hoe je hd tv-kanalen gratis te krijgen (zonder te betalen voor kabel)

Vergeet TV-antennes? Nou, ze bestaan ​​nog! Hier krijg je een digitale TV-antenne en je zult in staat zijn om de lokale tv-zenders te kijken voor gratis, alle zonder te betalen een dubbeltje om een ​​kabel-tv-bedrijf.

We hebben gesproken over het verminderen van het snoer door te vertrouwen op internetdiensten, maar dit is nog een andere manier om dat tv-factuur te snijden. Als je ouders die nauwelijks tv kijken, zou dit een ontzagwekkende gift maken! Volg mee als we u doorlopen hoe om te bepalen welke lokale digitale zenders u kunt kiezen uit uw huis zo goed als verschillende types antenne.

We zullen zelfs het installeren van een simpele maar effectieve antenne, de Winegard FlatWave versterkte antenne, dat is niet alleen effectief voor de meeste lezers, maar ook appartementen-vriendelijk voor degenen onder u die niet kunt krijgen op het dak om grotere antenne antennes installeren.

In de VS, de FCC heeft een kaart die wordt weergegeven welke DTV (digitale tv) zenders die u zult in staat zijn om te ontvangen op verschillende locaties, evenals hun relatieve signaalsterkte. Ga naar de FCC DTV Ontvangst Maps terrein en plug in de locatie die u zult met behulp van de antenne.

In mijn huidige locatie – Eugene, Oregon – Ik kan het CBS, ABC, PBS, Fox en NBC te ontvangen. Alles wat ik nodig zou hebben is de juiste antenne setup, en ik kon ze gratis bekijken.

Afhankelijk van de verschillende signaalsterkte, kan het nodig zijn verschillende soorten antennes om deze kanalen te bekijken. Als je in een gebied met een goede sterke signalen, moet een “eenvoudige indoor antenne” goed genoeg zijn. Met een matige signalen, een “hoge kwaliteit indoor antenne”, zoals we geïnstalleerd, of een buitenantenne nodig zal zijn. Voor week signalen, zul je zeker een buitenantenne nodig. De website van de FCC heeft meer details over de aard van de antennes die je nodig hebt in verschillende situaties. Raadpleeg de website van de FCC als u meer informatie over antenne-technologie willen – het is zeer informatief.

Het goede nieuws is dat, om sterke signalen te ontvangen, hoeft u niet op te zetten iets speciaals in openlucht. Je hoeft alleen maar een eenvoudige antenne te kopen en sluit deze aan op uw TV binnenshuis.

Je hebt eigenlijk geen speciale antennes voor nodig. Als u al oude antennes – bijvoorbeeld als jij of je ouders in een huis wonen met een oude antenne op het dak – kunt u die antenne aansluiten op uw TV en krijgt die moderne digitale signalen. Je mag niet te kopen of te installeren – gewoon uitvoeren van een kabel!

Je moet een antenne is ontworpen voor het ontvangen van deze tv-stations te kopen. Verschillende antennes zijn beschikbaar, afhankelijk van de afstand die u bent van uw lokale TV-antennes. De meest populaire antenne op Amazon is een antenne met een 35-mijl bereik, momenteel de verkoop voor $ 28. Deze antenne is niet-versterkte versie van de antenne we geïnstalleerd. Het is zeker het oppakken van een krachtigere 50-mijl en 60 mijl-antennes echter de amplificatie helpt met nabijgelegen signalen ook. Hoe slechter de signaalsterkte, hoe krachtiger een antenne die je nodig hebt.

De platte antennes zijn flinterdun en gemakkelijk te verbergen op de achterkant van de televisie of op je raam. Op de foto hieronder zien we de antenne over de voorkant van de televisie heb gedrapeerd gewoon om te laten zien hoe ongelooflijk dun het werkelijk is (normaal gesproken we hebben het aan de muur achter de televisie met de meegeleverde 3M-lijm clips). Met de juiste plaatsing je zult nooit eens merken dat uw flat antenne na de installatie.

Als je het niet erg vindt uw antenne kijken ouderwets en hebben een sterk signaal in uw omgeving, kan deze goedkope set van konijnenoren prima voor u, ook. Natuurlijk, dit zijn niet de enige opties. Je zult vele andere antennes op Amazon en elders te vinden.

U vindt hier ook een moderne tv die digitale tv-signalen ondersteunt. Op dit moment zijn alle nieuwe TV aangeboden voor vele jaren. Als u een zeer oude TV, kan het niet. Je zou de aanschaf van een digitaal-naar-analoog converter box, hoewel het gewoon tijd om te upgraden naar een moderne tv in plaats daarvan kunnen zijn.

Je zult eerst moeten de antenne te positioneren op een goede locatie. Als u een zeer sterk signaal, kan een oude-stijl “konijnenoren” antenne door uw TV goed genoeg zijn. Veel moderne antennes nu gemonteerd op een wand. Andere soorten antennes moet mogelijk worden geplaatst in de buurt van een raam als u een zwakke signaalsterkte. Een buitenantenne kan het nodig zijn om te worden gemonteerd op een dak – outdoor antennes zal de meest gedoe, als je ze nodig hebt. Maar vergeet niet: als een huis heeft al een oud buitenantenne, moet die prima werken.

Maar dit is heel simpel als je gewoon een indoor-antenne nodig. Plaats de antenne op een goede locatie en sluit deze aan op uw televisie met een coaxiale kabel. Dit type kabel zal hopelijk worden opgenomen met uw antenne. In de foto hierboven zie je hoe we de coaxkabel voor onze flat antenne-aansluiting hebt aangesloten op de antenne en direct ernaast, aangesloten op de USB-kabel die de bevoegdheden van de amplificatie systeem in de USB-poort van de tv (als je het niet ‘ t hebben een USB-poort op uw set kunt u altijd gebruik maken van de meegeleverde wand-wrat). Uw TV kan dan moeten zoeken naar beschikbare kanalen, en u zult dan in staat zijn om te bladeren door de tv-kanalen met afstandsbediening van uw TV.

Als je gaat de wandmontage route, niet echt iets te monteren op de muur tot je tevreden bent met het signaal dat je bent. U kan nodig zijn om de antenne te bewegen om je signaal te verbeteren, te controleren hoe het wordt weergegeven op uw TV, terwijl je dat doet. Denk aan het een beetje zoals de herpositionering van de oude konijnenoren.

Maak je geen zorgen over het setup-proces te veel. De antenne u koopt moet ook een instructie gids die u loopt door alles.

Echt, het is zo simpel. Zodra u een antenne hebt gekocht, gepositioneerd het waar het een goed signaal kan ontvangen, en aangesloten op uw TV, kunt u de afstandsbediening van uw TV gebruiken om te schakelen tussen de beschikbare over-the-air kanalen. Je hoeft niet te betalen een dubbeltje, en u kunt de kabel koord gekapt als de handvol omroepnetwerken zijn goed genoeg voor jou. Een handvol van de lokale kanalen voor nieuws, samen met een abonnement op Netflix lijkt een winnende combinatie!

Het enige echte probleem hier is een zwak signaal. Met een goed, sterk signaal, zal een eenvoudige binnenantenne doen. Maar zelfs als je wel een zwak signaal, je kunt nog steeds die omroepnetwerken met een buitenantenne en een beetje meer werk.

De Amerikaanse staat Delaware heeft het minste aantal provincies van een staat, slechts drie: Kent, New Castle, en Sussex.