hoe je een flash drive te monteren op je Android-toestel

Hoewel mobiele apparaten hebben meer opslagruimte dan ooit het is zo makkelijk te vullen, zou het niet leuk zijn als je gewoon een flash drive kan pop recht in het apparaat en de opslag uit te breiden op de vlucht? Lees verder zoals we laten zien hoe je mount een flash drive op je Android toestel.

Zelfs als je Android-toestel heeft een micro SD-slot, en niet alle apparaten doen helaas, het is nog steeds lastig om de SD-kaart te verwijderen om het op te laden met de inhoud of de overdracht van bestanden (vooral als je apps die een beroep doen op SD-kaart opslaan). Het is ook lastig om uw apparaat tethering of draadloos overbrengen van de bestanden, in het bijzonder voor de bestanden die u niet nodig heeft om op te slaan in de telefoon op het interne geheugen of een SD-opslag.

Als u wilt een heleboel films mee op een reis naar te kijken in het vliegtuig of in uw hotel, bijvoorbeeld, u echt niet hoeft te rommel-up van uw interne mogelijkheden berging met volumineuze mediabestanden. In plaats daarvan, het is veel makkelijker om gewoon te gooien bestanden op een goedkope en ruime flash drive en vervolgens monteer de flash drive wanneer u de films te kijken, uitladen media die u aan de telefoon hebt gemaakt om ruimte vrij te maken, of op andere wijze te genieten van een multi- gigabyte opslag boost.

Zeldzaam is de Android-toestel dat wordt geleverd met een full size USB-poort, echter, dus je een beetje techno-wizardy je nodig hebt om het te laten gebeuren. Laten we eens kijken naar wat je nodig hebt en hoe om te controleren of uw apparaat ondersteunt de benodigde apparatuur.

De magie die het mogelijk maakt om een ​​gewone USB-stick op je Android toestel te monteren is een USB-specificatie bekend als USB On-The-Go (OTG). De specificatie werd terugweg in 2001 aan de USB-standaard toegevoegd, maar voel me niet slecht als je nog nooit van hebt gehoord. Hoewel de specificatie is meer dan tien jaar oud nu toe werd pas in Android 3.1 Honeycomb (uitgebracht in 2011) dat Android standaard ondersteund OTG.

Het belangrijkste element van de OTG specificatie is dat het geeft Android de mogelijkheid om aan te geven of het de kapitein of de slave rol bij aansluiting op een ondersteund apparaat. Met andere woorden, hoewel de algemene rol van je Android-toestel is om de slave (je het te hechten aan uw computer via een data-sync-kabel en uw computer fungeert als host) het Android-apparaat kan de gastheer dankzij OTG en opslag apparaten kan in plaats daarvan worden bevestigd aan. Dat is het belangrijkste element voor zover onze les is bezorgd, maar als je nieuwsgierig bent naar de OTG specificatie in bredere zin kunt u kijken op de USB On-The-Go Wikipedia hier.

Helaas, alleen omdat de specificatie is goed ingeburgerd en Android heeft gesteund voor de komende jaren betekent niet dat uw apparaat ondersteunt het automatisch. In aanvulling op de Android kernel component en / of drivers moet er feitelijke ondersteuning door de fysieke hardware in uw telefoon. Geen fysieke ondersteuning voor host-modus via OTG, geen OTG goedheid.

Testen om te zien of uw telefoon ondersteunt OTG is heel eenvoudig, echter, dus wees niet ontmoedigd. In aanvulling op het opzoeken van de specs voor je telefoon via zoekopdracht in de zoekmachine kunt u ook een helper applicatie te downloaden, zoals USB OTG Checker, om uw apparaat te testen alvorens te investeren energie in het project.

Opmerking: Het is mogelijk om een ​​apparaat dat OTG kan steunen op de hardware-niveau maar dat niet de juiste kernel / drivers voor software-side OTG support. In dergelijke gevallen is het mogelijk om een ​​apparaat te roeien en drivers te installeren, knipperen een nieuwe ROM met OTG ondersteuning, of op andere wijze de situatie te verhelpen, maar die cursussen van de actie vallen buiten het bestek van deze bijzondere gids en we merken ze gewoon zo lezers geneigd zijn om deel te nemen in dergelijke geavanceerde knutselen weet dat het een mogelijkheid is. We raden u aan het doorzoeken van de uitstekende XDA-Developers forum voor uw model telefoon / vervoerder en de term “OTG” om te zien wat andere gebruikers aan het doen zijn.

Als uw apparaat OTG ondersteunt dan is het gewoon een kwestie van uitzoeken van een OTG-kabel. OTG kabels zijn spotgoedkoop, door de manier, dus maak je geen zorgen te maken over het breken van de bank. Hoewel je OTG kabels met allerlei toeters en bellen op hen (SD card reader slots, etc.) krijgen we zouden geen moeite met de extra’s, want het is net zo gemakkelijk aan te sluiten in de apparaten die u al gebruikt op uw reguliere computer in een gewone oude spotgoedkope OTG kabel.

In feite is de enige echte besluiten worden genomen als het gaat om OTG kabel winkels zijn: of u wilt een maand wachten op het verschepen van Hong Kong naar de goedkoopste mogelijk te krijgen en of u een OTG met opladen mogelijkheden willen.

Als u bereid bent om te wachten op de scheepvaart, kunt u pick-up een niet-aangedreven OTG kabel voor, we kid u niet, $ 1,09 met gratis verzending. Je zult een paar weken wachten om het te krijgen gestuurd pakketpost uit Hong Kong, maar het zal u minder dan een truck stop kopje koffie kostte. Als u een niet-aangedreven OTG-kabel op dit moment wilt, kun je pick-up dit model voor $ 4,99 met gratis verzending Prime.

Als je van plan bent een aantal ernstige media kijken op uw apparaat via een OTG gemonteerd flash drive, raden we u aan het oppakken van een OTG kabel met een power-passthrough zodat u een standaard kunt gebruiken oplaadkabel om sap te pompen naar uw apparaat, terwijl u ‘ re inhaalslag op uw favoriete programma’s.

Nogmaals, als je geen haast je kunt ophalen van een aangedreven OTG-kabel voor $ 1,81. Als je het wilt op dit moment, kunt u pick-up een vergelijkbaar model voor $ 4,99 met gratis verzending Prime.

Het laatste wat je nodig hebt is een eenvoudige flash drive of een ander USB-medium (een externe powered draagbare harde schijf, een SD-kaart in een SD-kaartlezer, enz. Zal al het werk). Het enige kritische ding is dat uw flash-media is geformatteerd in FAT32. Voor de toepassing van deze tutorial gebruiken we de stoere kleine Kingston Digital DataTraveler SE9 maar elk goed geformatteerde en functionerende schijf zal doen.

Net als bij onze Hoe te verbinden je Android-telefoon op uw TV-gids, is het moeilijkste deel het controleren van uw hardware en het kopen van de juiste kabel. Zodra u de juiste hardware en de juiste kabel, de ervaring is pure plug and play goedheid.

Steek de OTG kabel aan op je Android-toestel (als u een aangedreven OTG-kabel, sluit de stroomtoevoer aan op dit moment ook). Steek het opslagmedium in de OTG kabel. Je krijgt een melding in uw melding bar die eruit ziet als een klein USB-symbool te zien. Als u de melding lade pull-down je een bericht dat er nu een aangesloten USB-opslag optie te zien. Je hoeft niet om iets te doen op dit punt als het station al is gemonteerd en beschikbaar voor Android.

Als u tikt op de melding (of ga naar Instellingen -> Storage) kunt u een kijkje op de USB-opties voor opslag te nemen.

Als je klaar bent met de flash-opslag, dit is het menu dat u wilt bezoeken om te kiezen voor de optie “ontkoppelen USB storage” om goed te ontkoppelen en verwijderen van uw media.

Anders, voel je vrij om recht te springen in het gebruik van de verwisselbare media. U kunt bladeren door de bestandsstructuur in de eigen Android bestandsbrowser of uw dossier browser naar keuze, kunt u bestanden van en naar het apparaat te kopiëren, en u kunt alle media die zijn opgeslagen op hem te bekijken.

Hier is onze flash drive zoals te zien in de drive-selectie menu in ES File Explorer, vermeld als “USBDisk.”

En hier is een screenshot van onze file transfer test met dezelfde file explorer.

Bestandsoverdracht is pittig zoals het afspelen van media. Dankzij OTG we niet meer hoeven te kraken openen het geval van ons apparaat te krijgen op de micro SD-kaart of spelen van welk geavanceerde spellen balanceren van de opslag belasting op onze interne geheugen. Voor het vuil goedkope prijs van een OTG-kabel en een grote flash drive kunnen we meteen onze opslag uit te breiden (en gemakkelijk te verwisselen it out).

Zou dit werk op een Nexus 7?

Kan ik dit doen op een Kindle HD (tweede generatie)?

Ik geloof niet dat aangedreven versies van USB OTG kabels kunnen normaal gesproken het mobiele apparaat op te laden op hetzelfde moment. Ze bieden alleen macht om het USB-apparaat, indien nodig bijvoorbeeld een draagbare harde schijf. Heeft iemand anders weten? Als dat zo is, zou een link naar een dergelijk product nuttig zijn.

@AdrianK_IT Zijn er links naar een aangedreven en een niet-aangedreven adapter in het artikel.

@Enthusiast Ik weet het, maar ik denk niet dat ze doen wat het artikel vorderingen!

Ahhh, interessant. Ik denk dat de enige manier om zeker te zijn is om het te testen. Ik voegde de aangedreven ene naar mijn AmazonSmile kar, maar bewaard voor later, toen ik de kans om te spelen met het te krijgen.

Edit: Ik controleerde de details van de “gevoed” een ik in mijn wagen, en ontdekte dat het kan de telefoon / tablet niet op te laden, alleen levert stroom aan de externe schijf / flash drive, zoals hieronder afgebeeld.

Capture.PNG1053x293 83.4 KB

@Enthusiast Het zou geweldig zijn als ze het mobiele apparaat kan de macht, een van die de perfecte oplossing voor een project waar ik het overwegen zou zijn. Echter, als je de beoordelingen / vragen en antwoorden lezen, lijkt het mobiele opladen gebeurt niet. Misschien is het afhankelijk van het apparaat, hoewel ik betwijfel of (niet de kans om in te gaan in de diepte had nog)

Van de blikken van de kabels, van links voorzien, ik denk dat de bedrading zou zodanig zijn vermogen aan het externe apparaat, zoals de harde schijf van de normale USB-stekker en de gegevens van de micro-USB-stekker. Dus het zeker niet zal je Android-apparaat op te laden noch zal het uitlekken.

BTW dit is voor al degenen die klagen over het niet hebben van een SD-kaartsleuf op het apparaat. Het gebeurt zo dat niet al te lang geleden M $ huurde een octrooi specialist om dat te trollen en het aanvragen van degenen die niet waren te doen. Dus al die fabrikanten die zorgen voor SD-card slots moeten licentievergoeding betalen aan M $. Dat is de reden waarom je nooit een Google-apparaat met één zullen zien. Maar met USB-OTG functie men niet één nodig als je genoeg geheugen voor al je toepassingen en eenvoudige opslag. Ik heb slechts één korhoen. Goede kwaliteit rechthoekige OTG kabels zijn moeilijk te vinden en de meeste nieuwe apparaten hebben hun micro-usb-poort op de bottom.side van een normaal georiënteerde portret-modus.

Ik heb een eenvoudige OTG microUSB om maleUSB adapter met 8GB intern geheugen gevonden voor minder dan 10 dollar om mijn pc te maken naar de telefoon transfers, werkt feilloos, behalve dat ik dont get monteren / demonteren opties … maar ik heb niet verloren data nog niet.

weet iemand of ze een 3,0-versie gemaakt, zoals bij een noot 3 of 4?

@ Shelbyguy84 Details van het merk / model, of een link naar waar het online gekocht kunnen worden, zou nuttig zijn.

hersenen Een potvis is de grootste ter wereld en weegt meer dan vijf keer die van een menselijk brein.