hoe je een schone installatie van Windows 8.1 met een Windows 8-toets

Windows 8.1 is een gratis upgrade voor alle Windows 8-gebruikers, maar u kunt normaal gesproken niet Windows 8.1 installeren met een Windows 8 product key. Gelukkig kun je rond deze beperking als je echt wilt een nieuwe installatie van Windows 8.1.

Microsoft ook kunt u alleen Windows 8.1 installatie media te downloaden met een Windows 8.1-toets, dus we zullen je laten zien een andere truc die u toelaat om Windows 8.1 installatie media te downloaden met een geldige Windows 8 te drukken.

Als u wilt gewoon downloaden van de installatie media voor een frisse opnieuw installeren van Windows 8.1, is er een nieuwe optie van Microsoft die kan u toestaan ​​om te downloaden dat het zelfs zonder het invoeren van uw product key. En als je helemaal opnieuw installeert een Windows 8.0-pc kunt u deze 8.1 installatie media te gebruiken met dezelfde sleutel van Windows 8.0, dus er is geen reden om dit niet te doen. Het komt zelfs met Update 1 geïntegreerd.

Gewoon downloaden van de Windows installatie Media Creation Tool, en dan selecteert u de details over welke versie je wilt (Windows 8.1 of 8.1 Pro, etc), en daarna volgen via de wizard om uw boot media te maken.

U kunt ervoor kiezen om de boot media rechtstreeks op een USB-stick te zetten, of u kunt een ISO maken voor later gebruik of om later te branden op een schijf.

Het probleem is dat Windows 8.1 product toetsen zijn verschillend van Windows 8 product toetsen. U kunt een Windows 8 product sleutel niet in te voeren in de Windows 8.1 installer, net zoals je een Windows 7-productcode in de Windows 8 installatieprogramma niet kunt invoeren. U kunt ook niet de originele versie van Windows 8 te installeren op een Windows 8.1-productcode.

Dit maakt normaal verstand, maar Windows 8.1 is niet echt een andere versie van Windows. Het is een gratis upgrade naar elke Windows 8 gebruiker, dus er is absoluut geen reden om een ​​nieuwe productcode in te voeren.

Microsoft wil dat je Windows 8 normaal installeren en gebruiken van de Windows 8.1 upgrade-aanbod in de Windows Store voor Windows 8.1 te krijgen. Alleen mensen die Windows 8.1 te kopen kan het verse installatie, geen mensen die origianlly gekocht Windows 8.

Dat is de theorie, hoe dan ook. In werkelijkheid is er een manier die we kunnen krijgen rond deze beperking. De Windows 8.1 installatieprogramma weigert om de Windows 8 product key te accepteren en zal niet ons toelaten om Windows 8.1 te installeren met het. Echter, Windows 8.1 zal de Windows 8 product key te accepteren als je het in te voeren op het bureaublad na de installatie van Windows 8.1 – nee, we weten niet waarom het werkt op deze manier. Als we een manier van het overslaan van de productcode prompt tijdens het installatieproces en de sleutel later betreden hadden, konden we Windows 8.1 nieuwe installatie – gelukkig, hebben we een manier om dat te doen. We zullen gewoon moeten de Windows 8.1-installatie media een beetje aan te passen.

Update: We hebben vernomen dat gewoon het invoeren van een van de KMS Client Setup De sleutels van de website van Microsoft tijdens de Windows 8.1 installatie moet laten u Windows 8.1 normaal te installeren. U moet dan in staat zijn om uw sleutel later veranderen naar uw oorspronkelijke Windows 8 sleutel uit het bureaublad.

Het tweede probleem is dat Microsoft kunt u alleen Windows 8.1 installatie media te downloaden met een Windows 8.1 productcode. Je kan niet normaal downloaden met een Windows 8 product key. Gelukkig is er nog een ander verwarrend truc die we kunnen gebruiken rond de beperkingen van Microsoft te krijgen.

Ten eerste, een bezoek aan de Upgrade Windows met slechts een product key pagina. Klik op de knop installeren van Windows 8 om te beginnen met het downloaden van Windows 8 installatie media. Voer het gedownloade hulpprogramma en voer uw product key. Na het downloaden begint, sluit de setup tool.

Vervolgens gaat u naar de Upgrade Windows met slechts een product key pagina. Klik op de Install Windows 8.1-knop en voer het downloaden tool. De Windows 8.1 setup tool zal je niet vragen om een ​​sleutel, maar zal Windows 8.1 downloaden normaal. Selecteer de Install door het creëren optie media nadat deze is voltooid en het creëren van een van beide USB-installatie media of een ISO-bestand. We gaan ervan uit dat u het maken van USB-installatie media voor dit proces, want het is de gemakkelijkste manier om dit te doen.

Als u probeert om Windows 8.1 te installeren met de media die u hebt gemaakt en uw Windows 8 product key, krijg je een foutmelding te zien. In plaats daarvan zullen we nodig hebben om de installatie media aan te passen voordat u begint in het installatieproces.

Dit is het gemakkelijkst als u hebt gemaakt USB-installatie media, zoals u de bestanden direct op uw USB-stick kunt bewerken. Als u een ISO-bestand aangemaakt, dan moet je de bestanden erin wijzigen voordat het branden op schijf.

Open de USB-schijf in Windows Verkenner of File Explorer en ga naar de map bronnen binnen het. Klik met de rechtermuisknop in de map bronnen, maak een nieuw tekstbestand, en noem maar op ei.cfg. (Zorg ervoor dat het is ei.cfg genoemd, en niet ei.cfg.txt – dit kan eisen zorgen voor bestandsextensies worden weergegeven.)

Open het ei.cfg bestand in Kladblok of een andere teksteditor. Copy-paste de volgende tekst in het tekstbestand en vervolgens opslaan.

[EditionID]; Core; [Channel]; Retail; [VL]; 0

Als u een productcode voor de Professional versie van Windows, vervang het woord Kern met Professional.

U kunt nu Windows 8.1 te installeren normaal gebruik van de installatie media die u hebt gemaakt. Je zal niet worden gevraagd om een ​​product key, terwijl het installeren. Nadat de installatie is voltooid, ziet u een product key prompt. U kunt uw Windows 8 product sleutel is hier in te voeren, en Windows 8.1 zal accepteren om wat voor reden.

Je hebt nu een volledig werkende Windows 8.1-systeem vers geïnstalleerde met slechts een Windows 8 product key. De installatie media die u hebt gemaakt kan worden gebruikt om Windows 8.1 op andere systemen met een Windows 8 product key te installeren, zodat u sneller Windows 8.1 te installeren op meerdere computers.

Ja, het is belachelijk dat we hebben zelfs een artikel over te schrijven. Windows 8.1 is bijna een servicepack voor Windows 8, en het is gratis voor alle Windows 8 gebruikers – Windows 8.1 ook Windows 8 toetsen accepteert wanneer geïnstalleerd, maar het doet niet tijdens het installatieproces. Er is geen reden om Windows-gebruikers te dwingen – vooral trouwe degenen die Windows 8 gekocht bij vrijkomen dankzij Microsoft’s $ 40 aanbod – om te springen door zoveel hoepels.

Met dank aan Paul Thurrot voor het aantonen van het gebruik van Windows 8.1 installatie media te downloaden met een Windows 8-toets, en dankzij nate.wages op Neowin voor het delen van Windows 8.1 te installeren met die sleutel!

Afbeelding Credit: KniBaron op Flickr

Dit is echt goed spul, ik heb Windows 8, maar opnieuw installeren is altijd een pijn omdat ik 8.1 direct can”t installeren. Vraag: Waarom ben ik het downloaden van Windows 8? we gewoon downloaden en doe er niets mee.

Misschien kunnen we doen ook de installatie van Windows 8.1 met een standaard sleutel van Windows ADK en verander het dan na de 1e boot bij de productsleutel prompt of op het bureaublad voor online activering met de legitieme Windows 8 te drukken … Misschien. Ik weet het niet. Ik heb niet echt te proberen het nog niet. Als iemand weet of het werkt of niet aarzel dan niet om ons te vertellen.

Er zijn een aantal standaard toetsen rond die kan worden gebruikt om Windows 8.1 te installeren, maar waarom zou je. Het is veel gemakkelijker en sneller te installeren vanaf usb en voeg ei.cfg alvorens te beginnen. Je hoeft niet eens nodig om de eerste twee regels, die je vertellen wat editie te installeren toe te voegen. Als je ze uit te laten krijg je een menu te selecteren wat je wilt. Zorg ervoor dat het overeenkomt met uw activeringscode.

Chris zegt tegen de USB-sleutel rechtstreeks van de download te maken, maar er is een andere benadering die u kunt nemen. U kunt het downloaden van een ISO te slaan en later kun je de ISO om een ​​USB-stick te kopiëren. Gewoon Google voor de methode of het gebruik van de Microsoft tool genaamd “Windows 7 USB / DVD Download functie”. U kunt het hier downloaden Windows 7 USB / DVD Download tool. Er is een val met de download tool. U kunt een 64bit USB-sleutel op een 32 bits systeem niet maken. Als u nodig hebt om een ​​64 bit Windows-ISO te kopiëren naar een USB-sleutel dan moet het worden gedaan op een 64-bits Windows-systeem. Echter, een 64 bits systeem geen dergelijke beperkingen. Het kan zowel 32-bit en 64 bit ISO’s te kopiëren. Hoewel de naam al aangeeft is het voor Windows 7 het zal werken op Windows 8 en 8.1 en 8.1.1 ISO’s en ik geloof ook op een Vista-ISO, maar niet op een XP ISO indien deze bestaat. Zoals voor de 8.1.1 ISO, ik ben nog steeds een TechNet-abonnees (maar niet voor lang meer) en ik gedownload dat ISO en gebruikt een USB-stick om het meerdere malen te installeren.

Interessant artikel, als je 8.1 upgrade van 8 dat Windows Media Center had geïnstalleerd, hoe zal een schone installatie van 8,1 onderhouden van de Windows Media Center, aangezien WMC is een add-on en niet in de basis OS. Ik had de invoegtoepassing Pack gekregen gratis van Microsoft, terwijl ze een speciale aanbieding het begin van vorig jaar.

Dit werkt alleen met Windows 7 is geïnstalleerd, zal het niet werken met Vista of XP. Dit is gepubliceerd op de website voor enige tijd moet je krediet te geven aan de bron. Ook is je gaat om ergens als deze plaatsen moet je het uit te proberen met alle versies van Windows. Gedeeltelijke info zoals dit afval veel van de mensen de tijd proberen te krijgen om te werken.

Er zijn verschillende artikelen gepubliceerd over het downloaden van Windows 8.1 ISO gebruik gemaakt wordt van productcodes geweest. Maar OEM-product toetsen werken niet. Ik wou dat iemand zou werken aan een manier om de OEM-product key te gebruiken. Ik zou zeker graag Windows 8.1 ISO (wettelijk) te hebben.

Deze

Als u 8.1 hebt opgewaardeerd van 8 die had Windows Media Center geïnstalleerd

Ik heb niet om nog opnieuw te installeren 8, Maar ik moet eigenlijk. Wat gebeurt er in dit geval? Heeft Microsoft weten al dat uw licentie heeft dit in verband met die sleutel?

Voor jou WMC types. U moet opnieuw invoeren van de WMC sleutel via “functies toe te voegen” na de installatie van Win 8.1 is voltooid. Het is een beetje lastig, maar je win8 WMC sleutel is geldig op win8.1.

klancast.

Je had moeten ontvangen en e-mail van Microsoft met Windows 8 Media Center Pack product key.

Het duurde ongeveer 5 minuten om dit proces te voltooien. Zorg ervoor dat u alle geopende bestanden die zijn opgeslagen als gevolg van de reboot.

Ik installeerde windows 8.1 met behulp van iso van torrent site en geactiveerd met behulp van mijn Windows 8 sleutel via de telefoon activering methode.

Aangezien deze methode wanneer ik probeer om het installatieprogramma te downloaden downloader zegt “we cant verbinden op dit moment. Controleer uw internetverbinding.”

toen ik zocht veel antwoordde dat was te wijten aan de sleutel die wordt geblokkeerd of de zwarte lijst. maar ik weet niet hoe mijn retail Windows 8 sleutel geblokkeerd raakt ?.

is er een tijdelijke oplossing tot de officiële iso met behulp van deze toets te downloaden door het doen van elke vorm van de patch of zoals Proxie spullen of om zich te ontdoen van deze toets controleprocedure ?.

Kruidig ​​voedsel wordt meer pikant op het opwarmen omdat de capsaïcine niet koken met de waterdamp tijdens het opwarmen proces te concentreren in de resterende massa van het voedsel.