hoe je wachtwoorden in een versleutelde schijf zelfs de FBI kan niet in verbergen

Encryptie hulpmiddelen bestaan ​​om uw privacy te beschermen … en ook om je het gevoel alsof je een geweldige spion bent. Vandaag gaan we een draagbare USB-schijf gebruiken om al uw wachtwoorden versleuteld in een virtuele schijf verborgen in een bestand te houden.

Bepaalde soorten cryptografie werden vroeger ook wel “massavernietigingswapens”, omdat sommige mensen dachten dat het was zo gevaarlijk. Hoewel de slimme mensen maken het goede beveiliging steeds moeilijker, encryptie tools zoals degene die we gebruiken vandaag de dag zijn direct beschikbaar, gratis, en zorgen voor een hoog niveau van veiligheid, dat is bijna onmogelijk om te breken in indien goed uitgevoerd. Doe je spion masker en blijven lezen om erachter te komen hoe te bouwen de perfecte versleutelde wachtwoord veilig.

En voor de sceptici die nieuwsgierig naar de “FBI” claim in onze headline bent, kunt u lezen op Operatie Satyagraha, waarbij witwasser Daniel Dantas met succes zijn gegevens heeft gecodeerd en hield de FBI op afstand voor zo lang als een jaar met de zeer tools die we gaan gebruiken vandaag.

Als je net als een groot aantal geeks, heb je had je eerlijk deel van de USB keydrives sterven op je. De goedkope tien dollar stations mogelijk niet winterhard genoeg zijn om een ​​kluis van uw belangrijkste wachtwoorden op te zetten, dus je kan hebben om een ​​beetje spendy te krijgen en een pick-up die zal duren voor een tijdje. How-to Geek beveelt geen bepaald merk van USB-drives, maar de auteur heeft veel succes met de LaCie iamaKey serie gehad. Lifehacker heeft hen aanbevolen bij verschillende gelegenheden, en ze nemen een pak slaag en uw gegevens veilig te houden. Gebruik een merk dat je denkt dat goed genoeg is om sleutels te houden aan uw online leven-feel vrij om de aanbeveling van de auteur te nemen met alle korrels zout pasvorm ziet.

Veel van de software bestaat voor het versleutelen van bestanden, maar Truecrypt is een zeer solide keuze. De twee functies die we zijn geïnteresseerd in de mogelijkheid om verborgen bestanden te versleutelen en de mogelijkheid om Truecrypt draaien als portable software. Je moet zowel als je ooit van plan bent om uw versleutelde wachtwoord sleutel te gebruiken op elke machine die niet van jezelf.

We hebben een aantal geweldige gidsen over hoe om te gebruiken TrueCrypt gedaan, dus we gaan niet te diep ingaan op de gegevens van vandaag. Hier gaan we over ons een basisinstallatie van een draagbare versie van TrueCrypt op de USB-schijf. Om te beginnen, voert de TrueCrypt installer en kies “Extract” om het te installeren op de USB-schijf.

En als je wilt, kijk op onze vorige gidsen voor het programma als u wilt proberen en maak uw spion rijden op een andere manier.

TrueCrypt kan niet “transparant” worden gebruikt als een draagbare EXE bestand. Dit betekent in feite dat je administrator controle nodig hebt over een machine om het te gebruiken als een draagbare applicatie. Als dit goed is voor u, gewoon ja sloeg om door te gaan naar de volgende stap. Zo niet, dan zal je niet echt in staat om uw versleutelde schijf op elke machine, maar een met TrueCrypt geïnstalleerd openen, effectief te koppelen aan uw thuis-pc. Bijvoorbeeld van vandaag, we zullen gewoon worden dat het extraheren van de USB-schijf.

Pak de TrueCrypt bestanden naar een willekeurige map op de schijf.

Zoek het bestand TrueCrypt.exe op uw USB-schijf en voer het uit. Je moet dat vervelende administrator toestemming om het programma te starten geven.

Met TrueCrypt geopend, vinden “Create New Volume.”

We zullen het creëren van een volume verborgen in een bestand. Nogmaals, aangezien we al hebben besproken is, gaan we het kort te houden. Voor een meer gedetailleerde artikel over het maken van een verborgen volume met TrueCrypt (inclusief de wijze waarop een verborgen volume in een verborgen volume te maken) kijk op onze oudere artikel over verborgen TrueCrypt volumes.

TrueCrypt vraagt ​​ons om een ​​bestand te kiezen om te gebruiken als onze verborgen volume. Kies een lege, onopvallende junk file. Gebruik niets van belang, omdat dit bestand wordt overschreven met uw gecodeerde volume als je eenmaal klaar bent.

Met een volume-bestand geselecteerd, klikt u naast verder te gaan.

TrueCrypt ondersteunt veel verschillende encryptie algoritmen, maar de standaard zal goed genoeg werken. Onderzoek ze allemaal als je de zorg, of gewoon gebruik maken van de standaard AES-encryptie.

Je krijgt een maat voor uw virtuele schijf te halen. Tenzij uw schijf vol is van grote bestanden, kan het op te vallen als het te groot is. Maar maak het niet te klein te maken, omdat je misschien niet in staat om de draagbare applicatie in de virtuele schijf te passen.

Zodra dat is gebeurd, het invoeren van een wachtwoord of passphrase en optionele keyfiles. U moet waarschijnlijk in staat zijn om een ​​wachtwoord te onthouden, maar het moet veilig genoeg dat brute kracht methoden van het kraken van wachtwoorden is niet gemakkelijk zal breken.

TrueCrypt (en KeePass ook) kan praktisch gebruik maken van elk type bestand als onderdeel van het wachtwoord. Dit kan extra lagen van beveiliging toe te voegen zonder enige wachtwoord om uw verborgen volume. Gewoon voorzichtig in uw keuze van het dossier, aangezien elke wijziging van de inhoud van het bestand kan betekenen dat het niet langer uw volume zal openen, en uw gegevens kunnen voor altijd verloren. Als je klaar bent plukken (al dan niet met behulp) keyfiles, raakte OK, dan sloeg op Volgende op het scherm “Outer Volume”.

Klik indeling wanneer u klaar bent met het kijken naar de willekeurige snaren gegenereerd door uw bewegingen van de muis.

Laatste waarschuwing-u overschrijven het bestand dat u geplukt. Zorg ervoor dat u niet degene die je van plan bent om te blijven gebruiken!

U kunt nu uw mounten “outer volume” op dit scherm en ga naar een “verborgen volume” te maken als je wilt.

Het is vrij eenvoudig en kan nog een andere laag te bieden aan uw labyrint van encryptie. Maar voor onze demonstratie van vandaag, zullen we het overslaan van deze stap en de montage van onze drive om KeePass te installeren.

Met TrueCrypt geopend, kunt u nu uw verborgen volume openen met uw wachtwoord en sleutelbestand of keyfiles. Zodra u uw virtuele schijf hebt geplaatst, kunt u het openen door erop te dubbelklikken in TrueCrypt.

Als je volgende mee, zult u merken dat uw nieuwe virtuele schijf is leeg.

Als je nog niet hebt, kunt u KeePass draagbaar te gebruiken op uw nieuwe USB-schijf te downloaden. U kunt de standaard versie te downloaden en alleen uw wachtwoorden op de versleutelde schijf, maar de draagbare versie is ook gratis en zeer eenvoudig te installeren op een USB-schijf.

Dubbelklik op het installatieprogramma om de portable app op je (momenteel gemonteerd) virtuele schijf te zetten.

In ons voorbeeld eerder, we bevestigd onze versleutelde schijf als “G:” zodat we gewoon KeePassPortable installeren in die map.

KeePass is een simpele en intuïtief te gebruiken programma. Het zal genereren en op te slaan lange wachtwoorden zo veilig als we weten hoe ze te maken. Hoewel de beste praktijken kan worden draaien in de richting van wachtwoorden via wachtwoorden, zal KeePass elke beide soorten op te slaan en terug te roepen voor u wanneer u het nodig in te breken in uw rekeningen.

Ervan uitgaande dat je de portable app geïnstalleerd hebt, start het programma en selecteer de optie om een ​​nieuw wachtwoord database-bestand te maken. Net als TrueCrypt, kunt u ervoor kiezen om een ​​wachtwoord en sleutelbestand, aan te raden om de veiligheid verder dan een eenvoudig wachtwoord of uitdrukking toe te voegen gebruiken. Vergeet niet, geldt dezelfde regel-niet gebruik maken van een bestand dat is waarschijnlijk veranderen, omdat je jezelf uit veilig uw wachtwoord kan worden vergrendeld voor eeuwig als het niet.

We zullen niet ingaan op de wonderen van KeePass vandaag, want we hebben al deze eeuwen en eeuwen geleden gedekt en het programma is niet functioneel veranderd dat alles veel. Maar zodra je je wachtwoord database hebt gemaakt, opslaan op de versleutelde schijf (G: / in ons voorbeeld) om het weg te houden van nieuwsgierige ogen.

Voor een meer diepgaande schrijven op KeePass, kijk op onze vorige write-up, met de basics en goede tips over hoe het te gebruiken.

Nu dat u hebt uw wachtwoorden opgesloten in een gecodeerde kluis, kunt u er zeker van zijn dat ze veilig uit alle, maar de meest waanzinnig toegewijde gebruikers. Dus wat wilt u uw nieuwe cryptografische krachten te gebruiken voor? Gevoelige, persoonlijke bestanden kan hier worden opgeslagen, en andere portable apps kunnen in uw verborgen virtuele schijf worden geïnstalleerd. Waarom ons niet vertellen over uw ervaring met TrueCrypt in de comments, of gewoon e-mail uw gedachten ericgoodnight@howtogeek.com.

Afbeelding Credits: Anonimiteit en het internet door Stian Eikeland, Creative Commons. Spy door naaien punzie, Creative Commons.

Ik heb opgelapt met TrueCrypt, maar hebben nog om het te gebruiken voor iets. Ik heb een 8GB IronKey dat er meer dan voldoende om al mijn gevoelige gegevens te houden is geweest.

Ik denk dat ik je gids een aantal “ergernis” bestanden voor het geval mijn systeem is in beslag genomen 😉 geven een run door en setup

KeePass maakt gebruik van zeer sterke encryptie (AES) voor de hele database die u maakt. Het lijkt er dus onnodig overbodig om uw KeePass database op te slaan in een TrueCrypt volume. Zolang je een zeer veilig wachtwoord te gebruiken om uw KeePass-database te versleutelen, moet dat alles wat je nodig hebt.

Hier zijn de specifieke kenmerken van Keepass encryptie: http://keepass.info/help/base/security.html

Dit is een groot punt, maar ik houdt zal het bestand niet verbergen, en redundante codering met twee aparte wachtwoorden en keyfiles betekent twee sets om door te breken.

Daarom gebruiken a.txt als uw TC Volume, zijn pas verdacht als your.txt bestand 5GB of groter lol, sla ik het onder een filmformaat “mi ghost protocol brrip.avi” .. over alle Groot artikel thax ..

YoungBud, AVI-bestanden hebben een gemeenschappelijk bestand header die valse degenen gemakkelijk te herkennen, maar ik ben het eens TXT is te opvallend. Als u wilt veiliger, gebruiken bestandsextensies die niet gebruikelijk headers hebben.

Tenzij, het exemplaar van TruCrypt u hebt gedownload werd aangetast, dat is niet alleen een mogelijkheid, maar een kans.

jonge leiders van vandaag, nepotisme ambtenaren en welgestelde worden in snel tempo fascistische-minded te wijten aan onwetendheid van de geschiedenis, empathie, gebrek aan vaderlandsliefde, en een gevoel van onnodige macht. Binnenkort alleen uiten tegen de politieke partijen zal genoeg zijn voor deze volgende generatie te vervolgen en laster u.

Dus, is het zeer belangrijk om te leren hoe je veilig te communiceren met grote groepen van vrijheid minded, intelligente mensen met het oog op een evenwicht van de macht te behouden.

Om dit te doen, moet u begrijpen cryptologie, zeker, maar je moet ook herkennen waar de zwakste schakels zijn. Zorg ervoor dat u niet te vertrouwen op de overheid gesponsorde propaganda of faux “bescherming”

Citizen Dos, kunt u de MD5 en SHA checksums van het gedownloade bestand [s] te controleren om ervoor te zorgen dat de installateur of gearchiveerde pakket niet is geknoeid.

De veiligste plaats om wachtwoorden te verbergen is in een versleutelde deel van je hersenen, maar wachtwoorden zijn niet erg effectief als ik je handen kan zien of horen u typen.

Heb je ooit gedacht: “Ik typte het juiste wachtwoord.”, Maar moest opnieuw in te voeren het toch?

Heeft u uw leverancier systeem in werking te vertrouwen?

Wist u controleren of er geen was een man-in-the-middle als u aangemeld bij uw bank?

Is dat certificeringsinstantie echt of reeds aangetast door enkele organisatie?

Gewoon knoeien met je hoofd.

Als ik tussen jou en de persoon die het bestand dat u vraagt, kan ik de bestanden te schakelen. Plus, als je vraagt ​​om een ​​MD5 checksum, zal ik je geven wat je wilt zien.

Citizen Dos, 1 voor de verwijzing naar “hoor je het intikken van”. Wist je dat MIT onderzoekers zijn erin geslaagd om een ​​relatief betrouwbare manier uit te vinden wat de sleutels zijn ingevoerd geweest gewoon door het hebben van computers analyseren van de geluiden van een gebruiker te typen op het toetsenbord? Pretty amazing stuff.

@Brandon: Ja, dat doe ik.

De hierboven genoemde opzet maakt het moeilijk voor mensen om brute kracht uw sleutels. Het is triviaal, vooral voor een overheidsinstantie, een keylogger te installeren op de machine waarin ze geïnteresseerd zijn. (Hardware of software) Eenvoudig genoeg, eigenlijk, voor een tech gelijkgestemde individu om het te doen. Echtgenoot, ouders, enz. Inbegrepen. Ik ben half verbaasd over de huidige toetsenborden niet al gekomen met keylogger lef erin. Zou sleutel ophalen van maken … goed … triviaal.

Op welk moment ze moeten gewoon zitten en wachten voor u om toegang te krijgen.

Ze zullen niet zorgen te maken over het ontsluiten van uw encryptie als je gaat om ze te overhandigen van de sleutels om het te doen met.

Ik hou van de How-To-Geek nieuwsbrief, maar dit artikel titel “How To Wachtwoorden in een versleutelde schijf Verberg Zelfs de FBI Can not Get Into” suggereert het doel is om mensen te leren hoe ze crimineel gedrag te verhullen.

Werkelijk? Is dit het soort idee dat How-To-Geek wil ondersteunen en door de vingers zien? Deze was niet goed doordacht., Jongens en meisjes.

Heb niet echt gewend KeePass vóór, maar ik dacht dat het wachtwoord direct bevolkt. Keyloggers zou nutteloos zijn.

en BitLocker Drive Encryption voor wat dan wel?

En wat te denken van deze / watch v = o9cvC-xHoNk;? Dit zal verslaan Google bril

@ROBERT In Oregon; Eigenlijk is de algemene gemeenschap in de standpunten van de FBI als een intelligence community leider. Ze zijn niet suggereren illegale activiteit, alleen maar toont ons een methode voor het verbergen van dingen van nieuwsgierige ogen. Ik gebruik TrueCrypt om gegevens op te slaan van klanten als ik om ze te vervoeren van de ene fysieke locatie naar de andere en er is geen veilige verbinding die ik prettig voelt. Zelfs niet SFTP is 100% veilig. Dit is iets dat ik zou willen dat mensen bij de Social Security Administration, Mastercard, en zo verder zou leren te doen. Geen van de gegevens van mijn cliënt is illegaal, maar ze hebben nog steeds een recht op privacy.

Het is leuk om encryptie te hebben, maar ik vind het een beetje overschat. Ik vind dat het houden van wachtwoorden opgeschreven en in een goede kwaliteit veilig is ongeveer net zo veilig. Het houden van wachtwoorden (ongecodeerd) op een thumb drive, CD / DVD of zelfs een diskette en zet dat in de kluis werkt ook. Maar als het allemaal opgeschreven, zelfs niet een nucleaire EMP kan wegvagen. En als je een of andere manier worden dan arbeidsongeschikt iemand anders (die u hopelijk trust) ook kunnen krijgen om de inhoud en te handelen op uw rekening. En als je echt wilt geslepen te krijgen kun je zelfs die opgeschreven wachtwoorden met een encryptie versleutelen! Geen high tech alles vereist.

Dus als je niet denkt dat je behoefte aan een veilige, think again! Je mag niet iets op moeten Fort Knox normen, maar je moet waarschijnlijk iets dat vuur / overstroming schade kan weerstaan. Ik weet zeker dat iedereen heeft gevoelige documenten, zoals geboorteaktes, paspoorten, auto titels, eigendomsbewijzen, sociale zekerheid kaarten, enz. Ze willen houden. Je kunt gewoon niet te digitaliseren dat spul. En als je het niet in een kluis ergens dan heeft u waarschijnlijk gewoon het allemaal tot rond, blootgesteld (waarschijnlijk in / op uw bureau of aktetas) en niet beschermd. Zelfs als je wel die dingen in een kluis bij een bank ergens (en goed voor je als je dat doet), je waarschijnlijk nog steeds kopieën wilt hebben! (Tussen haakjes, Ik adviseer ook het hebben van een kopie van uw credit cards en alles wat je mee te nemen in uw portemonnee.) Daarom krijg je een brand / overstroming veilig of zelfs een brand doos die u kunt verbergen. En zet je wachtwoorden in daar ook.

Tot slot, voor ik het vergeet, zorg ervoor dat je veilig bout om een ​​goede harde ondergrond en zet het op als je er niet bent. Het heeft geen zin in een van deze als je het niet op slot en grendel het naar beneden (of op zijn minst te verbergen ergens anders dan de meest voor de hand liggende plaats, zoals een kast). Zoiets als een betonnen vloer zou het beste zijn. Want vergeet niet, als je het kunt openen (want het is niet vergrendeld) of verplaats het dan zo kan een inbreker! Dus zorg ervoor dat eventuele inbreker kan niet zomaar open te stellen of een wandeling met uw volledige veilig – of knip het uit van uw muur. Zorg ervoor dat het met bouten aan een goede onroerende oppervlak dat niet zal branden en zorg ervoor dat het wordt vastgeschroefd op een manier die niet gemakkelijk zal laten water in (hint:. Gebruik breeuwen U kunt ook aan uw veilige “brand rating” te controleren zorg ervoor dat u ook een goede één.)

@ROBERT In Oregon: Hoe meer rechten op onze privacy te schenden dat de rechtshandhaving krijgt, des te meer zullen wij u graag om het te beschermen. Dit is een natuurlijke reactie van mensen,. Reden voor dit zal ook meer duidelijk over het feit dat als ik, door eerlijke vergissing, doe iets twijfelachtig en wordt meegenomen naar de rechtbank, dan met de huidige bewaking van alle mensen worden, zullen ze kijken bij niet relevant dingen aan mijn mensen moreel twijfelachtig maken, in plaats van alleen richten op de actie ben ik verantwoordelijk voor.

Laten we zeggen dat mijn eerlijke vergissing van de actie is eigenlijk een misdaad. Ik geef toe dat het zelfs;. Het volgende ding zal zijn om de straf te bepalen. Dan, als gevolg van alle extra gegevens van surveillance van vandaag, zal de rechtbank te kijken naar mijn andere activiteiten en oordelen verschillend, afhankelijk van degenen,. Misschien is de rechter is zeer tegen abortus. Nou ja, misschien ben ik niet en ook actief ondersteunen het recht van de vrouwen voor abortus,. Omdat de rechter is een menselijk wezen, zal hij me een hekel meer als gevolg van deze en de straf zal iets moeilijker. Hoe meer dingen die we dit eens over, hoe harder ik straf zal krijgen. De officier van justitie zal brengen dit soort dingen. Er zullen andere dingen ook dat ik als mens heeft mijn recht om mijn eigen mening te hebben over, die niet legaal zou kunnen zijn vandaag. Alleen advies. Laten we zeggen dat ik denk dat marihuana zou een legale drug, net als alcohol. Evenals mijn mening zal worden gebracht, zelfs dan is het niet relevant, dan zal de rechter me hekel meer en meer als gevolg van verschillende kijk op het leven;. Dit is natuurlijk niet relevant voor de werkelijk misdaad die ik begaan, door eerlijke vergissing , en gaf toe dat ik heb gedaan.

Dit is een zeer reële reden om uw privacy zoveel mogelijk te beschermen.

Nu alles wat we moeten doen is ervoor zorgen dat niemand raakt ons met een $ 5 moersleutel, a la xkcd.

Niet om te muggenziften, maar is niet de KGB gegaan?

De overheid kan absoluut decoderen TrueCrypt en andere openbare encryptie gereedschappen. Al dan niet wilt storen het plegen van de middelen is de vraag. Ze krijgen rond de kwestie van de middelen door de toegang tot uw computers terwijl ze op en ze data gedecodeerd en toegankelijk door het systeem.

“Niet om te muggenziften, maar is niet de KGB gegaan? ‘

Nou, dat is optimistisch. Alleen de letters veranderd. Ik vrees dat de aard van de mens is zodanig dat er altijd een versie van de “KGB” daar zal zijn, neuzen in het bedrijfsleven dat is echt niet van hen is in het belang van de “nationale veiligheid.”

Erger nog, de definitie van “nationale veiligheid” zal altijd veranderen, op basis van wie er aan de macht. Vandaag de dag, je bent cool … morgen, jij bent de vijand.

KGB? Zo ongewoon>.

Ik ben het eens met Robert in Oregon op dit ene. In de derde paragraaf zeg je

“Kunt u lezen op Operatie Satyagraha, waarbij witwasser Daniel Dantas met succes zijn gegevens heeft gecodeerd en hield de FBI op afstand voor zo lang als een jaar met de zeer tools die we gaan vandaag de dag gebruiken.”

Bent u het vieren van het feit dat een dief is “succes” met behulp van TrueCrypt om strafrechtelijke vervolging te voorkomen? Wie denk je dat draagt ​​de gevolgen van criminele activiteiten, zoals het witwassen van geld? Eerlijk, gezagsgetrouwe mensen uiteindelijk de rekening te betalen (zowel letterlijk en figuurlijk) en het is de taak van de politie om deze misdaden te onderzoeken en zet deze mensen in de gevangenis, waar ze thuishoren. Aan wiens kant sta jij eigenlijk?

Wij hebben geen encryptie nodig hebben om onze informatie van de politie te beschermen, maar eerder van criminelen zoals je lijkt zo veel te bewonderen. De gemiddelde burger in de VS en Canada moeten veel meer bezorgd over de georganiseerde criminele groepen en terroristen dan over de politie.

Privacy is een legitieme zorg voor gewone burgers in onze digitale wereld, maar het is al te vaak gebruikt als een schild waarachter dieven, pedofielen en andere criminelen achter kunnen verschuilen.

En als je opende die in Linux, wat er zou gebeuren: P

In het geval u niet denken dat het breken van encryptie was een ernstig probleem in de vs

http://www.wired.com/threatlevel/2012/03/ff_nsadatacenter/all/1

Proost

Ga TF2!

@KD; Dat is wat ze willen dat je denkt …

Zoals ik al heb gezegd al jaren en heb nog om het te hebben weerlegd: Living is gevaarlijk voor uw gezondheid, ik zou ook graag van deze toe te voegen. Als je hebt tot nu toe overleefde, ga je sterven.

Gewoon een kleine herinnering niets in het leven is zeker. Maar we hebben allemaal te leven voordat we sterven.

Dus het is gewoon een AES Encrypter?

@ John

Kunt u misschien niet drinken of de Bijbel lezen voordat je een bericht? Denk na over je eerste zinnen voor een minuut

Hoe meer rechten op onze privacy die de rechtshandhaving krijgt binnen te dringen, des te meer zullen wij u graag om het te beschermen. Dit is een natuurlijke reactie van mensen.

Ik krijg wat je probeert te zeggen. Ik kan een lichte probleem met het, maar het klinkt alsof je probeert om een ​​juridisch document samen te stellen of eventueel te proberen en te prediken.

Dat gezegd hebbende, laat me corrigeren een ander ding je lijkt te vergissen zijn: rechtshandhaving heeft geen ‘rechten’. We The People doen! Als er iets, rechtshandhaving heeft de plicht om de mensen en de grondwet te beschermen.

En als je denkt dat het een natuurlijke reactie op een bevolking van een toename van wettelijke bevoegdheid kunt u weer gelijk te weerstaan. Maar er is bijna altijd een zeer goede reden. Want als een regering lichaam immuniteit wordt verleend van de zeer dezelfde wetten zijn ze gezworen te beschermen / af te dwingen – zoals de 4de Amendement van de Grondwet (die te maken heeft met onderzoek en beslaglegging) – de hele zaak wordt een schijnvertoning indien toegestaan ​​om door te gaan .

Ik kan het ook eens met je andere adviezen, waar we allemaal zouden moeten de vrijheid hebben om onze eigen keuzes te maken, maar je maakt het erg moeilijk om te lezen.

Whoops! Sorry voor de haren trekker op de “Submit Comment” knop.

Ik wilde gaan om te zeggen dat het versleutelen van documenten heeft zeer weinig te maken met wettelijke rechten hoeven te worden of onredelijke onderzoek en beslaglegging in te dienen.

Het hele punt in dit artikel en commentaar draad is om uw gevoelige informatie te beschermen tegen nieuwsgierige ogen te houden. Encryptie is een goede manier om dat te doen. Het schrijven van het naar beneden en het vergrendelen van het op is een andere goede manier. Combineer de twee methoden en je middelbare school combinatie locker is bijna nooit gaat krijgen gekraakt. Dat wil zeggen, tenzij je de middelbare school Principal bent! (Maar dat is een ander onderwerp.)

lopen meterpreter in de rug

Anoniem

Ik over het algemeen eens met uw veilige commentaar, maar om het goed te doen je gegevens veilig nodig. Deze kosten een beetje meer dan de generieke brand kluizen hardware winkel, maar een betere baan het beschermen van uw media. Bijvoorbeeld, de maximale interne temperatuur voor een data veilig is 125F (52ºC) vs 350F (177ºC) voor een gewone brandveilig.

Afhankelijk van uw behoeften, de hogere kosten voor het beter veilig is redelijk. Een snelle zoekopdracht toont een Sentry Safe F2300 Waterproof Fire Borst met een 1/2 uur rating voor $ 70,06 (retail’s ongeveer $ 103) op http://www.monomachines.com/shop/sentry-safe-f2300-waterproof-fire-chest .html. Grotere maten en langere ratings meer kosten. Als u wilt iets dat kan worden vastgeschroefd je ook nodig hebt om meer te betalen (of hou het in een beveiligde ruimte / kooi). Merk ook op dat de 1/2 uur rating is gebaseerd op een brand vegen door een structuur, niet een uitgebreide inferno.

Als een persoon die niet beschikt over een veel dure items, het is de vraag hoe veilig Ik wil mijn installatie te maken. Het enige wat van waarde in mijn kluis zijn alleen waardevol voor mij (juridische documenten, back-ups van mijn genealogische gegevens, etc.). Helaas, iemand stelen zou het niet weten dat totdat ze gekraakt deze open ergens anders. In deze situatie zouden ze waarschijnlijk niet al te enthousiast over terug te zijn. Zo ben ik in een positie die ik heb om het te beveiligen, ook al heeft het geen echte waarde.

Na de uitslag van de tornado’s hebben we de afgelopen jaren (HSV, AL) had, ik denk dat het waarschijnlijk een goed idee om uw naam, adres en telefoonnummer te schrijven aan de buitenkant en de binnenkant (in geval vuur brandt de buitenkant) van uw kluis in onuitwisbare inkt (tags kunnen krijgen afgescheurd). Indien gevonden in het puin van de nasleep, zal het gemakkelijker zijn om het terug aan u, hopelijk nog steeds opgesloten.

“How To Wachtwoorden in een versleutelde schijf Zelfs de FBI Can not Get Into verbergen”

Het volledig eens met Robert, ik ben helemaal geschokt door de bedoelingen van deze nieuwe auteur en door de manier waarop het artikel werd writed; Er is geen enkel punt in tegengestelde systematisch geek bezetting en FBI werk, nogmaals; samenleving zonder vrijheid is tirannie, maar de maatschappij zonder veiligheid is jungle: ik denk dat de FBI zou de righ zelfs prive-informatie in een gevaarlijke zaak (kidnapping, terrorisme etc) te krijgen; Teveel vrijheid doodt vrijheid

@KB: Eigenlijk zijn ze levend en bloeiende en lease offiices in het Witte Huis, de Universiteit van Harvard, en natuurlijk, de IRS. (De meeste van hen zijn werkzaam tijdens de piek belasting seizoenen in deeltijd door de IRS).

Als de FBI zeggen dat er problemen, 99,9% hebben ze al wat ze willen en zijn nu controleren om alle anderen die kunnen worden gesaldeerd zien. Het feit dat ze zelfs iets als “problemen” zou zeggen dat moet je aan het denken. Kost tijd om een ​​zaak op te bouwen of te vegen iemand van deze aarde. Format C: /

In een woord nee! De KGB is verdwenen, maar er zijn anderen met verschillende acroniemen die net zo slecht, zo niet erger zijn.

@KD – KGB gegaan? Maak je een grap? Wat denk je “Department of Homeland Security” voor staat? Precies hetzelfde als KGB in het Russisch (ze noemden het Komitet Gosudarstvennoy Bezopasnosti, “Comité van Homeland Secuiry”, groot verschil!)

Als u een overzicht van wat er kan gebeuren als fundamentele rechten worden binnengevallen wilt, check out Cory Doctorow ‘s’ Little Brother ‘

Een fout op deze pagina;. Je hoeft niet naar een junk-bestand te gebruiken om uw gecodeerde verborgen volume te maken. Als je eenmaal hebt gekozen voor de juiste directory kunt u typt in een bestandsnaam die niet bestaat. TrueCrypt zal dan een verborgen volume met die bestandsnaam,. Ik heb dit nogal een beetje in de afgelopen weken gedaan op mijn nieuwe draagbare harde schijf

Onverklaarbaar, de PlayStation 2 werd niet gelanceerd in Brazilië tot 2009 (9 jaar na de eerste wereldwijde release).