hoe je een restitutie voor een android app die u gekocht van Google Play te krijgen

Google Play kunt u een app eenvoudig terugbetalen – om welke reden dan ook – binnen de eerste twee uur na de aankoop ervan. Daarna wordt het een beetje moeilijker en situationele – maar er zijn nog manieren waarop je kan mogelijk een terugbetaling krijgen.

Er is geen geautomatiseerde manier om de restituties voor in-app aankopen te vragen vanuit Google Play. Je moet contact opnemen met de ontwikkelaar of Google voor hulp terugbetaling of het oplossen van problemen met in-app aankopen.

teruggavebeleid van Google Play is zeer royaal binnen de eerste twee uur na de aankoop van een app. In het verleden, deze restitutie periode was vijftien minuten – die vaak niet genoeg tijd was om een ​​groot spel te downloaden en controleer of het werkte op uw telefoon of tablet. Nu moet twee uur meer redelijk zijn.

geen gestelde vragen – binnen twee uur na het kopen van een app, kunt u een volledige restitutie voor welke reden dan ook te krijgen. Het is allemaal geautomatiseerd, maar het is mogelijk Google zou kunnen ingrijpen als ze een rekening misbruik maken van deze sporen.

Om dit te doen, opent u de Google Play-app op je Android-apparaat, tikt u op de menu-knop, en tik op “Mijn account”.

Scroll naar beneden naar de sectie “Mijn bestellingen”. Zoek de app die u wilt terugbetaald. Als het al minder dan twee uur, omdat je de app hebt gekocht, zie je een “Refund” knop. Tik op de “Refund” knop. Google Play betalen u uw geld en de app van Android-apparaat te verwijderen. De app aankoop op deze pagina zal nu “Cancelled”.

Let op dat u dit alleen kunt doen een keer voor elke Android-app of game. Als je de app opnieuw te kopen in de toekomst, zult u niet in staat zijn om het terug te betalen – dat de tweede aankoop is permanent. Dit voorkomt dat mensen voortdurend op vergoeding en inkoop van apps om te voorkomen dat het betalen voor hen.

Na de twee uur durende terugbetaling periode voorbij is, dat is het. Er is niet meer eenvoudig, geautomatiseerde terugbetaling optie. In plaats daarvan wordt de ontwikkelaar van de app toegestaan ​​om te beslissen of u een terugbetaling te krijgen of niet. Om een ​​terugbetaling te krijgen, moet je een beroep doen op de app-ontwikkelaar.

Iedere ontwikkelaar is toegestaan ​​om hun eigen beslissing te komen, dus er is geen enkel beleid dat hier van toepassing is. Echter, als een app die u hebt gekocht onlangs plotseling stopt met werken en onbruikbaar, dat zou een goede reden om een ​​terugbetaling te vragen zijn. Als uw kind uw telefoon of tablet gebruikt om een ​​app te kopen zonder uw medeweten, kan een ontwikkelaar ook besluiten om u te helpen. Als je gewoon wilt uw geld terug, omdat je een mobiele game klaar bent, de ontwikkelaar zal waarschijnlijk niet erg meegaand zijn.

U vindt de contactgegevens van een app ontwikkelaar vermeld op pagina een afzonderlijke app te vinden. Op je Android-smartphone of tablet, opent u Google Play, zoeken naar de naam van de app, en kijk naar de pagina. Tik op “Lees meer”, scroll naar beneden en kijk voor de contactgegevens.

Op een computer, kunt u de Google Play website zoeken naar een app en kijk naar de pagina van de app. Scroll naar beneden naar de sectie ‘Aanvullende informatie’ om de contactgegevens van de ontwikkelaar te zien.

Neem contact op met de ontwikkelaar en vragen om een ​​terugbetaling, uit te leggen waarom je denkt dat je er een te krijgen. De ontwikkelaar heeft het laatste woord hier.

Eigenlijk, heeft de ontwikkelaar niet altijd het laatste woord. U kunt ook contact opnemen met Google Play klantenservice mensen. Zoals Google zegt

“Als de ontwikkelaar geen contactgegevens heeft wel vermeld, heeft niet gereageerd op uw verzoek, of hun reactie was onbevredigend, contact opnemen met onze support team om te kijken of we kunnen helpen.”

Google zal waarschijnlijk niet van uw aankoop terug te betalen, tenzij je een zeer goede reden. Echter, als je dat doet, het is het proberen waard.

Bezoek de Google Play hulp website, klik op ‘Contact Us’, klikt u op “Android-apps en games,” en klik op “Vraag een restitutie” om te beginnen. Je zult in staat zijn om contact op met support via de telefoon, tekst-chat of e-mail.

Het venster van twee uur geeft je een beetje bescherming, zodat u apps die u niet zeker bent over te kopen en te zien of ze goed draaien op je telefoon en zijn goed genoeg om te blijven.

Na die twee uur durende venster, zal je waarschijnlijk niet een terugbetaling te krijgen – tenzij je een goede reden en de ontwikkelaar of Google’s klantenservice mensen zijn behulpzaam.

Delaware heeft het minste aantal provincies van elke Staten van de Verenigde Staten, de hele staat is verdeeld in slechts drie provincies: New Castle, Kent en Sussex.