hoe je wi-fi bellen op een Android-telefoon mogelijk te maken

Wi-Fi bellen kan uw smartphone te plaatsen en telefoontjes, evenals verzenden ontvangen en SMS-berichten via Wi-Fi in plaats van het mobiele netwerk te ontvangen. Uw telefoon zal naadloos hand uit naar het mobiele netwerk als je geen Wi-Fi-bereik te verplaatsen.

Android-telefoons hebben dit ondersteund voor langer dan de iPhone heeft, maar vaak alleen met aangepaste Android-apparaten gekocht van de mobiele drager zelf. Er zijn ook andere Wi-Fi bellen oplossingen die je kunt gebruiken, waaronder Google Hangouts, Google Voice en Skype.

Deze functie is nu geïntegreerd in de nieuwste versies van Android in een standaard manier. Op een dag, zult u hopelijk in staat zijn om een ​​Android-telefoon te krijgen en schakel Wi-Fi te bellen op het netwerk van elke cellulaire vervoerder als dat carrier ondersteunt, net zoals je kunt met iPhones.

Als Wi-Fi bellen is een optie, moet u vindt het in een standaard plaats. Open de Instellingen-app op je Android-telefoon en tik op de “Meer” of de knop “Meer instellingen” onder Draadloos en netwerk.

U ziet een “Wi-Fi Calling” optie hier – activeren om de functie in te schakelen. Als u niet wilt dat Wi-Fi bellen te gebruiken, kunt u het hier ook uitschakelen.

Deze optie zal niet verschijnen, tenzij u een telefoon met Wi-Fi-ondersteuning belt en zijn verbonden met een mobiel netwerk dat werkt met het. Maar dit is een snelle manier om te controleren of u op dit moment kunt gebruiken Wi-Fi bellen. Deze optie moet hopelijk steeds meer gestandaardiseerd en op grote schaal beschikbaar zijn in de toekomst.

Aangezien dit Android, is het mogelijk dat aanpassingen van uw mobiele vervoerder – of aanpassingen van de fabrikant – een optie ‘Wi-Fi bellen “op een andere plaats in de interface hebben gezet. Het kan nodig zijn om te zoeken naar de naam van uw smartphone, “Wi-Fi bellen”, en eventueel de naam van uw mobiele provider.

Zie niet in de “Wi-Fi te bellen” optie daar? Uw mobiele vervoerder kan niet deze functie aanbieden, of het kan niet werken met uw specifieke apparaat. Maar er zijn andere oplossingen die u kunt gebruiken die u wilt bellen en de tekst van het Wi-Fi.

Google’s Hangouts Dialer app zal u toelaten om telefoontjes te plaatsen van een Wi-Fi-netwerk. De meeste oproepen naar de VS en Canada zijn gratis, dus dit is een gemakkelijke manier om te bellen naar de VS en Canada van een Wi-Fi-netwerk te plaatsen. Als u niet beschikt over een Google Voice-account hebt, zal de ontvanger zien één van schijnbaar willekeurige telefoonnummers Google’s verschijnen op hun beller-ID.

Als je in de VS, kunt u zich aanmelden voor Google Voice. Dit geeft je een speciaal telefoonnummer te geven en u kunt ontvangen en plaats telefoontjes en neem deel aan SMS-gesprekken via Wi-Fi te gebruiken. In tegenstelling tot sommige concurrenten, is dit volledig gratis – zolang je communiceert met iemand in de VS of Canada.

Andere oplossingen omvatten Microsoft Skype-app. Het kan worden gebruikt voor traditionele telefoongesprekken en sms-berichten over de hele wereld, maar dat je wat geld zal kosten. Het is niet gratis in de VS, zoals Google Voice is.

Natuurlijk, voor communicatie, andere apps waarmee je audio-oproepen te plaatsen en SMS-berichten versturen zonder een beroep op de traditionele telefoonnummers kan ook werken. Zo zou je audio en tekst gesprekken met Google Hangouts, Skype, WhatsApp, Facebook Messenger, en anderen. Deze native werken over Wi-Fi of een mobiele dataverbinding, zodat u ze kunt gebruiken, zelfs als u niet beschikt over een mobiele signaal. De bovenstaande oplossingen zijn pas echt nodig als je wilt verzenden en telefoongesprekken en SMS-berichten te ontvangen van telefoonnummers.

Afbeelding Credit: Karlis Dambrans op Flickr

Google Voice is ondergebracht bij Skype (meer dan een jaar nu, tenminste) en Skype rekent een nominale vergoeding.

Huh? Ervan uitgaande dat u een voorkeur voor Skype uitdrukt als Google Voice en Skype autonoom blijven en op geen enkele manier met elkaar verbonden.

Op mijn computer – als ik naar Google Voice – het leidt me naar Skype service. Dus ik weet niet wat geeft. En dat is meer dan jaar geweest

Op mijn computer – als ik naar Google Voice – het leidt me naar Skype service. Dus ik weet niet wat geeft. En dat is meer dan jaar geweest

Google Voice is een Google-service die een gratis telefoonnummer te gebruiken met it.Google Hangouts is een Google-service die voorziet in vrije tekst-chat en video-chat features.Skype is een Microsoft service (Vanaf mei 2011 toen Microsoft Skype gekocht) die zal biedt geven u een telefoonnummer als je betalen, vrije tekst-chat en gratis video chat.

Naast het doen van soortgelijke dingen, zijn ze niet gerelateerd in hoe dan ook zo als ik naar Google Voice stuurt je naar Skype, dan is er waarschijnlijk iets mis is met uw computer.

Ik ben met behulp van de nieuwe Google Project Fi.It schakelt automatisch en naadloos tussen een open WiFi, Sprint, T-Mobile.You betaalt Google, $ 20 onbeperkt sms en praten en $ 10 voor elke Gb data.Only beschikbaar Nexus 6, 5X en 6P.Since ik ben een consument IT, ben ik bijna altijd rond een open Wifi.

Betekent dit artikel van toepassing voor Android Tablets ook?

Een groep van egels heet, heel toepasselijk, een prikkeling. Soms is een groep ook wel een matrix.