hoe je een Windows-pc op het netwerk op afstand te reinigen met CCleaner

Heb je ooit nodig is om iemands pc schoon te maken, maar je wilde om het te doen vanaf uw computer in plaats van hen? Hier is hoe u op afstand CCleaner kan uitvoeren op elke Windows-pc heb je toegang tot het netwerk.

Ga dan naar de Piriform website en pak een kopie van de draagbare versie van CCleaner.

Zodra de download is voltooid, pak het archief.

Nu moeten we het creëren van een self-extracting archief-dit gaat om ons te helpen CCleaner automatisch uit te voeren wanneer het wordt gekopieerd naar de externe machine. Onze middel bij uitstek is WinRAR, hoewel andere self-extracting archief bouwers kunnen werken. Om dit te doen selecteert u alle uitgepakte bestanden en voeg ze toe aan een nieuw archief.

Let op: WinRAR is niet echt gratis, maar er is een 40 dagen trial beschikbaar die meer dan voldoende is voor dit artikel.

Het eerste wat we moeten doen is zeggen WinRAR dat we de bouw van een self-extracting archief.

Schakel dan over naar het tabblad Geavanceerd en klik op de knop SFX opties.

Nu wil je dan naar het tabblad Instellingen, hier moeten we aangeven wat we willen lopen wanneer het archief is uitgepakt. We gaan ervoor kiezen om de CCleaner binaire gebruiken want we hebben zowel x86 en x64-pc’s op ons netwerk, maar als je alleen x64-pc’s wilt u misschien de CCleaner64 binary gebruiken, maar afhankelijk van wat je kiest vergeet dan niet om de include / automatische schakelaar.

Volgende ga dan naar het tabblad Modi, hier moet u het uitpakken controleren checkbox tijdelijke map evenals stelt u de Stille modus om alle verbergen.

Eindelijk veranderen naar het tabblad Update en stel de Overschrijven om alle bestanden te overschrijven.

Klik nu op OK en vervolgens nogmaals op OK om het archief te bouwen. Zodra het archief is opgebouwd kunt u deze testen door het uitvoeren van het, ziet u het pictogram CCleaner weergegeven in het systeemvak.

Nu dat we in staat zijn om CCleaner automatisch uit te voeren hebben we een methode voor het kopiëren de doelcomputer evenals het uitvoeren hiervan. Gelukkig voor ons PSExec doet beide die dingen. Dus ga naar de Sysinternals Website en pak een kopie van PsTools.

Zodra PsTools heeft gedownload en u hebt uitgepakt, start een opdrachtprompt en zoek de PSExec executable.

dan ga je gang en het volgende commando

PSEXEC \\ Taylor-PC c “C: \ Users \ Taylor \ Downloads \ Clean.exe” -u TaylorGibb -p Password

Vervangen

Het laatste wat op te merken is dat je gewoon eigenlijk het proces run zien, is er een lange verklaring voor die ik ben niet van plan om in, het volstaat te zeggen dat als je op afstand de app en open task manager op de externe machine die u uitvoert zal het proces run te zien, gewoon niet uit te kijken naar het pictogram, want je zal voor altijd wachten.

Dat is alles wat er is.

nice absolute beginners tutorial over hoe op afstand keyloggers en andere malware te installeren

Zou het niet makkelijker zijn om gewoon uit te pakken naar een netwerklocatie vs de bouw van de sfx?

geweldige tutorial helaas mijn antivirus pakt het op als vermoedens en loopt in zandbak ..

@ Dcj2 als je verzorgd over dat spul beveiliging van uw pc tegen inbraken van onbevoegde gebruikers en computers in plaats van bashing de auteur voor een zeer beschrijvende tutorial over hoe je software het oplossen van problemen op afstand te draaien vanuit hun netwerk. Alles kan worden voorkomen als u daadwerkelijk aandacht te besteden aan de manier waarop u zaken in te stellen en daadwerkelijk te lezen en onderzoek dingen anders wordt je niet anders dan de kopers online wie iets koopt dan afterwords vragen of zijn compatibel zijn met hun computer of zullen hun behoeften online.

Ik ga akkoord met BV – het zou net zo makkelijk plaats CCleaner.exe op een netwerk te delen, dan bieden hulp op afstand en voer het uit vanuit het comfort van uw eigen bureau. Tenminste dan zou je in staat zijn om de instellingen gegeven situatie aan te passen.

Mijn werk heeft nu Windows 7 Enterprise EDN en zijn volledig afgesloten voor alle software downloads en ik gebruikte om mijn pc met CCleaner schoon net te versnellen pc, nu kan ik niet, dus ik zal proberen dit

Zeesterren hebben geen bloed en in plaats daarvan gebruik maken van zeewater gefilterd door hun lichaam om voedingsstoffen te bewegen.