hoe je je eigen aangepaste lichtgevende lijn kunst wallpaper te creëren

Als je houdt van abstract lichtgevende lijn wallpaper (en we zeker doen), lees dan verder om te zien hoe u uw eigen wallpaper te maken met precies het soort van lijnen, kleuren, en een perfecte niveau van helderheid je hunkert.

Terwijl onze (en waarschijnlijk uw) primaire motivatie is om een ​​koele aangepaste achtergrond te maken voor onze desktop computer, en dat is reden genoeg om op zichzelf-na samen met de tutorial heeft een tweede voordeel. De pen tool is een echt handig en krachtige kleine tool in Photoshop dat voor veel mensen, wordt nauwelijks gebruikt. We gaan het op grote schaal te gebruiken in een omgeving met lage stakes, dat is een perfecte manier om de nuances te leren.

Het enige wat je nodig hebt voor deze tutorial is een kopie van Adobe Photoshop. Wij hebben geen basis beeld, referentie, of iets anders dan Photoshop zelf nodig hebben; we het gehele beeld van de grond af zult maken binnen de applicatie.

We zijn met behulp van Adobe Photoshop CS6, maar de in de tutorial technieken moeten prima werken op oudere versies van Photoshop als ze vertrouwen op instrumenten die aanwezig zijn in de aanvraag voor meerdere generaties.

Laten image basis te creëren uit. Ten eerste, beslissen over de gewenste grootte-hebben we gekozen voor een standaard 1920 × 1080 wallpaper grootte. Gebruik de Paint Bucket Tool (G) naar de achtergrond effen zwart schilderen. U kunt met verschillende achtergrondkleuren experimenteren later, maar veruit de beste shows-off-the-luminescente-lijnen kleur is zwart.

Naast dimensionering en kleurenbeeld basis, is het zeer nuttig om tijdelijke richtlijnen om (minimaal) markeer het midden van de verticale en horizontale ruimte. Zet de heersers als ze niet op de reeds door te navigeren naar Beeld -> Rulers of door op CTRL + R. Sleep een gids van de horizontale en verticale liniaal naar het midden van het beeld (960 en 540 pixels, respectievelijk, als je bezig bent een afbeelding 1920 × 1080 op).

Paden zijn een handige kleine functie in Photoshop die u in staat om te creëren wat in eerste instantie lijkt op een wire-frame / line-drawing-achtig object zijn. De paden die u maakt zijn letterlijke paden die gevolgd zal worden door het gereedschap dat u gebruikt om uw visuele effecten te creëren.

We gaan naar de macht van de Pen, een tool-pad gebaseerde benutten, om mooi gebogen lijnen, die we vervolgens zullen manipuleren met het penseel te maken. Voor we verder gaan, laten we u waarschuwen dat als je de pen nog nooit eerder hebt gebruikt, kan het een nogal frustrerend instrument onder de knie te krijgen. De beste manier om een ​​stevige greep op te krijgen is om gewoon te spelen. Wees niet bang om een ​​pad te creëren, knoeien met het, en verwijder het dan als je eenmaal een beter idee van wat u zou willen doen.

Selecteer de Pen Tool (P) en dubbel te controleren dat deze is ingesteld op Path

Om een ​​eenvoudige gebogen lijn die volledig overgaat van de linker rand van het beeld over naar de juiste grens te maken, gaan we op het gereedschap Pen op de horizontale hulplijn net voorbij de linker grens en trek naar beneden naar onze eerste punt te maken. Na het maken van die eerste punt (die nu zal zien als een verticale lijn met drie punten op het), verplaatst naar de rechterkant van het beeld en dezelfde stap te herhalen: klik op de horizontale hulplijn, trek voorzichtig naar beneden, en het vrijkomen de muisknop los.

We zijn pijlen op de screenshot hieronder opgesteld om aan te geven waar we de muis gesleept

Dit proces zorgt voor een enkele sierlijke S-curve over het hele beeld. Druk op de ESC-toets om jezelf los te maken van het huidige pad en maak een nieuwe. Herhaal precies hetzelfde proces, maar wisselende uw begin- en eindpunt iets aan de linker- en rechterkant. Terwijl u de paden voor uw lichtlijnen kunt maken zoals u dat wilt. We mikken op een beeld dat eruit ziet als een bundel van hen iets convergeren in het centrum als ze door het frame passen.

Nadat u hebt gemaakt een tiental paden, moet uw afbeelding er ongeveer zo uitzien

Die weg lijnen zal dienen als kader voor de penseelstreken we toepassen in de volgende stap.

De paden we eerder gemaakte kijken vrij kaal. Je krijgt een flauw vermoeden van hoe het behang eruit zal zien, maar het ontbreekt aan volheid. We gaan nu recht te zetten dat door toepassing van de Penseel over de het pad.

In de eerste plaats moeten we onze borstel parameters in te stellen. Selecteer het Penseel (B). De grootte van de borstelkop u selecteert zal de omvang van de slagen overlay op het pad te bepalen. Een heel klein penseel formaat (1-5 pixels) zal zeer delicate spinachtige lijnen te creëren. Omhoog van 15 pixels wordt dikker kabel-achtige lijnen te creëren. We kozen voor een 10 pixel opzetborstel. Bovendien, wil je de borstel kleur zuiver wit te stellen.

Maak een nieuwe laag (CTRL + SHIFT + N) en de titel is “Penseelstreek 1”. Zodra u uw penseel formaat heeft geselecteerd en creëerde de laag, selecteert u de Pen Tool (P) weer.

Klik met de rechtermuisknop ergens op het doek en selecteer “Stroke Path …” Wanneer het dialoogvenster verschijnt, zorg ervoor dat u overschakelt van de functie selectie “Brush” en controleer of “simuleren Pressure”. Klik op OK. De dunne lijnen van het pad wordt nu gevuld met de penseelstreken zoals zo

Om te geven de penseelstreken een helderder look, gaan we ze een beetje vervagen. Met de “Slag van de borstel 1” layer geselecteerd, ga naar Filter -> Blur -> Gaussian Blur.

U kunt zo weinig als 1,0 pixel en zo hoog als 10,0 pixels, afhankelijk van de grootte van uw originele penseelstreken vervagen en aangename resultaten te bereiken. Wij willen een vleugje blur, dus hebben we gekozen voor 2.0.

Zodra de gewenste resultaten heb je selecteert u de Magic Wand Tool (W). Selecteer een van uw lijnen (omdat ze snijden en ze zijn allemaal op dezelfde laag, hoeft u alleen maar een plek in het midden halen) met behulp van het gereedschap Toverstaf. Uw resultaat moet er zo uitzien

Om ervoor te zorgen dat we niet gekartelde randen en lelijk in de volgende stap hebben, moeten we ons aanbod iets tweaken. Klik op “Hoeken verfijnen” op de bovenste werkbalk na het maken van je toverstaf selectie. In het menu Hoeken verfijnen, kijk in de Pas Edge sectie voor Feather

Pas de Veer waarde tijdens het kijken naar de preview. U wilt een mooie gladde goed gemengd rand tussen de selectie en het omliggende gebied. We gebruikten een waarde van 4.0 voor ons imago. Klik op OK. Bewaar de selectie voor de volgende fase van de tutorial.

Maak een nieuwe gelaagde de naam “Color”. Op deze laag, kunt u elke gewenste kleur te schilderen, in elke mode je wilt, dan je licht lijnen. U kunt kant verf verschillende secties, kunt u een verloop toe te passen, of u kunt de twee te combineren. We gaan om zwaar te passen en aan te passen de laag, dus maak je geen zorgen te maken over geheel bedekken uw vorige werk.

In plaats van onze kleuren handmatig verf op, zetten we een regenboog verloop van de ene kant naar de andere met behulp van het gereedschap Verloop zoals zo

Zodra de kleuren zien zoals u wilt, selecteert u de “Color” laag en pas de dekking van de laag. We gebeld ons terug naar 50% voor het volgende effect

Dat is het! Op dit moment kunnen we het op te slaan, voeg meer lijnen als we willen, vervagen de kleur of anderszins tweak het beeld, maar de resultaten zoals ze nu staan ​​zijn zeker desktop klaar.

Heeft u een tip of truc toe te voegen aan deze tutorial? Wil je zien ons een ander soort van behang? Geluid uit in de reacties hieronder.

Ik vond het geweldig, vooral omdat ik hou van mijn eigen achtergronden maken

Photoshop how-to artikelen frustreren me gewoon een beetje. Kunnen we nog wat meer dekking op vergelijkbare F / OSS tools zoals GIMP in plaats daarvan?

Ik ben het eens, ik heb geen toegang meer tot een kopie van Photoshop (mijn oude baan op voorwaarde dat) en ik zal de gedachte van het verwerven door middel van gewetenloze manieren die niet vermaken.

Het zou anders zijn als bedrijven (zoals Adobe) bood de volledige versies van “meerdere generaties oude” software tegen een minimumprijs.

Photoshop artikels hebben de neiging om een ​​stuk beter dan Gimp artikelen te doen. Het is ook meestal vrij gemakkelijk om instructies te vertalen vanuit Photoshop naar Gimp.

veel van deze kan worden gemaakt met paint.net met een paar simpele ad-ons. lagen en doorschijnend is de sleutel

We zeker meer van deze nodig hebben. Ik hou van de snelle PS / Gimp tutorial.

Ik liep gewoon door deze met GIMP. Het vertaalt vrij goed. GIMPshop misschien een beetje helpen als mensen op zoek zijn naar een interface die is iets meer zoals Photoshop

Aangezien Photoshop is niet gratis, 1 van de stemmen voor het opnemen (of vervangen) GIMP – of iets dergelijks – instructies.

@JPJ Dat is wat de “Like” functie is voor, op dit forum.

Het is enige wat eenvoudig te vertalen naar de GIMP artikelen uit phtoshop articles.Not alleen deze ene, moeten we wat meer artikelen.

De opnames van de film Troy had een vertraging van enkele weken, omdat Brad Pitt, terwijl uitbeelden van het personage Achilles, gewond raakte aan zijn achillespees tijdens de productie.