hoe je een telefoontje op je Android telefoon op te nemen

Ooit gewenst dat u had een oproep geregistreerd? Misschien heb je slechte klantenservice van een bedrijf via de telefoon en u wilt bewijzen. Of misschien kreeg u een opleiding of hulp die u opnieuw wilt verwijzen in de toekomst.

Er zijn manieren om oproepen op uw Android-telefoon op te nemen. Wij tonen u een app die beide zijden van een gesprek registreert op je Android-telefoon met de mogelijkheid om automatisch te starten wanneer u belt of gebeld. We zullen ook laten zien een app waarmee je elk geluid van de telefoon op te nemen, zodat u beide zijden van een gesprek met behulp van uw luidspreker op te nemen.

LET OP: Het opnemen van een telefoongesprek zonder de kennis van één of beide van de partijen is illegaal in sommige landen. Sommige staten in de Verenigde Staten eisen de ene partij op de hoogte van de opname, sommige vereisen beide partijen te worden aangemeld. Voor meer informatie over wetten met betrekking tot het opnemen oproep, zie Wikipedia en de Digital Media Law Project. Zorg ervoor dat u uw due diligence doen aan de wetten in uw staat voordat u kunt bellen met opnemen.

Call Recorder door Boldbeast is een app die werkt op veel telefoons met de meeste dragers. Om de app te openen in de Google Play Store, zoek naar “Call Recorder boldbeast.” De Call Recorder app moet het eerste item in de lijst met resultaten.

Als je eenmaal hebt geïnstalleerd Call Recorder, open het programma. Het hoofdscherm toont met één knop en twee opties op de werkbalk in de rechterbovenhoek van het scherm. Klik op de knop (tweemaal traag, geen dubbelklik) op het scherm met de hand begint de voice recorder zodat u een voice memo te nemen. Druk nogmaals op (tweemaal traag, geen dubbelklik) op de knop om de opname te stoppen. Er verschijnt een dialoogvenster waarin u wordt gevraagd om de memo op te slaan. Druk op Ja of Nee. We zullen gesproken memo’s later opnieuw te bespreken in dit artikel.

We gaan een aantal van de beschikbare in Call Recorder opties te verkennen. Druk op de knop instellingen op de telefoon en selecteer Instellingen uit het menu.

Standaard Call Recorder slaat de records naar een verborgen map op het interne geheugen van de telefoon. Echter, kunt u dit veranderen in de instellingen. Raak App-instellingen op het scherm Instellingen.

Als u de map verborgen te maken, wordt een punt toegevoegd aan het begin van de naam van de map, zoals op de afbeelding hieronder. Raak Clip Saving Folder naar de opslaglocatie voor records te wijzigen.

We kozen ervoor om de standaardlocatie voor opgeslagen administratie bij te houden, maar we verwijderd van de punt aan de voorkant van de “BBRec.” Als je hebt opgegeven de map te gebruiken, tik op OK.

OPMERKING: U moet het pad handmatig invoeren. Als u nodig hebt om de weg te vinden in te voeren, kunt u een programma gebruiken, zoals ES File Explorer, om een ​​map aan te maken als dat nodig is en het pad van de gewenste map te kopiëren.

Vervolgens zullen we mogelijkheden voor de oproep records te wijzigen. Druk op de knop Terug op uw telefoon om naar het scherm Instellingen te gaan, tik op Oproep instellingen.

Standaard Call Recorder begint de opname automatisch een oproep wanneer u belt of een oproep ontvangt. Wilt u deze functie uit te schakelen, raakt u Auto Record Oproepen.

Op de Auto Record Oproepen dialoogvenster selecteert u een handicap de automatic call-opname functie uit te schakelen. U kunt automatisch oproepen tot bepaalde contactpersonen en niet voor iemand anders met behulp van onder andere lijst of niet opnemen oproepen tot bepaalde contactpersonen op te nemen, maar doen dat voor iedereen anders met behulp van de lijst van uitsluitingen.

OPMERKING: We hebben geprobeerd deze functie, maar kon geen contactpersonen toegevoegd aan de lijst te krijgen. Het kan anders werken op verschillende telefoons.

Zodra u uw selectie op het Auto Record Oproepen dialoogvenster, keert u terug naar het scherm Call Settings. Een andere handige optie is de Vraag Voordat optie Opslaan. Standaard Call Recorder slaat automatisch de plaat als een gesprek eindigt. Als u de keuze om al dan niet de record op te slaan of niet wilt, schakelt u het selectievakje rechts van vragen voordat Save.

Tik op de knop Terug op de telefoon om terug te keren naar de belangrijkste Call Recorder scherm.

De volgende keer dat je een gesprek, als je hebt ingeschakeld op de vragen voordat optie Opslaan, verschijnt het volgende dialoogvenster geeft informatie over het record om gered te worden. Tik op Ja om het record op te slaan.

U kunt openen en de gegevens direct af te spelen in Call Recorder. Om toegang te krijgen tot een lijst met opgeslagen gegevens, raakt u het pictogram telefoon handset op de titelbalk in Call Recorder.

Op het scherm Call List, kunt u elke opname afspelen door deze aan te raken.

Om toegang te krijgen tot extra opties voor records, houdt u op een record, totdat de Boldbeast Recorder dialoogvenster verschijnt. U kunt verwijderen, hernoemen, of bekijk de details voor een record. U kunt ook een notitie toevoegen aan een record.

Aan het begin van dit artikel hebben we gezegd dat je Call Recorder kunt gebruiken om gesproken memo’s opnemen. Om toegang te krijgen tot de lijst met memo’s die u hebt opgenomen, tikt u op het microfoon op de titelbalk in Call Recorder.

Om een ​​memo af te spelen, drukt u op de gewenste memo in de lijst.

Om toegang te krijgen tot extra opties voor memo’s, houdt u op een memo tot de Boldbeast Recorder dialoogvenster verschijnt. U kunt verwijderen of bekijk details voor een memo. U kunt ook een notitie toe te voegen aan een memo.

Als u geselecteerd om een ​​notitie toe te voegen aan een memo, de Boldbeast Recorder dialoogvenster verschijnt. Voer uw notitie in het Clip Note tekstvak en druk op OK.

U kunt ook informatie over een memo bekijken door Details in het dialoogvenster Boldbeast Recorder box. Klik op OK om het dialoogvenster te sluiten.

Boldbeast Call Recorder heeft een 7-dagen proefperiode, maar je moet aan het einde van de proefperiode voor te betalen. Aan het einde van 7 dagen, kunt records slechts 30 seconden lang, tenzij je betaalt $ 9,95 voor de app. Als je een heleboel telefoontjes en gesproken memo’s op te nemen, kan het de prijs waard.

Er is ook een gratis app genaamd Smart Voice Recorder waarmee u geluiden opnemen van de telefoon. Het kan worden gebruikt om telefoongesprekken op te nemen als je het activeren van de luidspreker in staat zijn om de andere kant van het gesprek opnemen. Het kan ook worden gebruikt voor lezingen, training, en vele andere ter documentatie.

Vergeet niet, is het belangrijk om de geldende wetten in uw land of staat te controleren voordat het opnemen van gesprekken.

Dit leek me een goed idee voor het opnemen van wettelijke soort telefoontjes vooral omdat ik reis een goede deal. Toch kon niet de telefoon opnemen om te werken. Misschien is het mijn oudere Android ver 2.3.5? In ieder geval de instructies voor het opnemen zijn incomplete- instellingen worden getoond, maar om een ​​gesprek opname daadwerkelijk uit te voeren is er nul informatie. Ga je gang en zet deze op automatic call opnemen en registreert alles in de Memo lijst als goed- een memo. In ieder geval de meeste inspanning van de auteur hier is gewijd aan het uitleggen memo opnemen en noteren operaties. Dus. De App die op mijn telefoon kwam doet al dat spul. Als deze jongens willen geld voor hun product kunnen ze in ieder geval publiceren een fatsoenlijke set van instructies voor hun eigen product.

Google Voice-gebruikers hebben gespreksopname ingebouwd. Ze kunnen starten / opname (inkomende oproepen) stoppen door op ‘4’, terwijl het gesprek gaande is. Details zijn in het helpbestand: https://support.google.com/voice/answer/115082

Sinds 1903 heeft iedere bestuurder in Engeland is aan te vragen en een rijbewijs te dragen. Iedereen, dat wil zeggen, met uitzondering van de koningin, die is vrijgesteld van de wet.