hoe je eenvoudig zoeken plugins en voeg een zoekmachine op uw browser

Webbrowsers onder voorgedefinieerde lijsten van zoekmachines, maar je kunt eenvoudig je eigen favorieten toe te voegen. Zelfs zoekmachines die niet zoeken plugins bieden wel kan worden toegevoegd met een paar trucjes, of u nu met behulp van Firefox, Google Chrome of Internet Explorer.

Mozilla Firefox heeft een makkelijk te gebruiken extensie die een zoektocht box kan toevoegen op het web, terwijl Chrome heeft een aantal ingebouwde tools. Internet Explorer-gebruikers hebben de moeilijkste, en moeten kunnen vertrouwen op een derde partij webformulier.

Hier is hoe het zou moeten werken aan Firefox: U bezoekt een zoekmachine, en gebruik menu het zoekvak aan de zoekmachine toe te voegen.

Echter, dit werkt alleen als de website bloot een zoekmachine. Sommige zoekmachines niet.

De eenvoudigste manier om een ​​aangepaste zoekmachine toe te voegen is met de Add to Search Bar add-on. Na het installeren van de add-on en het herstarten van Firefox, kunt u met de rechtermuisknop klikt u in een zoekformulier op een pagina en selecteer Toevoegen aan zoekbalk.

Uw aangepaste zoekmachine zal verschijnen in de keuzelijst. De uitbreiding kunt u een aangepaste naam en favicon instellen voor de zoekmachine, ook.

Google Chrome maakt dit vrij eenvoudig. Ten eerste, een bezoek aan de zoekmachine die u wilt toevoegen en voer een zoektocht in.

Vervolgens met de rechtermuisknop op de adresbalk en selecteer Bewerken zoekmachines.

Plaats de muisaanwijzer op de zoekmachine die u wilt gebruiken en selecteer Maak standaard. Als u al gebruik van Chrome voor een tijdje, zult u waarschijnlijk een lange lijst van zoekmachines hier.

De Keyword veld, die u kunt wijzigen, kunt u zoeken met behulp van een specifieke zoekmachine. Bijvoorbeeld, als ik typte “howtogeek.com webbrowser” in de adresbalk en drukte op Enter, Chrome zou zoeken How-To Geek voor artikelen over web browsers. U kunt deze trefwoorden in te korten tot het zoeken websites sneller te maken – bijvoorbeeld, veranderen het sleutelwoord om HTG en u kunt typen “htg web browser” om te zoeken How-To sneller Geek.

Als de website niet voorkomt in de lijst, kunt u proberen het toevoegen van het zelf. Voer een zoekopdracht uit op de website voor een query als TEST, dan is het adres van de zoekpagina kopiëren en plakken in het URL-veld, ter vervanging van de TEST query in de URL met% s.

Bijvoorbeeld, wanneer je DuckDuckGo zoeken naar TEST, krijg je het volgende adres

http://duckduckgo.com/?q=TEST

Daarom is het adres dat u moet toevoegen is

http://duckduckgo.com/?q=%s

Internet Explorer gebruikt om een ​​Firefox-stijl voor het toevoegen van zoekmachines van websites te ondersteunen, maar het lijkt deze functie werd verwijderd in Internet Explorer 9. In plaats daarvan opent de adresbalk menu (klik op de pijl omlaag naast het vergrootglas) en klik op de knop toe te voegen aan zoekmachines toevoegen.

U wordt naar een pagina van vooraf gedefinieerde zoekmachines, die u gemakkelijk kunt toevoegen. Helaas, de website bevat slechts een paar zoekmachines.

Microsoft IE add-on gallery website eerder bevatte een functie die toegestaan ​​u uw eigen aangepaste zoekmachines te maken, maar het lijkt dit is ook verwijderd. In plaats daarvan, probeer deze derden IE Zoekmachine Builder Tool, die op dezelfde manier werkt.

Volg de instructies op de pagina om uw aangepaste zoekmachine te maken en toe te voegen. Je moet voor een bezoek aan uw zoekmachine, zoeken naar het woord “TEST”, kopieert u het adres van de pagina met zoekresultaten vanuit de adresbalk, en plak deze in het vak op de pagina.

Klik op de knop Install en je nieuwe zoekmachine zal worden geïnstalleerd. De tool zal automatisch de juiste favicon te selecteren.

Deze tool maakt een OpenSearch XML-bestand. Je kan het zelf schrijven met de hand, maar dat zou meer tijd in beslag nemen.

Voor IE9, voor het geval dat het niet duidelijk is (en het was niet duidelijk voor mij), moet u klikken op de “search glas” / vergrootglas (of de pijl naar beneden ernaast) om de “add” te krijgen knop. Of je kunt openstellen instellingen (de “gear” icoon), ga naar “beheer van add-ons”, selecteer “zoekmachines” en selecteer “add meer zoekmachines” (onderkant van de context venster) vanaf daar.

Opera zegt hi van ongeveer tien jaar geleden. Klik met de rechtermuisknop in een zoektocht, en je kunt een aangepaste zoek met een aangepaste trefwoord te maken. Deze worden ook gesynchroniseerd op apparaten via Opera Link. Ik doe dit al zo lang als ik me kan herinneren.

Ik heb DuckDuckGo en Startpage om Firefox.I’ve toegevoegd eerder gezegd in de volgende onderwerpen Ik ben verbaasd hoeveel mensen die niet willen worden bijgehouden realiseren zich niet dat Google het doen. Ja Google kun je het volgen te stoppen, maar dat maakt het niet makkelijk voor niet savvys uit te schakelen.

@Romberry

Sorry als dat niet duidelijk was. Ik getweaked de post-it duidelijker te maken.

Op 31 oktober 2001, meer dan 300 jaar na de Salem Witch Trials, een resolutie verkondigen alle individuen (vrouwen en mannen) beschuldigd van hekserij onschuldig werd ondertekend door de gouverneur van Massachusetts, Jane Swift.