hoe je Macs en iOS-apparaten werken naadloos samen met de continuïteit

Continuïteit is een nieuwe reeks van functies waarmee Apple-apparaat eigenaren (iPhone, iPad, iPod Touch, Mac) aan het werk, teksten en oproepen direct en moeiteloos over te dragen, evenals het opzetten van Personal Hotspots, tussen apparaten. Hier is wat dat allemaal betekent en hoe het te gebruiken.

Continuïteit is eigenlijk de naam van de technologie die al zijn functies, die Handoff, Phone Call Forwarding, Tekst Forwarding en Personal Hotspot bevatten omvat. Deze functies toestaan ​​dat iemand met behulp van een Mac naar een e-mail samen te stellen, bladeren door een webpagina, een contact, en andere dingen bewerken en vervolgens overbrengen naar een iOS-apparaat of zelfs een andere Mac.

Omgekeerd, als je met behulp van een iPhone en je bent op een telefoontje of die betrokken zijn in een verwarmde tekst gesprek, en u wilt gaan zitten op je Mac en blijven praten of sms’en, dan kunt u dat ook doen. Continuïteit is zeer veelzijdig en net als zoveel andere dingen in de Apple ecosysteem, het werkt gewoon.

Bovendien, Personal Hotspot kunt u uw dataverbinding iPhone te gebruiken zonder een wachtwoord in te voeren, zelfs terwijl het apparaat in de slaapstand staat.

Voordat je springt op en opgewonden en aan te kondigen, “Hey, ik heb een Mac en een iPhone,” moeten we u vertellen dat Apple oplegt eisen aan welke hardware Continuity kan gebruiken.

Hier is een lijst via Apple’s support site waarop Macs Continuity’s kenmerken kunt gebruiken.

En hier is de lijst van Apple’s waarvan iOS-apparaten zijn compatibel.

Bovendien, als je de telefoon te bellen en sms-functies wilt gebruiken, moet je met behulp van iOS 8 (SMS vereist iOS 8.1) en OS X Yosemite, en hebben een geactiveerde carrier plan.

Met al dat droge technische informatie uit de weg, laten we bespreken hoe het opzetten van OS X en iOS 8, zodat alle functies van Continuity’s correct werken.

Om Handoff gebruiken, moet uw apparaten voldoen aan de volgende criteria voldoen: ze moeten allemaal worden ondertekend in dezelfde iCloud-account, moeten ze op hetzelfde WiFi-netwerk, en gekoppeld via Bluetooth. Double-check deze op iOS, opent u de instellingen.

Hier merken we onze Wi-Fi-netwerk en de iCloud-account.

Terwijl je in de instellingen, tik op de categorie ‘Algemeen’ en controleer of Overdracht is ingeschakeld onder “Overdracht & Suggested Apps.”

Verhuizen naar onze Mac, we al weten dat het is gekoppeld en verbonden met onze iPad, zodat die net laat ons om onze Wi-Fi te controleren.

En ook, als we onze Systeemvoorkeuren te openen en klik op “iCloud” we kunnen zien welk account waren verbonden.

Een laatste ding om te controleren is of Handoff is ingeschakeld, die net als in iOS, is te vinden onder de Algemene instellingen.

Alles klopt, zoals het hoort. Je hebt waarschijnlijk al weet hoe uw apparaten zijn opgezet en wat ze contact hebt met, maar moet doorgave niet meteen aan het werk voor u of u een probleem ervaart, zullen deze worden de items die u wilt eerst oplossen.

Voor Handoff, je gewoon gebruik maken van een van de ondersteunde apps: Mail, Safari, Maps, Berichten, Herinneringen, Agenda, Contacten, Pages, Numbers en Keynote. Overdracht zal ook werken met een aantal apps van derden, met name Google Chrome.

Niets mee Handoff u eerst iets gaan, die kan worden voortgezet op een ander apparaat. Bijvoorbeeld, laten we beginnen een e-mailbericht.

We besluiten dat we zouden meer comfortabel voltooien van deze e-mail op onze iPad. Normaal gesproken zouden we niet in staat zijn om dit te doen, omdat e-mail concepten lokaal op te slaan, maar met Handoff, alles wat we doen is vegen op de Handoff icoon, dat op het slot scherm verschijnt. In dit voorbeeld is het een enveloppe, omdat we een e-mail overhandigen af.

Wanneer u uw toestel te ontgrendelen, zal uw e-mail app te openen en uw ontwerp zal onmiddellijk openen in de Mail-app.

Op dezelfde manier kun je terug naar je Mac op elk gewenst moment verhuizen omdat terwijl u met Mail op je iOS-apparaat, verschijnt een pictogram helemaal links einde van je Dock.

Klik gewoon op deze knop en je kunt weer het samenstellen van uw e-mail op je Mac.

Om het punt naar huis te rijden, opent een webpagina op je iOS-apparaat en merk op dat een Overdracht pictogram op uw Dock (in dit geval, het is een Chrome-icoon, want dat is onze standaard browser). Als u op dit pictogram klikt, zal uw webpagina te openen waar je was gebleven op uw iPad of iPhone.

Als u wilt Chrome tabbladen van OS X overhandigen aan iOS, moet u Safari gebruiken.

Zoals we vermeld, kunt u deze Overdracht procedure uit te voeren met een van de eerder genoemde toepassingen, maar u kunt slechts één app te doen op een moment wat betekent dat als je op het web surft en het opstellen van een e-mail, kunt u alleen de hand van de webpagina of e, maar niet beide tegelijkertijd.

Ook is er een toenemend aantal derde-party apps die werken met Handoff, dus je bent niet alleen beperkt tot wat komt voorgeïnstalleerd op je Mac of iPhone.

Met Personal Hotspot, kunt u gemakkelijk deel uw iPad of mobiele dataverbinding iPhone. Je moet gewoon op hetzelfde Wi-Fi-netwerk en iCloud-account. Uw iOS-apparaten met mobiele data en Personal Hotspot ingeschakeld verschijnt onder de andere Wi-Fi-toegangspunten in de menubalk op OS X.

U hoeft niet om een ​​wachtwoord in te voeren om verbinding te maken met een Personal Hotspot omdat al die is opgeslagen op iCloud, gewoon aansluiten en je goed om te gaan.

Uw bericht doorsturen is een andere keurige eigenschap die u kunt gebruiken. Met dit, kunt u automatisch SMS-berichten verschijnen op uw Mac via de Berichten-app. Dus als je iPhone is in een andere kamer of je kunt niet meteen vinden, kunt u nog steeds ontvangen en beantwoorden van SMS.

Om dit op te zetten, je hoeft alleen maar om tekstberichten te sturen naar compatibele apparaten in het Berichten instellingen op je iOS-apparaat worden verzonden.

Daarna, wanneer iemand stuurt u een SMS-bericht, je teksten op je Mac pc te ontvangen via de Berichten-app.

Dan moet je gewoon gebruik maken van berichten in plaats van naar uw mobiele apparaat in de hand.

Tot slot, vergelijkbaar met SMS-bericht doorsturen is Phone Call Forwarding. Met deze functie kunt u bellen en gebeld worden via de FaceTime-app op je Mac. Om dit mogelijk te maken, moet u ervoor zorgen dat de “iPhone Cellular Oproepen” optie is ingeschakeld in de FaceTime-instellingen.

Nu, nogmaals, elk apparaat dat is aangesloten op hetzelfde Wi-Fi-netwerk en iCloud-account kunnen deelnemen.

Nogmaals, dit is een leuke functie als uw telefoon niet onmiddellijk beschikbaar is, of als je gewoon niet het gevoel dat het opstaan ​​van uw computer uit te voeren en beantwoorden van een telefoongesprek.

Continuïteit betekent een grote stap voorwaarts voor het apparaat interoperabiliteit maar het werkt alleen met Apple-apparaten. Dat is natuurlijk niet een groot probleem als je een Apple-gebruiker bent, maar als je gebruik maakt van Android of Windows bent u pech. Toch Continuïteit is netjes, vooral als je kunt profiteren van alle functies.

We willen nu van u horen. Heeft u Continuity gebruiken? Wat is het een functie die je uit het meeste nut? Wat zijn een aantal andere apps van derden die u werken met Overdracht hebt ontdekt? Onze discussie forum is open en we zijn blij met uw feedback.

De Amerikaanse staat Delaware heeft het minste aantal provincies van een staat, slechts drie: Kent, New Castle, en Sussex.