hoe je unieke trillingen ringtones voor de contacten met vybe creëren

Als je in een vergadering, in de trein, of de telefoon hebt uitgeschakeld om een ​​andere reden, kunnen trillingen laten weten wanneer u een oproep ontvangt. Maar met Vybe, kunt u unieke trillingen patronen te creëren voor de contacten zodat u weet wie er belt, zonder de noodzaak om te kijken naar uw telefoon.

Overschakelen van uw telefoon naar de stille modus is geweldig als je wilt afleiding te vermijden of niet willen om anderen te storen. Wetende dat het toestel trilt als iemand betekent dat je veilig te laten in je zak en niet om het te controleren om de paar minuten bent noemt.

Maar wanneer de telefoon trilt, is er geen manier om onderscheid te maken tussen een belangrijk telefoontje dat u moet nemen, een spam oproep, of een telefoontje van een vriend. Dit alles verandert met Vybe. Deze gratis tool kan gebruikt worden om unieke trillingen patronen voor verschillende contactpersonen maken zodat je kunt zien wie er belt, zonder dat te bereiken in je zak.

Pak je een kopie van de app van Google Play en vegen door de inleidende gids. Je vindt jezelf gepresenteerd met een eenvoudige opname oog niet ongelijk aan een spraakopname app.

Tik op de rode opnameknop om te beginnen met het configureren van uw eerste trilling patroon. Gebruik de belangrijkste ronde knop aan te boren uit de trilling u wilt gebruiken – u kunt tikken uit morse, percussieve patronen, of wat uw fantasie neemt.

Check hoe een trilling klinkt – of voelt – door op de opnameknop, die nu is veranderd in een play-knop. Als je niet tevreden bent met wat je hebt gemaakt, tikt u op de refresh-knop om opnieuw te beginnen, of op te slaan die u door het disc icoon te tikken.

Hoewel Vybe is alles over het maken van gemakkelijk herkenbaar trillingen patronen voor individuele bellers, kunt u ook de app gebruiken om de standaard vibratie voor inkomende gesprekken en sms-berichten wijzigen. Om dit te doen, tikt u gewoon op de oproep of sms-knoppen aan de bovenkant van de app. Mocht u dit te doen en van gedachten verandert, ga dan naar de sectie Settings en duidelijk de standaard opties.

Maar het punt van Vybe is om verschillende trillingen elk contact, of het type van contact toewijzen. Na boekte een patroon dat u wilt, tikt u op de knop Contact toevoegen aan de rechter benedenhoek van het scherm en selecteer vervolgens de contactpersoon of contactpersonen waarvoor de huidige trilling moet worden gebruikt.

Tik op de cirkel-toets, gevolgd door ‘Apply om te bellen’ of ‘Toepassen op SMS’. Het is vermeldenswaard dat het menu Instellingen kunnen worden gebruikt om de selectie, dat is handig als u een groot aantal contacten te selecteren zonder al te veel te tikken snel omkeren.

Vibration patronen kunnen worden beheerd door te tikken op de knop om de linkerbenedenhoek van de app-scherm. Vanaf hier kunt eventuele patronen die niet langer nodig zijn, kunt verwijderen, afspelen die zijn evenals hebben behouden plaats ze in de app als ze klaar zijn om te worden toegewezen aan contacten.

Alaska is de enige Amerikaanse staat waarvan de naam kan worden getypt met een enkele rij op het QWERTY-toetsenbord.