hoe je je pc wakker uit de slaapstand automatisch maken

Als u uw PC te zetten in de slaapstand, het normaal wacht totdat u op een knop drukt voordat het uit de slaapstand – maar u kunt uw pc automatisch uit de slaapstand op een bepaald tijdstip.

Dit kan vooral handig zijn als u wilt dat uw pc wakker en downloads in de daluren te voeren of start andere acties voordat je wakker wordt in de ochtend – zonder de hele nacht actief is.

Op de computer worden automatisch up hebben, zullen we een geplande taak te maken. Om dit te doen, opent u de Task Scheduler door het intikken van Task Scheduler in het menu Start als u werkt met Windows 10 of 7 (of Start Screen als u gebruik maakt van Windows 8.x) en op Enter te drukken.

In het venster Taakplanner, klikt u op de Task link naar een nieuwe taak te maken.

Noem de taak iets als “uit de slaapstand.” U kunt ook om het te vertellen om te draaien of een gebruiker is aangemeld of niet en zet deze om te draaien met de hoogste privileges.

Op het tabblad Triggers, maak een nieuwe trigger die de taak op de gewenste tijd om is. Dit kan een herhalend schema of een enkele keer.

Op het tabblad voorwaarden, schakelt u de Wake de computer om deze taak optie uit te voeren.

Op het tabblad acties, moet u ten minste één actie voor de taak te geven – bijvoorbeeld, kan je de taak start een bestand te downloaden programma. Als u het systeem wilt wekken, zonder het uitvoeren van een programma, kunt u de taak vertellen om cmd.exe lopen met de / c “exit” argumenten – dit zal een Command Prompt venster te starten en onmiddellijk sluiten, niets effectief te doen.

Sla uw nieuwe taak na het configureren van het.

Zet de computer om te slapen met de optie Sleep in plaats van af te sluiten. De computer zal niet wakker worden als het niet in de slaapstand. U kunt ook Windows ‘energiebesparende opties te wijzigen om de PC automatisch slapen na het niet is gebruikt voor een tijdje of wanneer u op bepaalde knoppen. (Als u Windows 8.x de optie slaap is op het profiel menu op het Startscherm.)

U kunt ook een geplande taak die de pc om te slapen legt creëren. Zie: Maak uw PC Shut Down at Night (maar alleen als je hem niet gebruikt)

Wake On LAN is een andere methode die u kunt gebruiken om computers te wekken – Wake on LAN werkt via het netwerk.

Het is een geweldig idee! Ik heb de wake-up optie BIOS gebruiken voor een tijdje naar het kantoor computer op te starten enkele minuten voor aankomst, dus het kan alle e-mails, geopend laatste browsersessie downloadt en zijn klaar om te werken;. Het probleem is dat er niet veel moederborden met deze functie, dus ik zal dit opschrijven voor die gelegenheden.

Dat zou geweldig zijn op het werk als ik een desktop die er de hele avond zat gehad. Zet hem tot een paar minuten te hervatten voordat ik word verondersteld om daar te zijn en hebben het up and running voor mij toen ik in te krijgen!

Ik denk dat probleem is dat Windows wakker comping tot de taak en na 2 minuten controles uitgevoerd als taak voltooid is dan zet de computer weer in slaap

Ik gebruik Micosoft Verkennen Essentials als mijn anti-virus software en ik lijken te hebben van een problom het downloaden van een update voor Adobe Flash Player. Ik denk dat het omdat Essentials is het downloaden te blokkeren, maar toen ik naar Essentials ga, denk ik niet anywhwhere ziet op de plaats waar het stelt me ​​in staat om tijdelijk te sluiten essentiële om Flash Player te downloaden. Hoe kan ik Essentials tijdelijk uit te schakelen, terwijl ik het downloaden te voltooien? Bedankt

Ik gebruik Dennis Babkins “uit de slaapstand” en “TOff” programma’s. Zij hebben beeen werkt goed voor mij al een tijdje.

Ik heb dit gebruikt voor het jaar – mijn computer is mijn wekker. Ik gebruik 1by1 voor my.mp3 speler. Toen ik de computer om te slapen laat ik 1by1 spelen, en wanneer de computer ontwaakt 1by1 pikt het spelen op de plaats waar hij was gebleven. Ik heb een ander nummer elke dag. Dat is misschien situatie x3geek op te lossen ook.

Mijn computer ontwaakt automatisch uit zijn slaap, ik heb geen taken gepland. De wake-up tijd is niet zo nauwkeurig, maar rond een bepaald uur. Hoe kan weten wat de oorzaak is van deze in de Event Viewer?

Geweldig geweldig geweldig !! ik kan het niet gebruiken voor het wakker worden mijn PC, maar zijn zeer nuttig voor het uitvoeren van specifieke programma’s of scripts op een juiste tijd. Ook al zouden we vergeten, PC’s niet: D

Dit is pretty cool

Ik precies dat te doen, maar mijn systeem niet wakker worden! Help alstublieft

groot artikel

Ondanks een brutowinst 475 miljoen dollar wereldwijd (ongeveer 15 keer de productie budget), Return of the Jedi wordt beschouwd, voor zover Hollywood rekeningen betreft, nooit te hebben een winst gedraaid.