hoe je per ongeluk verwijderde bladwijzers in chroom en firefox herstellen

Zowel Chrome en Firefox kunt bladwijzers die u hebt verwijderd te herstellen, maar Chrome maakt het niet gemakkelijk. Chrome bevat één, verborgen bladwijzer back-upbestand. Het back-upbestand kan alleen handmatig worden hersteld en wordt vaak overschreven.

Firefox-gebruikers hebben het makkelijker – Firefox ‘social bookmarking sites bevat een undo-functie. Firefox voert ook regelmatig, automatische bladwijzer back-ups. Firefox houdt de back-ups voor meerdere dagen en kunt u ze opnieuw zonder te graven rond in verborgen mappen.

Chrome bookmark manager heeft geen Undo optie. Als je vinger glijdt, kun je een hele map vol met bookmarks zonder duidelijke manier om ze te herstellen verwijderen. Als u een back-up met de optie export hebt gemaakt, kun je de back-up importeren -, maar de back-up kan al verouderd zijn.

Het eerste wat de eerste: Wees niet te sluiten en opnieuw openen Chrome. Als Chrome al gesloten is, laat het gesloten. Chrome slaat een enkele back-up van uw bladwijzers bestand en overschrijft de back-up elke keer dat u Chrome te lanceren.

Start Windows Verkenner en steek de volgende locatie in de adresbalk te typen, ter vervanging van “NAME” met de naam van uw Windows-gebruikersaccount

C: \ Users \ NAAM \ AppData \ Local \ Google \ Chrome \ User Data \ Default

De map bevat twee bookmark bestanden – Bladwijzers en Bookmarks.bak. Bookmarks.bak is de meest recente back-up, genomen bij u voor het laatst uw browser geopend.

Als je niet the.bak bestandsextensie zien en gewoon zien twee bestanden met de naam Bladwijzers, klik op het menu Organiseren en selecteer “Map en zoekopties.”

In het venster Mapopties klikt u op om het tabblad Weergave en schakel het “verbergen voor bekende bestandstypen” optie. Je ziet nu de eerder hidden.bak extensie.

Om de back-up, sluit alle geopende vensters Chrome-browser te herstellen. Met Chrome gesloten, de naam van het Bladwijzers-bestand naar Bookmarks.old en hernoem Bookmarks.bak favorieten. (U moet waarschijnlijk een kopie van beide Bookmarks-bestanden te maken en leg ze in een andere map voordat u hernoemen doen).

U zult uw verwijderde bladwijzers zien wanneer u Chrome opnieuw starten. Elke bladwijzers die u hebt gemaakt sinds de laatste keer gelanceerd Chrome zullen verloren gaan.

Firefox-gebruikers hebben het een stuk makkelijker. Als je gewoon een bladwijzer of bladwijzermap verwijderd, klikt u op het menu Organiseren en selecteer Undo om de verwijdering ongedaan te maken. U kunt ook gebruik maken van de Ctrl-Z sneltoets. (Als u de bookmarks bibliotheek venster nog niet gebruikt, klikt u op het menu Firefox en selecteer Bladwijzers om het te openen.)

Als u de bladwijzers een paar dagen geleden verwijderd, gebruikt u het submenu Restore onder Importeren en reservekopie maken. Firefox maakt automatisch een back-up van uw bladwijzers elke dag en slaat een aantal dagen ‘de moeite waard.

de back-up herstellen van uw bestaande bladwijzers volledig vervangen door de bladwijzers uit de back-up – u zult geen bladwijzers die u hebt gemaakt sinds de back-up werd genomen verliezen.

Om te voorkomen dat belangrijke, nieuwe bladwijzers te verliezen, kunt u de Bladwijzers exporteren naar HTML optie te gebruiken voor het herstellen van de back-up. Nadat de back-up is hersteld, kunt u het HTML-bestand importeren of bekijken in Firefox.

Als u uw bladwijzers te waarderen, is het een goed idee om regelmatig back-ups te nemen met de functie export in uw browser bookmark manager. Als u ooit uw bookmarks te verliezen – of uw harde schijf niet – je kunt ze uit de back-up met de optie importeren in een web browser te herstellen.

Natuurlijk, als je Xmarks, dat kopieën van oude bladwijzers houdt, zodat je kunt slapen rustig 🙂 Gemakkelijk hersteld te gebruiken.

‘F u uw bookmarks te waarderen, is het een goed idee om regelmatig back-ups te nemen met de functie export in uw browser bookmark manager. Als u ooit uw bookmarks te verliezen – of uw harde schijf niet – je kunt ze te herstellen van de back-up met de optie importeren in een web browser ”

In Firefox of Google Chrome, waarom niet gewoon gebruik maken van de sync-optie,? Natuurlijk zou het niet het probleem van de ‘per ongeluk’ het verwijderen van een bookmark op te lossen, maar voor de rest, waarom contort urself, wanneer is het eenvoudig?

Xmarks en LastPass bieden zorgeloos bladwijzers synchroniseren tussen meerdere computers en bewaar al uw wachtwoorden veilig versleuteld. Geen zorgen hier over bladwijzers en wachtwoorden.

Hoe toegang krijgen tot de bibliotheek menu in Mozilla Firefox. Je vergat te vermelden dat voor niet-ingewijden;. Thanks.

@ mad.madrasi

Omdat sync zou niet helpen met toevallige schrappingen. Ook heb ik wat problemen met de synchronisatie in het verleden – Ik vertrouw het niet 100%. Backups zijn altijd belangrijk!

@Babar Jawald

Klik op het menu Firefox en selecteer Bookmarks. Goed punt, maar – ik zal toevoegen dat in de post.

Bedankt voor het geven van de meer informatie over de Hoe te herstellen Per ongeluk Bookmarks in Chrome en Firefox

Zo’n gedoe om verwijderde bladwijzers ongedaan te maken in Chrome! In IE9, alles wat je hoeft te doen is naar de Prullenbak en te herstellen.

Het goede nieuws, denk ik, is dat het Chrome-dev team is zich bewust van dit probleem en is, nogmaals, ik denk dat het werken aan de vaststelling van het. Er is momenteel een bug tracker voor het op crbug.com/42092

Geweldig !!!!

Niet bladwijzers opslaan in een bepaalde browser op een bepaalde computer. Met de gratis cloud-gebaseerde Internet bookmarking dienst iCrumz.com al uw bladwijzers zijn altijd beschikbaar met behulp van een browser vanaf elke computer, mobiele telefoon of tablet. iCrumz houdt een chronologie van elke bladwijzer die u ooit hebt verwijderd, zodat u altijd terug en undelete kunnen gaan. En met iCrumz, kunt u gemakkelijk het organiseren van 100 of meer bladwijzers op een enkele webpagina in een overzichtelijke interface. Al je favoriete websites zijn altijd slechts een klik verwijderd!

Hallo dank u zoooo veel, ik wilde huilen toen ik zag wat er gebeurd is, is dit eenvoudig te te volgen. Nogmaals bedankt. X

Dit werkte niet voor google andere suggesties chroom ???

@ kk24fan

Ik ben bang dat je een back-up van uw Chrome-profiel nodig zult hebben als dit niet werkt. (Heeft u een back-up van uw harde schijf onlangs?) Chrome is echt niet zo eenvoudig te maken, helaas.

De term granaatscherf, fragmentatie door een ontploffende munitie of bom gegooid, komt tot ons door middel van Henry Shrapnel, een Britse officier die de eerste anti-persoonsmijnen round-een explosieve holle kanonskogel gevuld met lood geschoten in 1784 uitgevonden.