hoe je je Amazon echo je Kindle boeken te lezen hardop

Ooit zou willen dat je je boeken te lezen terwijl het doen van andere dingen op hetzelfde moment? Natuurlijk kun je naar audioboeken luisteren met Audible, maar uw Amazon Echo kunt ook lezen uw Kindle ebooks aan u hardop. Hier is hoe.

Zelfs als u al Audible gebruiken op een regelmatige basis, is het waarschijnlijk dat er een aantal boeken die niet een audioboek-versie hebben, dus het gebruik van de Kindle boeken lezen hardop functie op de Amazon Echo is een prima alternatief. Je zal niet de gladde, rustige stem van echte mensen het lezen van boeken hardop te krijgen zoals op luisterboeken-in plaats daarvan, zal Alexa zich hardop Kindle ebooks in haar mild robotachtige stem, maar het op zijn minst werkt lezen.

Het goede nieuws is dat je Kindle ebook bibliotheek al is gekoppeld aan uw Amazon Echo, zodat je verder kunt gaan en geven het toestel spraakopdrachten en beginnen te luisteren naar je Kindle boeken. Een ding om in gedachten te houden, is echter dat niet elke Kindle boek wordt ondersteund door de Echo, maar je kunt gaan in de Alexa app en zien wie van je Kindle ebooks worden ondersteund.

Om dit te doen, tik op de zijbalk menu-knop in de linkerbovenhoek van het scherm in de Alexa app.

Selecteer “Music & Books”.

Tik op “Kindle Boeken” aan de onderkant.

Van daar, alle ondersteunde Kindle ebooks dat u eigenaar zal verschijnen in de lijst.

Wanneer u tikt op een, zal Alexa onmiddellijk beginnen te spelen op de Amazon Echo.

Je hoeft niet in de Alexa app helemaal om te gaan, dat wel. Het is duidelijk dat het hele punt van de Echo wordt met spraakopdrachten alles hands-free te doen. Dus, om uw Kindle boeken luisteren, gewoon zeggen

“Alexa, lees mijn Kindle boek.”

“Alexa, lees mijn boek, [titel]”

“Alexa, speel de Kindle boek, [title].”

“Alexa, lees [naam].”

U kunt ook gesproken commando’s gebruiken om je Kindle boek controleren, zoals pauzeren, terugspoelen, etc.

“Alexa, pauzeren.”

“Alexa, te hervatten.”

“Alexa, spelen.”

“Alexa, te stoppen.”

De onderstaande commando’s kunt u alinea’s navigeren

“Alexa, overspringen terug.”

“Alexa dan ga je verder.”

“Alexa, ga terug.”

“Alexa, ga vooruit.”

“Alexa, de volgende.”

“Alexa, vorige.”

Helaas kun je niet navigeren door op basis van hoofdstukken, zoals je kunt met Audible audioboeken, maar de controls je krijgt zijn zeer indrukwekkend.

De blijvend populaire Rubik’s Cube puzzel speelgoed heeft een duizelingwekkend aantal mogelijke posities: er zijn ongeveer 43 triljoen mogelijke permutaties van de puzzel.