hoe je een herhalende alarm in Windows 7 zonder extra software te creëren

Als je de hele dag werken op een computer, kunt u vergeet om op te staan ​​en toe te rekken. Om te voorkomen dat uw nek te grijpen en je ogen afluisteren, kun je een alarm instellen om uzelf te herinneren om op te staan ​​om zo vaak.

Er zijn allerlei hulpprogramma’s van derden die u toelaten om herinneringen voor jezelf, maar je kunt ook de ingebouwde Windows Task Scheduler gebruiken.

Om de Task Scheduler te openen, opent u het menu Start en typ “task scheduler” (zonder de aanhalingstekens) in het vak Zoeken. Druk op Enter wanneer de Task Scheduler wordt gemarkeerd in de resultaten, of klik op.

In de Task Scheduler, klikt u op Taak maken in het deelvenster Acties aan de rechterkant.

De Taak maken dialoogvenster. Op het tabblad Algemeen Voer een naam voor de taak.

Eerst zullen we een trigger om te veroorzaken iets gebeuren dat ons waarschuwt creëren. Klik op het tabblad Triggers en klik op Nieuw aan de onderkant van het tabblad.

The New Trigger dialoogvenster. Selecteer eerst bij om de taak begint. We gaan een schema te laten waarschuwen ons elk uur tijdens onze werkdag, dus selecteren we op een schema uit de keuzelijst. U kunt ook taken om te beginnen op specifieke tijdstippen, zoals wanneer de computer wordt opgestart, wanneer bepaalde gebruikers zich aanmelden, of wanneer het werkstation vergrendelt of ontgrendelt.

In het vak Instellingen, zullen we de dagen en de starttijd voor de taak te definiëren. Voor het instellen van de taak om zich te getriggerd elke weekdag, selecteert wekelijks uit de verzameling van de radio knoppen aan de linkerkant. Dan, als je werkt maandag tot en met vrijdag, de selectievakjes voor die dagen en voer 1 in het terugkeren elke betreffende vak. Dit zal de taak elke week draaien op elke weekdag.

We moeten ook aangeven hoe laat de taak voor het eerst wordt gestart dag. Om dit te doen, selecteer een datum om te beginnen vanaf het begin popup kalender en voer een tijd in de tijdbalk. U kunt ook gebruik maken van de pijlen omhoog en omlaag op de tijdbalk om een ​​tijd te selecteren.

In het gedeelte Geavanceerde instellingen selecteert u de Repeat taak elk vakje en selecteer een tijd uit de keuzelijst. Als de gewenste tijd niet wordt vermeld, voert u de tijd in een formaat dat overeenkomt met het formaat van de huidige opties. Wij selecteerden “1 uur”, maar als u wilt worden gewaarschuwd om de twee uur, voert u “2 uur” (zonder de aanhalingstekens) in het vak bewerken. Standaard wordt de taak elk uur een hele dag uit te voeren. Om de taak om herhaaldelijk draaien alleen tot het einde van de werkdag veroorzaken, selecteert u een optie in het voor een duur van de drop-down lijst. Nogmaals, als de gewenste optie niet beschikbaar is, handmatig invoeren. In ons geval, wilden we 8 uur, die geen optie was opgegeven. Dus, we binnenkwamen “8 uur” (zonder de aanhalingstekens) in het vak bewerken.

Zorg ervoor dat het selectievakje Ingeschakeld is geselecteerd aan de onderkant van het dialoogvenster Nieuwe trigger in en klik op OK.

De nieuwe trekker wordt weergegeven in de lijst op het tabblad Triggers.

Nu moeten we de actie die elke keer dat de taak wordt getriggerd om ons te waarschuwen zal optreden te selecteren. Klik op het tabblad Acties en klik op Nieuw aan de onderkant van het tabblad.

De Nieuwe actie dialoogvenster. U kunt ervoor kiezen om een ​​programma te starten, stuur dan een e-mail of weergeven van een bericht. We willen een bericht op het scherm, dus we selecteren Laat een bericht van de Actie keuzelijst. Voer een titel voor het bericht vak dat wordt weergegeven op de titelbalk van het dialoogvenster. Voer vervolgens een bericht weer te geven op het dialoogvenster. Klik op OK.

De nieuwe actie wordt in de lijst op het tabblad Actions. U kunt meerdere acties plaatsvinden wanneer een taak wordt geactiveerd, en u kunt de pijltoetsen aan de rechterkant om de volgorde waarin ze zich voordoen op te geven.

Zo kunt u het werkstation slot hebben automatisch wanneer de taak wordt geactiveerd, je dwingt te stoppen met werken. Om dit te doen, selecteert u Start een programma uit de Actie keuzelijst. Voer de volgende regel in het programma / script betreffende vak.

c: \ windows \ system32 \ rundll32.exe

Voer dan de volgende regel in de argumenten toevoegen betreffende vak.

user32.dll, LockWorkStation

Klik op OK.

OPMERKING: We besloten om niet naar het werkstation automatisch vergrendelen ons uit. Het kan verrassende en frustrerend krachtig onderbroken raken als dat. Een dialoogvenster is een beetje minder opdringerig. Echter, het is aan jou.

Als u alle acties die u wilt gebeuren wanneer de taak wordt geactiveerd hebt toegevoegd, klikt u op OK.

Uw nieuwe taak moet worden weergegeven in de lijst in het midden van het dialoogvenster Taakplanner geven wanneer u klikt op Task Scheduler Bibliotheek in het linkerpaneel. Om de taak te testen, klik met de rechtermuisknop op en kies Run.

Onze dialoogvenster met een OK-knop om te sluiten. Dat is wat we elk uur zullen zien om ons te herinneren om op te staan ​​van onze bureau.

Om de Task Scheduler, selecteert u Afsluiten in het menu Bestand te sluiten.

Deze truc kan erg handig zijn als je de neiging om te werken voor urenlang zonder op te staan. Er is echter een nadeel van de Task Scheduler. Er is geen snooze-functie. Als je zeer betrokken bij uw werk, kunt u het dialoogvenster te sluiten, of zelfs weer aanmelden van het slot scherm en blijven werken, het negeren van de herinnering om een ​​pauze te nemen.

Ik heb nog nooit een herinnering nodig om weg te komen van mijn computer

Is er een manier om het dialoogvenster te openen op de top van alles te krijgen?

Als ik wil iets langs deze lijnen, is er CookTimer of CoolTimer. Ze zijn vergelijkbaar, tho heeft men nog een paar belletjes op.

is er een manier om af te sluiten of te slapen of te verbreken internet op een exacte tijd?

Ik gebruik Vista is er een probleem met de popup-bericht niet te zien op de top van andere vensters Wanneer het pop-upbericht verschijnen ik altijd klikt u op de knop op de taakbalk om de pop-up bericht te zien. geen oplossing voor dit probleem dat ik heb?

dank u Lori, zeer nuttig zijn voor mij

Ik gebruik de taakplanner voor mijn wekker. Ik heb het instellen voor werkdagen en hebben meerdere triggers (snooze). Mijn actie speelt een MP3-bestand dat rustig begint, maar luider en luider. Als ik een vrije dag ik gewoon uit te schakelen mijn speakers!

Ik kies de actie met ‘stuur een e-mail’ en altijd mislukken; hoe komt het?

Niet alleen astronoom William Herschel ontdekt Uranus, twee van zijn manen, en twee van de manen van Saturnus, was hij ook een getalenteerd muzikant en componeerde vierentwintig symfonieën.