hoe je een podcast afspeellijst in ios te creëren

Het creëren van een afspeellijst voor muziek in iTunes en op je iPhone is eenvoudig, gewoon pak de nummers die u wilt, gooien ze in een nieuwe afspeellijst, en je bent klaar. Met zo veel gebruiksgemak beschikbaar voor album luisteraars, zou je denken dat de Hetzelfde geldt voor de iOS-app Podcasts zijn – maar niet zo.

Het krijgen van een paar van uw favoriete podcasts alle opgesteld in een rij voor een lange vlucht of een punt in de heuvels is lang niet zo handig als het is voor een regelmatige tunes, dus hier is onze gids die zal ervoor zorgen dat u niet worden overgelaten versluiering te raken spelen de volgende keer uw laatste Radiolab episode is voorbij.

In tegenstelling tot een standaard afspeellijst, voorlopig de enige manier kunt u achter elkaar meerdere podcasts op een rij is om ze schuiven in wat de Podcast app noemt de “Volgende” afspeellijst. Dit fungeert als een onofficiële manier kunt u ervoor zorgen dat er geen pauzes in uw podcast speelt tussen de episodes.

Om te beginnen, moet je het openstellen van de Podcasts-app en vind de eerste podcast die u wilt beluisteren. We zullen pronken GE Theater nieuwe fictieve thriller “The Message” als een voorbeeld, zoals de korte 15 minuten formaat leent zich uitstekend voor marathon luisteren. Helaas, eigenlijk het krijgen van een playlist samengesteld uit dit punt is allesbehalve eenvoudig.

Vanaf het begin van het proces, moet u weten welke aflevering je eerst wilt spelen, en start het op voordat je kunt beginnen met het maken van de afspeellijst dat is te volgen.

Zodra de eerste aflevering speelt al (je kunt pauzeren raken indien nodig), gaat u naar de pagina met de volgende podcast die u wilt toevoegen aan uw playlist bevat. Wanneer u probeert om het te openen, wordt u begroet met een prompt die vraagt ​​of je wilt “Houd je Up Next” playlist, of wis het.

Kies de optie “Keep”, en vervolgens uit de episode individuele pagina, tikt u op de drie-icoontje in de rechterbenedenhoek bovenhoek om een ​​pop-up menu dat eruit ziet als dit te krijgen

Vanaf hier selecteert u de optie “Add to Up Next”, op welk punt de episode zal worden verstopt in de playlist na de “toegevoegd” prompt knippert om te bevestigen dat werd verzonden naar de wachtrij.

Doe dit voor elke aflevering die u wilt hebben in de wachtrij, en na al dat voltooid is elke aflevering zal spelen in de juiste volgorde.

Zodra de “Volgende” afspeellijst wordt gemaakt, kunt u dan gaan in de afspeellijst zelf en de volgorde waarin de podcasts zal spelen door te tikken op en houden het pictogram naast de naam van de aflevering die u wilt verplaatsen wijzigen. Eenmaal geselecteerd, sleept u deze omhoog of omlaag om de volgorde in de wachtrij te wijzigen.

Het enige nadeel aan Volgende afspeellijsten is dat de telefoon aan moet blijven en de Podcast app heeft om open te blijven aan de afspeellijst orde te handhaven, anders zal het worden gewist. Op dit moment is er geen manier om de Volgende afspeellijst in een ander formaat, wat betekent dat deze oplossing is afhankelijk van uw telefoon met een volle batterij en de hoop dat de app niet crasht op elk moment wanneer u met het op te slaan .

Je zou denken dat met alle geweldige innovaties die Apple aan iOS voor versie 9.0, de Podcasts-app zou een beetje van dat extra liefde aan de kant te krijgen om te helpen met afspeellijsten. Tot het onvermijdelijke opknapbeurt echter, is het nog steeds mogelijk om al uw favoriete interviews, radio fragmenten en fictieve theater podcasts opgesteld zoals eenden in een rij zo lang te krijgen als je weet hoe je de Volgende functie finagle in het werken van de manier waarop je het nodig hebt om.

Afbeelding Credits: Patrick Breitenbach / Flickr

De reden dat de meeste mensen braken toen ernstig ziek beweging is, omdat de symptomen van bewegingsziekte (vertigo, desoriëntatie, en evenwichtsproblemen) na te bootsen de symptomen van vergiftiging en het lichaam zichzelf probeert te zuiveren van alle resterende ingenomen toxines als een self-beschermingsmaatregel.