een officiële release van flash … dus …

Ik installeerde het plein versie van Flash Player en nogmaals, ik ga noten met alle aanwijzingen om de ontbrekende Windows CompoNet Adobe Flash Player te installeren. Ik denk dat ik het plein te verwijderen en ga terug naar de andere versie.

Na het installeren, kan ik nu gebruik maken van de Pandora sidebar gadget zonder de 32 bit zijbalk draaien, omdat ze u instrueren te doen op de Pandora website.

Welk voordeel, indien aanwezig, is er in het gebruik van de 64-bits versie van IE;? Toen ik Win 7 geïnstalleerd ging ik verder en maakte 2 snelkoppelingen op het bureaublad geëtiketteerd IE 32 en IE 64, ik heb geen verschil tussen de 2 andere dan merkten de Flash onverenigbaarheid, zodat ik uiteindelijk degradeerde de IE 64 link naar mijn startpagina, veranderde de snelkoppeling op het bureaublad om alleen IE, die is natuurlijk, de 32 bit versie;. Geen probleem met Flash. Geen zorgen met een onnodige, niet-zelf-updating programma zoals Flash “Square.”

Heeft de 64 bit Flash werken met IE8?

@Rick

Yep werkt in IE 8 ook.

@ Kzinti1; Waarom zou je Internet Explorer nog gebruiken?

@Mysticgeek; Wat is het nut van dit te weten voor 64bit IE als iedereen het lezen van deze blog niet moet worden gebruikt: s

Ik heb Internet Explorer 9 voor Windows 7 32bit. En toen ik moest mijn flash player te verwijderen, waarna ik opnieuw geïnstalleerd een bijgewerkte versie opnieuw in Pale Moon (firefox open source browser) en Flock. en geïnstalleerd zonder problemen. Toen ik Internet Explorer 9 opende moest ik installeer Adobe Flash Player Active X, omdat Internet Explorer gebruikt een andere versie van Adobe Flash player dan Firefox. Firefox maakt gebruik van Adobe 10.1 en Internet Explorer en drietand browser dan weglopen van de Ie motor gebruik Adobe flah speler actief X dat is iets anders. Ik kreeg ook een bericht zoals je beschreef zeggen dat ik needede Adobe vierkante speler. Maar je hoeft dit niet te downloaden. Je kunt gewoon gaan de adobe actieve X-pagina en gewoon downloaden van de Flash Player voor Internet Explorer 8 het werkt nog steeds in IE9 zonder enige problemen. En zoals ik heb ook Aol Exploer en Deepnet Explorer, die Internet Explorer 7 en 8 gebaseerde browsers zijn. Als u problemen met het downloaden van de gewone Active X Adobe Flash Player met IE9 hebben, het is gewoon te downloaden van uw andere Internet Explorer-gebaseerde browsers zoals AOL Explorer, Deepnet Exploer, Avant browser of Green browser of een andere IE-gebaseerde browser die je hebt. Dit zou moeten werken als de anderen, zoals Green browser of Avant browser zijn noch beta en de flash player speelt nog steeds in IE9. Andrea Borman.

Bij het uitvoeren van IE9 64-bit, ik tweede de opmerking gemaakt dat werkt op Youtube, maar niet alle sites knipperen. Bijvoorbeeld video op de Revision3 Tekzilla site niet spelen. IE8 64-bit speelt nu alle video op alle websites die ik heb geprobeerd. Dus als je wilt IE 64-bit run, ga terug naar IE8.

JohnB

Waarom kan ik niet vinden van de 64bit download link op de website van Adobe biedt, ik alleen de 32-bits versie te zien; System:?. Win7 64bit met IE9

thanx man werkte

Je bent mijn held, Thanks !!!

Hebben alle stappen en het resultaat kan ik niet zien knipperen op IE 9 64 bit: (Kunt u mij helpen ???

Ik probeerde al die stappen niets werkte. Geweldig! ….

Ik kan nog steeds niet anthing op You Tube te kijken na het installeren van Adobe Active X en Plug in voor 64 bit … zo gefrustreerd

Dank u zó veel voor deze informatie! Ik was gefrustreerd dat ik geen video’s of games kon zien. Dank je!

Saturnus ‘maan Titan is klein in vergelijking met de enorme gastheer, maar vrij groot in zijn eigen recht, Titan is groter dan de planeet Mercurius.