hoe je gmail toe te voegen aan de nieuwe vooruitzichten voor Mac OS X (kantoor 365)

Microsoft heeft zojuist een nieuwe versie van Outlook voor Mac, maar deze is alleen beschikbaar voor Office 365 klanten. Sinds het eerste wat de meeste geeks zal willen doen is het toevoegen van hun Gmail-account, hier zijn de snelle instructies over hoe dat te doen.

Zodra je nieuwe Outlook voor Mac start de eerste keer, wordt u gevraagd in te loggen met uw Office 365-account om uw licentie te valideren. Nadat je dat te doen, maar u worden met een lege Outlook.

Via het tabblad Extra en klik op Accounts.

En klik vervolgens op Andere e-mail.

Voer uw Gmail Details hier. Als u met behulp van twee-factor authenticatie, moet u het opzetten van een applicatiespecifiek wachtwoord.

Als je een Gmail-account dat niet eindigt in @gmail echter, moet u handmatig alle gegevens in te voeren.

Voor de meer visueel geneigd, zodat het lijkt alsof deze

Je moet ook op dat kleine knop ‘Meer opties “aan de onderkant, en verander Authentication” Gebruik Incoming Server Info. ”

Op dit punt kun je e-toegang in Outlook voor Mac hebben. Wat u niet zal hebben, is echter Agenda of Contactpersonen. Op dit moment lijkt er geen manier om een ​​van hen natively toe te voegen.

De volledige naam van Shaggy, een van de protagonisten van de Scooby Doo franchise en eigenaar Scooby Doo’s, is Norville “Shaggy” Rogers.