hoe je extensies te installeren van buiten de Chrome Web Store

Probeer om een ​​uitbreiding van buiten de Chrome Web Store en Chrome te installeren zal je vertellen dat extensies Echter, dit bericht is onjuist “kunnen alleen worden toegevoegd vanuit de Chrome Web Store.” – Je kunt nog steeds extensies installeren van elders.

Deze beperking is op zijn plaats om te voorkomen dat kwaadaardige websites installeren slechte extensies, apps, en de gebruiker scripts. LastPass de website, bijvoorbeeld – Je moet alleen uitbreidingen van legitieme websites die u vertrouwt installeren.

Om een ​​extensie handmatig wilt installeren, klikt u op het menu ‘Gereedschap’, wijs Extra aan en selecteer Extensions om de pagina Extensies te openen.

Als u het bericht ziet, heeft Chrome al gedownload de uitbreiding, app, of de gebruiker script op uw computer. U vindt het in Chrome standaard download map. Extensies en apps the.crx bestandsextensie, terwijl de gebruiker scripts the.user.js bestandsextensie.

Als het niet te downloaden naar uw computer, met de rechtermuisknop op de uitbreiding installatie link op de pagina en gebruik de optie Opslaan als om het op te slaan op uw computer.

Sleep de CRX (of user.js) bestand op de pagina ‘Extensies om het te installeren.

U wordt gevraagd om de installatie van de extensie te bevestigen, net alsof u deze uit de Chrome Web Store had geïnstalleerd.

Als u regelmatig uitbreidingen van buiten de Web Store geïnstalleerd, kunt u verlenging installatie van een website mogelijk te maken door het toevoegen van een command-line vlag.

Om een ​​command-line optie toe te voegen, moet je de eigenschappen van het Chrome snelkoppeling te bewerken. Om deze op Windows 7 toegang, ervan uitgaande dat je Chrome starten vanuit de taakbalk, met de rechtermuisknop op het pictogram van Chrome op de taakbalk met de rechtermuisknop op Google Chrome in het menu dat verschijnt, en selecteer Eigenschappen.

Als u Chrome uit het menu Start of het bureaublad te starten met de rechtermuisknop op de snelkoppeling op het menu Start of desktop plaats.

Selecteer het tabblad Snelkoppeling en voeg de volgende tekst aan het einde van het vak Doel

-enable-easy-off-store-extensie installeren

Nadat deze instelling is, sluit u alle Chrome-vensters van de snelkoppeling te veranderen en start Chrome u aangepast. Misschien wilt u een paar momenten te wachten na het sluiten van alle Chrome-vensters om ervoor te zorgen Chrome is niet meer actief op de achtergrond

Probeer om een ​​uitbreiding van een webpagina installeren en je krijgt een vertrouwde installatie prompt te zien – klik op Doorgaan om de installatie van de extensie.

Chrome bevat beleid instellingen ontworpen voor systeembeheerders. Als u Chrome in uw bedrijf te gebruiken en wil uitbreiding te kunnen opstellen van een specifieke website of twee, kunt u het beleid van Chrome te wijzigen. Deze instelling wordt gewijzigd in het register op Windows, en in de voorkeuren van Chrome-bestanden op de Mac en Linux.

Bijvoorbeeld op Windows, kunt u de volgende registervermelding toe te voegen aan uitbreiding installatie vanaf lastpass.com toestaan

Software \ Policies \ Google \ Chrome \ ExtensionInstallSources \ 1 = “https://lastpass.com/*”

Voor meer informatie over dit beleid Chrome instelling en andere beleidsterreinen instellingen Chrome, raadpleegt u de pagina policy op de website van de Chromium Project.

Welke versie / kanaal van Chrome is dit?

Ik probeerde draggging en neerzetten van een uitbreiding, maar niets gebeuren. De vlag deed de truc wel.

Ik ben met behulp van Chrome 21 beta.

Waarom precies doen mensen nodig hebben om uitbreidingen van buiten de winkel te installeren? Ik begrijp proberen om buiten de ‘ommuurde tuin’, maar ik heb nooit enige kritiek op de Google Store verwerpen extensies gehoord. Hoe dan ook, ik denk dat de trend is duidelijk in de richting van het bevorderen van de winkel en het ontmoedigen van derden installeert ..

Nu we het toch over het onderwerp van extensies, zou u willen controleren deze nieuwe uitbreiding genaamd “chatterati”. Het geeft in principe elke webpagina zijn eigen discussieforum. En ja, het is verkrijgbaar bij de winkel 😉 (www.chatterati.in)

Ik schrijf webapps voor het intranet van mijn bedrijf alleen, ik hou niet van hen online worden gepubliceerd, dus dat is een reden om te overwegen. Jammer dat Chrome wordt behandelen ons als idioten. Ik heb ook toepassingen gezipt opgeslagen bij box.net en ze verschijnt als kwaadaardig bestand ¬¬ ‘dit is krankzinnig. Ik heb wel mijn antivirus, ik weet welke extensies installeer ik het nu uit de webwinkel, of van andere bronnen, en ik vind deze nieuwe features erg vervelend.

Bedankt !! Het werkte goed met mijn eWallet AutoPass extensie.

Tot een paar dagen geleden was ik in staat om applicaties met behulp van een programma genaamd appbookmark.com creëren. Nu ineens zal het niet werken en zegt dat ik kan alleen maar apps die de Chrome Web Store gecreëerd, die vreemd genoeg is waar ik appbookmark.com in de eerste plaats te installeren. Handig klein programma, en het werkte prima. Ik volgde je bovenstaande aanwijzingen over het toevoegen van dat ding in te schakelen in het doel, maar ik ben nog steeds niet in staat om het programma te gebruiken. Iemand een idee?

> Anuj Jain;> Waarom precies mensen nodig hebben om uitbreidingen van buiten de winkel te installeren? Ik begrijp het proberen te zijn> buiten de ‘ommuurde tuin’, maar ik heb nooit enige kritiek op de Google Store verwerpen extensies gehoord. > Hoe dan ook, ik denk dat de trend is duidelijk in de richting van het bevorderen van de winkel en het ontmoedigen van derden installeert ..;>;> Nu we het toch over het onderwerp van extensies, zou u willen controleren deze nieuwe uitbreiding genaamd> “chatterati”. Het geeft in principe elke webpagina zijn eigen discussieforum. En ja, het is verkrijgbaar bij de> winkel, -) (www.chatterati.in)

Ik beleefd het niet eens met uw mening. Ik ben in ieder geval op deze pagina, want ik wil een extensie die niet in de Chrome Web Store te installeren, en willen niet te wachten voor de ontwikkelaar om het daar te publiceren. Ik begrijp dat dit is een beveiligingsfunctie die de meerderheid van de Chrome-gebruikers die niet al te veel technische kennis hebben zal beschermen, maar er is een grote groep van ervaren gebruikers die zich bewust zijn van de bedreigingen van de veiligheid zijn en willen extensies of scripts te installeren om te vergroten hun surfen op het web. Dankzij auteur voor deze correctie.

Ik heb geprobeerd en geprobeerd om deze uitbreiding te doen. Ik heb chroom. Ik speel ZooWorld en ik kan het dan uitbreiding op mijn comp geïnstalleerd niet. Het houdt de opvoeding van de Chrome winkel. Ik zal niet ZooWorld spelen zonder het. Ik ben gewoon zo gefrustreerd en ik weet niet wie te bellen om me te helpen. Ik heb alles wat er is geweest posted..Now wat geprobeerd?

Ik heb hetzelfde advies uit andere dan deze over hoe deze nieuwe Chrome implementatie te omzeilen verschillende sites gekregen. Helaas kan ik niet voorbij de “drag-and-drop” stap. Toen ik slepen en neerzetten van de file, ik ben niet gevraagd om mijn installatie te bevestigen. In plaats daarvan ben ik naar een lange pagina van userscript en niets anders gebeurt. Kon ik iets verkeerd?

voordat je ddrag en neerzetten, moet u eerst put.crx achter de naam, en probeer het opnieuw!

> Waarom precies doen mensen nodig hebben om uitbreidingen van buiten de winkel te installeren? Ik begrijp proberen om buiten de ‘ommuurde tuin’, maar ik heb nooit enige kritiek op de Google Store verwerpen extensies gehoord. Hoe dan ook, ik denk dat de trend is duidelijk in de richting van het bevorderen van de winkel en het ontmoedigen van derden installeert ..

Omdat Google verwijdert of afwijst extensies het niet graag, downloaders van Youtube, Grooveshark, en dergelijke in het bijzonder. Het krijgt de volledige controle in de webwinkel, en gebruikt het.

“Ik heb hetzelfde advies uit andere dan deze over hoe deze nieuwe Chrome implementatie te omzeilen verschillende sites gekregen. Helaas kan ik niet voorbij de “drag-and-drop” stap. Toen ik slepen en neerzetten van de file, ik ben niet gevraagd om mijn installatie te bevestigen. In plaats daarvan ben ik naar een lange pagina van userscript en niets anders gebeurt. Kon ik iets verkeerd? ‘

hier ook!

Als u met de JS script gewoon opdagen de zorg ervoor dat u de juiste script en hebben niets na the.user.js zodat bijvoorbeeld 858585.user.js als een script zal geen probleem te installeren … maar als het 858585.user (2 ) JS zal het scherm brengen met alle van de codering

Cemmac

hallo

Ik heb een probleem met de sneltoets.

Ik kopieer en plak “-enable-easy-off-store-extensie installeren”, maar het werkte niet ….

Ik had hetzelfde probleem, slepen en neerzetten en het gaat gewoon om een ​​pagina met de userscript. De hele add te richten op wat deze instructie is niet werkte.

Wat ik bedacht (had een duh moment) was dat ik te slepen en de bar van het ‘recente downloads’ aan de onderkant van het tabblad Chrome.

Wat je nodig hebt om in plaats daarvan doen als je met je dit probleem is open de map waar je downloads te gaan en sleep het bestand vanaf daar. Werkte perfect.

Hartelijk bedankt!!!!!!!!!!

Thanks a lot man .. Je hebt het heel gemakkelijk.

Veel dank! Dit heeft me veel geholpen in het installeren van de YouTube Downloader die onlangs uit de webwinkel is verwijderd!

Hartelijk dank voor dit werkte perfect

im met behulp van een mac en ik had het geïnstalleerd, maar ik per ongeluk verwijderd, kan ik opnieuw te downloaden, komt het enkel met een code of script, helpen?

Gezondheid. Het werkt. Slepen en neerzetten. Wie had dat thunked? Ik heb te trekken mijn haar uit te proberen t erachter te komen hoe je een favoriete ze niet langer in hun winkel te installeren, maar dat werkt erg goed.

De command line tag is verkeerd! (-) Het moet twee streepjes hebben in het begin, maar het lijkt erop dat uw blog systeem is vervangen door een lange streep.

Thanks a lot nu ben ik eindelijk in staat te prutsen met chroom en Userscripts.org als voorheen. -enable-easy-off-store-extensie installeren deed de truc, God zegene u!

Neptunus werd ontdekt in 1846, maar dankzij de extreem lange omloopbaan rond de Zon, niet terug naar de locatie werd ontdekt pas 2011-165 jaar later.