hoe je naar een andere Google-account om je Android-apparaat toe te voegen

Met het oog op het opzetten van een Android-apparaat, moet u zich aanmelden met een Google-account. Maar je kunt ook meer dan één Google-account toe te voegen, zoals een werk- of tweede persoonlijke account.

Het goede nieuws is dat de toevoeging van een tweede (of derde, vierde, etc.) Google-account om uw Android-telefoon of tablet is een eenvoudig en gestroomlijnd proces, ongeacht de handset die de fabrikant u momenteel gebruikt. Terwijl ik zal met behulp van een Nexus-apparaat met voorraad Android voor deze les, moet u in staat om gemakkelijk te volgen mee op meestal een van de Android-toestellen die er vandaag.

Het eerste wat je hoeft te doen is sprong in het menu Instellingen. Trek het meldingenpaneel en druk op de kogge icoon (op voorraad Android-apparaten, moet u de schaduw van een tweede keer te trekken voordat de kogge zal verschijnen).

Van daar, scroll naar beneden totdat u “Accounts.” Op sommige apparaten kan worden genoemd “Accounts & sync” of iets dergelijks.

Afhankelijk van hoeveel accounts u al in op uw apparaat bent aangemeld, kan de lijst die verschijnt hier vrij lang-net scroll naar beneden naar de bodem, en zal er een “account toevoegen” schakel. Tik op dat.

Nogmaals, afhankelijk van uw exacte setup, een heleboel apps kon laten zien hier (iets waarmee je aan te melden!), Maar kijk maar eens naar “Google.” Als je het hebt gevonden, geef dat ventje een tap-a -roo.

Als uw apparaat is beveiligd met een pincode, patroon, of wachtwoord, dan moet je in te voeren voordat u kunt doorgaan. Als het apparaat dit ondersteunt, kunt u ook een vingerafdruk te gebruiken.

Op het volgende scherm, maar het invoeren van je Google-account info, dan wachtwoord. Als de account is opgezet met twee-factor authenticatie (en het zou moeten zijn!), Dan zul je moeten wachten tot de code om door te komen. Zodra dat gebeurt, ben je klaar om te gaan. tikt u gewoon op “Accepteren”.

Van daaruit zal het terug te gaan naar het startscherm, maar als je wilt gesynchroniseerde gegevens (zoals Gmail, app-gegevens, contacten, enz.) Configureren, moet je terug naar Instellingen te springen> Accounts> Google en selecteer de account die u zojuist hebt toegevoegd.

U kunt nu volledig configureren wat voor soort informatie die u wilt synchroniseren. Bijvoorbeeld, voegde ik mijn werk houden, waar ik niet dingen als app-gegevens of documenten nodig hebt, maar ik weet Gmail en Calendar nodig.

U kunt ook een tweede rekening rechtstreeks vanuit de Gmail-app toe te voegen.

Van overal in de app, opent u het menu aan de linkerkant. U kunt ook op de drie lijnen in de linkerbovenhoek.

Met het menu te openen, tikt u uw naam en e-mailadres-er is een klein pijltje ernaast.

Toen dat menu wordt geopend, tikt u op de knop “Account toevoegen”.

Vanaf hier, tikt u gewoon op de “Google” te drukken.

De rest van de procedure is identiek aan hierboven, zodat net dat kijken.

Thomas Edison experimenteerde met duizenden materialen bij het zoeken naar de perfecte gloeilamp-filament waaronder baardhaar van een vriend.