hoe je een indicator toe te voegen om te zien wat virtuele desktop je op in windows 10

De mogelijkheid om meerdere desktops ontbrak voor een lange tijd in Windows, totdat Windows 10 eindelijk toegevoegd het. We hebben behandeld hoe virtuele desktops te gebruiken in Windows 10, maar er is tenminste een ontbrekende functie die we u laten zien hoe u wilt toevoegen.

Virtuele bureaubladen kunt u uw geopende programma’s te scheiden in categorieën, zoals voor het werk, gaming, het controleren van social media, of surfen op het web. Echter, als je eenmaal hebt meerdere virtuele desktops opgezet, is er geen aanwijzing ergens zien welke desktop is momenteel actief. VirtualDesktopManager is een klein Windows-programma dat een icoon toevoegt aan het systeemvak die aangeeft welke virtuele desktop u bent momenteel op, evenals een aantal andere handige functies.

Download VirtualDesktopManager van de pagina Releases en pak het zip-bestand, waar u ook kiezen voor-het programma is draagbaar, zodat het niet hoeft te worden geïnstalleerd. Gewoon dubbelklikken op het bestand VirtualManagerDesktop.exe om het programma uit te voeren.

Het pictogram VirtualDesktopManager wordt toegevoegd aan het systeemvak en laat u het nummer van de actieve virtuele desktop (zelfs als u maar één desktop). Als u wilt dat de huidige desktop nummer in één oogopslag zien, kunt u het pictogram VirtualDesktopManager verplaatsen van het systeemvak op de taakbalk, dus je hoeft niet naar het systeemvak om het te zien openen.

De standaard sneltoetsen voor het schakelen van desktops in Virtual Desktops Microsoft’s zijn Ctrl + Win + links en Ctrl + Win + Rechts. U kunt nog steeds gebruik maken van deze hotkey na het installeren VirtualDesktopManager, maar je zult niet het volledige voordeel van het programma te krijgen.

Standaard VirtualDesktopManager gebruikt Ctrl + Alt + Links en Ctrl + Alt + Rechts plaats. Echter, als je een Intel-chip in uw pc, is er een goede kans dit zal niet werken, want dat sneltoets is toegewezen aan een Intel nut. VirtualDesktopManager zal u laten weten of hun standaard sneltoets niet kan worden ingesteld met een melding die wordt weergegeven wanneer u VirtualDesktopManager lopen. Er is een alternatieve sneltoets en wij laten u zien hoe om te schakelen naar dit.

Om de sneltoets gebruikt in VirtualDesktopManager veranderen, klik met de rechtermuisknop op het pictogram in het systeemvak of op de taakbalk en kies “Instellingen” uit het pop-up menu.

Op het dialoogvenster Instellingen, selecteer dan de “Gebruik alternatieve toetsencombinatie (Shift + Alt + Links / Rechts)” checkbox. Klik vervolgens op “Opslaan”. Merk op dat wanneer u op Opslaan klikt, zal het lijken alsof er niets gebeurt, maar de verandering zal inderdaad gered worden. Om het dialoogvenster te sluiten, klikt u op de “X” in de rechterbovenhoek.

Een melding verschijnt dat u dat VirtualDesktopManager nog loopt en hoe u het programma af te sluiten, als je ervoor kiest.

Er zijn een aantal beperkingen van VirtualDesktopManager. U zult merken een van deze beperkingen wanneer u probeert te snel schakelen tussen de desktops. Dit zorgt ervoor dat programma vensters op verschillende bureaubladen te proberen om aandacht te krijgen en zult u ze op de taakbalk te zien, zelfs als u bent momenteel niet op die bureaublad. De pictogrammen voor programma’s die proberen te winnen concentreren weer een oranje te knipperen. Wanneer u klikt op een van deze iconen, wordt u automatisch overgeschakeld naar dat programma en naar het bureaublad met dat programma.

De auteur van het programma zegt ook dat VirtualDesktopManager moet meer testen om te zien hoe goed het zich gedraagt ​​als u op te schorten of hibernate uw pc. Nog een ding om op te merken is dat als explorer.exe crasht en moet opnieuw worden gestart, zul je ook moeten VirtualDesktopManager opnieuw op te starten.

VirtualDesktopManager kan enkele beperkingen, maar naast het weergeven van het huidige bureaublad getal, voegt een zeer nuttige functie: het vermogen om door alle bureaubladen. Stel bijvoorbeeld dat je tien virtuele desktops. U bent momenteel op de desktop # 10 en u wilt gaan naar het bureaublad # 1. In plaats van op Shift + Alt + Links negen keer, kunt u Shift + Alt + Rechts gebruiken om direct vanuit de desktop # 10 tot desktop # 1.

Als u wilt VirtualDesktopManager ingeschakeld elke keer dat u Windows start, kunt u Task Scheduler gebruiken om automatisch draaien VirtualManagerDesktop.exe elke keer dat u zich aanmeldt.

Ik heb met behulp van virtuele desktops sinds de Win9X dagen, met dank aan hulpprogramma’s van derden. Voordat ik gemigreerd naar Windows 10, gebruikte ik een open source virtuele desktop programma genaamd WindowsPager Het was klein en eenvoudig. Het creëerde vier virtuele desktops. De overwinning was dat ze weergegeven als miniaturen in mijn taakbalk. Ik kon kiezen welke desktop te gebruiken door te klikken op een miniatuur, en kon de inhoud van de ene desktop naar de andere naar de andere verplaatsen door slepen en neerzetten van een miniatuur. (Er waren meer complexe apps die zou laten me aangeven welke programma’s weergegeven waarin desktops, maar dat was meer dan ik nodig had.) Windows Pager draait op Win10, maar de taakbalk miniaturen niet laten zien, zodat de Win10 ingebouwde krijgt de knikken. VirtualDesktopManager Hier wordt geïnstalleerd en zal nuttig zijn, maar als ik een virtuele desktop manager voor Win10 dat miniaturen doet op de taakbalk kunt vinden, kom ik terug in een hartslag te schakelen.> Dennis

Op mijn computer, zodra mijn cursor over het pictogram, het pictogram verdwijnt. De virtuele desktops werken met de de standaard Windows-instelling, maar dit gedownloade app werkt niet. Omdat het verdwijnen onmiddellijk na de cursor naar hen, kan ik de instellingen niet veranderen.

Ga naar Instellingen> Systeem> Meldingen & Acties> Selecteer welke iconen in de taakbalk verschijnen en daar kunt u het pictogram veranderen VirtualDesktopCycle om altijd weer te geven in de taakbalk. Dat moet uw probleem te voorkomen.

Ik heb het controleren dit uit en ik hou van de indicator, maar ik wou dat de hotkeys zou een aantal aanpasbare instellingen vs slechts een plaatsvervanger mogelijk te maken.

Wat ik zou heel graag een manier is om de sneltoets te wijzigen in een druk op de toets plus mijn muis locatie. Ik gebruik een programma genaamd VirtualWin waarmee ik het schakelgedrag aan CTRL + set bewegen de muis naar links of rechts van het scherm. De app werkt niet met Win 10 virtuele desktops, maar in plaats daarvan maakt gebruik van een eigen implementatie. Helaas, het is ook nog wat bugs die me irritant zijn en het ziet er niet uit alsof het actief meer heeft ontwikkeld als de laatste update was in 2012.

Ik wil de Win 10 virtuele bureaubladen te gebruiken, maar ik zou graag een betere manier om veranderd desktops. Deze app ziet eruit als de beste optie en ik hoop dat de toekomstige ontwikkeling te zien.

Ik ben bang dat niet geschikt is voor Windows 10 voor zover ik know.Also, is het niet het probleem aan te pakken. 1. Om te bepalen welke pictogrammen in het systeemvak verschijnt, gaat u naar Instellingen | Notification Area | Selecteer welke iconen in de taakbalk verschijnen, in mijn CASEAlle worden getoond. Virtual2. Het probleem was niet dat het pictogram niet opdagen, maar als het eenmaal doet, bewegen de muis over het pictogram maakt het verdwijnen. Dit is een fout van somesort.

ALK

Bedankt voor de tip en de d / l link. Zin om virtuele desktops te gebruiken als manier om opstellingen te besparen en dit moet me duwen die. Met betrekking tot kwesties w / muis en pictogrammen het een h / w conflict met het merk van het vistuig zou kunnen zijn. Ik heb een aantal Barfs mee gehad. Werk zo veel als kan. Win 10 x 64 Pro is prima w / MS Ergonomische kb en muis tot nu toe, alleen maar te zeggen.

In een traditionele piano, zijn er tientallen meters hoge treksterkte staaldraad (enkele omwikkeld met koper) onder spanning-terwijl elke individuele draad een spanning tussen 160-200 pond, de totale spanning van de collectieve snaren is een verbazingwekkende 35.000 pond .