hoe je een standaard handtekening toe te wijzen in outlook 2013

Als je op dezelfde manier waarop de meeste van uw e-mails te ondertekenen, kunt u een standaard handtekening gemakkelijk opgeven om automatisch in te voegen in nieuwe e-mailberichten en de antwoorden en forwards. Dit kan direct worden gedaan in de Signature-editor in Outlook 2013.

We hebben onlangs liet zien hoe je een nieuwe handtekening te maken. U kunt ook meerdere handtekeningen voor elke e-mailaccount en een andere standaard handtekening voor elke account te definiëren. Wanneer u uw account te wijzigen verzenden bij het opstellen van een nieuw e-mailbericht, zou de handtekening automatisch ook veranderen.

LET OP: Als u een handtekening automatisch toegevoegd aan nieuwe e-mailberichten en de antwoorden en forwards, moet u een standaard handtekening toegewezen in elke e-mailaccount. Als u niet beschikt over een handtekening in elke rekening wilt, kunt u een handtekening te maken met slechts een ruimte, een volledige stop, streepjes of andere generische karakters.

Om een ​​standaard handtekening open Outlook toewijzen en klik op het tabblad Bestand.

Klik op Opties in de menulijst aan de linkerkant van het scherm Account Information.

In het dialoogvenster Outlook-opties, klikt u op E-mail in de lijst met opties aan de linkerkant van het dialoogvenster.

Op het scherm Mail, klikt u op Handtekeningen in de berichten sectie Compose.

Om de standaard handtekening voor een e-mailaccount te wijzigen, selecteert u de account van het e-mailaccount drop-down lijst aan de bovenkant, rechterkant van het dialoogvenster onder Kies standaard handtekening. Vervolgens selecteert u de handtekening die u wilt gebruiken standaard voor nieuwe berichten en voor Reacties / forwards van de andere twee drop-down lijsten. Klik op OK om de wijzigingen te accepteren en het dialoogvenster te sluiten.

Klik op OK in het dialoogvenster Outlook-opties om te sluiten.

U kunt ook toegang krijgen tot het dialoogvenster Handtekeningen en briefpapier box van de Boodschap venster voor het nieuwe e-mails en tocht. Klik op Nieuwe e-mail op het tabblad Start of dubbelklik op een e-mail in de map Concepten om toegang te krijgen tot het venster Bericht.

Klik op Handtekening in de sectie zijn van het venster Nieuw e-mailbericht en selecteer Signatures uit het drop-down menu.

In de komende dagen zullen we met betrekking tot hoe u de functies van de handtekening editor volgende, en vervolgens hoe om in te voegen en handtekeningen handmatig te wijzigen, back-up en herstellen van uw handtekeningen, en een handtekening voor gebruik te wijzigen in platte tekst e-mails.

Er is een tegengesteld aan paranoia: pronoia, terwijl paranoia is het geloof dat er een samenzwering om je kwaad, pronoia is het geloof dat de wereld is een samenzwering om je te helpen.