hoe je een taak te maken van een e-mailbericht in Outlook 2013

Als u iets in verband met een e-mailbericht dat u heeft ontvangen doet, kunt u eenvoudig een taak uit het bericht in Outlook te creëren. Een taak kan worden gemaakt dat de volledige inhoud van het bericht zonder dat u opnieuw in te voeren van de informatie.

een taak in Outlook Het creëren van een e-mailbericht is anders dan markeren het bericht. Zoals het zegt op de site van Microsoft

“Als je een e-mailbericht markeren, verschijnt het bericht in de To-Do List in Taken en op de Taken gluren. Echter, als u het bericht wilt verwijderen, verdwijnt ook uit de To-Do List in Taken en op de Taken gluren. Het markeren van een bericht heeft een aparte taak niet maken. ”

Met de hieronder beschreven werkwijze om een ​​taak in een e-mailbericht, de taak is gescheiden van het bericht. Het oorspronkelijke bericht kan worden verwijderd of gewijzigd en de daarmee verband houdende taak zal niet worden aangetast.

In Outlook, zorg ervoor dat de sectie Mail actief is. Zo niet, klik Mail op de navigatiebalk aan de onderkant van het Outlook-venster. Klik vervolgens op het bericht dat u wilt toevoegen aan een taak en sleep het naar Taken op de navigatiebalk.

Een nieuwe taak venster verschijnt met daarin het e-mailbericht en waarmee u het onderwerp van de taak, de Start en einddatum, status, prioriteit, onder andere instellingen in te voeren. Wanneer u de instellingen voor de taak hebt opgegeven, klikt u op Opslaan en sluiten in het deel Acties van het tabblad Taak.

Wanneer het venster Taak wordt gesloten, de sectie Mail is nog steeds actief. Als u uw muis over Taken op de navigatiebalk, een fragment van de nieuwe taak wordt weergegeven in een popup-venster (de Task peek). Klik op Taken om naar de sectie Taken van Outlook.

De To-Do List toont met je nieuw toegevoegde taak in het middelste deelvenster weergegeven. Het rechterpaneel toont de details van de taak en de inhoud van het bericht opgenomen in de taak (zoals voorgesteld in het begin van dit artikel).

Klik op Taken om een ​​volledig overzicht van al uw taken, met inbegrip van degene die je zojuist hebt toegevoegd vanuit uw e-mailbericht te bekijken.

Merk op dat de bijlagen in een e-mailbericht toegevoegd aan een nieuwe taak niet worden gekopieerd naar de taak. U kunt ook nieuwe taken maken door te slepen contacten, agenda-items en notities naar Taken op de navigatiebalk.

U kunt ook willen controleren mijn blog post voor een uitzicht over hoe om dit automatisch te doen met een aantal eenvoudige macro’s.

Ik ben met behulp van het proces van het creëren van een taak van een e-mailbericht in Outlook 2013, maar de nieuwe taak blijft als een venster op mijn billen taakbalk en zal niet automatisch geopend. Hoe kan ik dit oplossen?

Franse schrijver Guy de Maupassant aten vaak lunch onder de Eiffeltoren, niet omdat hij hield van de iconische Franse structuur, maar omdat hij haatte het, zei hij dat de enige plek in Parijs kun je genieten van het uitzicht, zonder de Eiffeltoren te onderbreken het was direct zitten onder het.