hoe je een vpn-server op uw Windows-computer te maken zonder software te installeren

Ramen heeft ingebouwde vermogen om te functioneren als VPN-server, hoewel deze optie is verborgen. Deze truc werkt op zowel Windows 7 en Windows 8. De server maakt gebruik van de point-to-point tunneling protocol (PPTP).

een paar van de vele redenen waarom je zou willen een VPN gebruiken – Dit kan nuttig zijn voor het aansluiten op uw thuisnetwerk op de weg, het spelen LAN spelen met iemand, of het beveiligen van uw surfen op het web op een openbare Wi-Fi-verbinding.

In plaats van het opzetten van een ingewikkelde VPN thuis, waarom niet een razendsnelle VPN met easy-to-use klanten voor al uw apparaten gebruiken?

StrongVPN is niet alleen razendsnelle – snel genoeg om streaming video – maar ze hebben zeer sterke beveiliging (vandaar de naam). U kunt het niveau van encryptie kiezen on the fly, afhankelijk van of u het hoogste niveau veiligheid of de snelste verbinding voor uw video’s nodig.

En het is allemaal erg goedkoop, zo laag als $ 5,83 per maand. Bovendien kunt u het uit te proberen gratis. Wat valt er te verliezen?

Krijg StrongVPN en beveilig uw Internet Today

Hoewel dit is een vrij interessante functie, kan het niet de ideale manier om VPN-verbindingen met uw lokale netwerk mogelijk te maken. Het heeft een aantal beperkingen

Ten eerste, moet u het venster Netwerkverbindingen te openen. De snelste manier om het te openen is om druk op de Windows-toets, typt ncpa.cpl, en druk op Enter.

Druk op de Alt-toets, klikt u op het menu Bestand dat verschijnt, en selecteer Nieuwe binnenkomende verbinding.

U kunt nu de gebruiker accounts die op afstand kunnen worden aangesloten. Om de veiligheid te verhogen, kunt u een nieuwe, beperkte gebruiker account aan te maken in plaats van toe dat VPN-logins van uw primaire gebruikersaccount. (Klik op iemand om een ​​nieuwe gebruikersaccount te maken toevoegen.) Zorg ervoor dat de gebruiker u toestaan ​​dat heeft een zeer sterk wachtwoord, als een zwak wachtwoord kan worden gekraakt door een woordenboek aanval.

Selecteer de Via de ernet optie Int VPN-verbindingen via het internet mogelijk te maken. U kunt ook inkomende verbindingen mogelijk te maken via een inbelmodem, als je de dial-up hardware.

U kunt vervolgens de netwerkprotocollen die moeten worden ingeschakeld voor inkomende verbindingen. Bijvoorbeeld, als je geen mensen aangesloten op het VPN willen toegang tot gedeelde bestanden en printers op uw lokale netwerk hebt, kunt u de bestands- en printerdeling optie uitvinken.

Klik op de knop toegang toestaan ​​en Windows zal het opzetten van een VPN-server.

Als u de VPN-server in de toekomst uit te schakelen, kunt u het inkomende verbindingen item te verwijderen uit uw Netwerkverbindingen venster.

Je moet nu inloggen op uw router setup pagina en forward haven 1723 aan het IP-adres van de computer waarop u het opzetten van de VPN-server. Voor meer instructies, lees Hoe Poorten doorsturen op uw router.

Voor een maximale veiligheid, kunt u een port forwarding regel dat een random “externe poort” naar voren te creëren – zoals 23243 – om “interne poort” 1723 op uw computer. Dit zal u toelaten om verbinding te maken met de VPN-server via poort 23243, en zal u te beschermen tegen kwaadaardige programma’s die scannen en proberen om automatisch verbinding te maken met VPN-servers draaien op de standaard poort.

U kunt ook overwegen het gebruik van een router of firewall alleen inkomende verbindingen van bepaalde IP-adressen toe te staan.

Om ervoor te zorgen kunt u altijd verbinding maken met de VPN-server, kunt u het opzetten van een dynamische DNS-service zoals DynDNS van uw router.

Om verbinding te maken met de VPN-server, zult u openbare IP-adres van uw computer (het IP-adres op het internet) of de dynamische DNS-adres nodig hebt, als je het opzetten van een dynamische DNS-service boven.

Gebruik de Verbinding met een netwerk optie in Windows en voer openbare IP-adres van uw computer. Zorg voor de gebruikersnaam en het wachtwoord die u hebt gemaakt om in te loggen.

Voor meer instructies over het aansluiten, lees Hoe te verbinden met een VPN op Windows.

Dat is heel simpel inderdaad maar eerst PPTP heeft een aantal beveiligingsfouten (liever OpenVPN) en bovendien is het opzetten van een VPN-server, zonder het maken van een DMZ met een firewall die verbindingen registreert zich niet bewust is.

Dank u voor deze, het is precies de tutorial heb ik al op zoek naar.

koel

“Je zult de mogelijkheid om poorten doorgestuurd vanaf uw router nodig. Je moet Windows en een poort voor de PPTP VPN-server direct op het internet, die niet ideaal is vanuit een security oogpunt bloot te leggen. ”

Dat is over het algemeen geldt voor elke VPN dat er een externe “mediation server” dat is wat Hamachi en Teamviewer niet wordt gebruikt. Er moet een haven te worden blootgesteld, hetzij op de router of op de pc en natuurlijk als uw VPN eindpunt niet bij de router wordt beëindigd, bent u het besturingssysteem bloot. Het is niet zo’n groot probleem als: “Je moet een sterk wachtwoord te gebruiken en te overwegen het gebruik van een poort die niet de standaard poort” zoals u voorstelt.

Het probleem met het gebruik van een ‘mediation server “is tweeledig: 1) prestaties, en 2) betrouwbaarheid. De mediation server kan langzaam zijn (vooral als de dienst is gratis) en de server is niet beschikbaar wanneer u het nodig hebt. Niet te vergeten dat, afhankelijk van wie je kiezen als de mediation server, hoef je niet weet wie je te maken hebt.

het eindigt dus op dat “zes anderhalf dozijn andere.”

Eigenlijk niet met behulp van de standaard poort is niet zo beschermend ook niet, omdat veel hackers de hele haven bereik voor elke actieve poort scant. Er zijn scanners die specifiek kan scannen voor VPN, SSH en andere remote access servers.

De meer ernstige kwestie is hier PPTP die Microsoft nu acht gebroken. Kijk hier

Microsoft zegt geen gebruik maken van PPTP en MS-CHAP; http: //www.h-online.com/security/news/item/Microsoft-says-don-t-use-PPTP-and-MS-CHAP-1672257. html

Hoewel Microsoft maakt geen melding van openVPN, op dit punt dat de beste anders dan het gebruik van een externe mediation server service optie lijkt. De andere opties – in principe IPSEC – vereisen min of meer gelijke technische setup.

Hoewel dit niet het onderwerp van deze ‘HowTo’, zou ik graag leren hoe u twee afzonderlijke LAN’s met elkaar te verbinden, beide aangesloten op internet, zodat ik file tussen de knooppunten van de twee LAN’s kan delen?

Mooie write-up. Zeer informatief. Nu alles wat je hoeft te doen is onder meer de volgende stap: RDP over VPN. Zodra u de VPN, wat als men wenst te RDC in een van de vele computers op hun thuisnetwerk of klein / bedrijf aan huis netwerk hebt gemaakt? Het doen van een straight RDC met behulp van RDP via internet en port forwarding: 1.) niet veilig en 2.) zeer inefficiënt want om gewoon een rechte RDC heb je nodig zou hebben om setup port forwarding op de computer die u wilt RDC. Dit beperkt u die ene computer. Toegegeven je kon een RDC doen binnen een RDC of kon je setup port forwarding naar verschillende interne poorten (3389, 3390, 3391, enz., Elke “toegewezen” naar een andere computer), maar beide wegen zijn erg onhandig en echt niet zo efficiënt als tunneling via een VPN om een ​​RDC via RDP te doen. Dus, ik denk dat het heel erg gunstig voor een waardevermindering hebben up zien zou zijn hoe te opstelling de VPN naar interne netwerk verkeer naar andere computers op hetzelfde netwerk, en laat hoe te opstelling de VPN-server op te treden als een DNS zonder het bewerken van de lokale hosten file.:D Kan zijn heel erg interessant !!! Het is eigenlijk niet zo moeilijk om te doen;. D

-Spydey

Ik ben erg geïnteresseerd in een Linux-tutorial voor het maken van een VPN zonder software. als iemand weet hoe je dan graag een tutorial.

Welke poort betekent dit gebruiken?

Heeft vensters tun of tik? Dit is niet goed voor gamers, tenzij het laat broadcast verkeer worden omgeleid. Dat is de reden waarom OpenVPN is de voorkeur gebruik te maken van een kraan.

uitstekende tutorial, blijven ze komen.

Meer dan 365.000.000.000 Oreo koekjes zijn aangebracht sinds de alomtegenwoordige traktatie in 1912 debuteerde.