hoe je een eenvoudige lokale minecraft server te draaien (met en zonder mods)

Hoewel het gemakkelijk genoeg om een ​​Minecraft kaart met andere lokale spelers op het netwerk te delen, het is leuk om te kunnen naar een dedicated server te draaien, zodat mensen kunnen komen en gaan zonder het originele spel gastheer laden Minecraft. Vandaag gaan we kijken naar hoe een eenvoudige lokale Minecraft server te draaien zowel met als zonder mods.

Een van de meest frustrerende elementen van de lokale Minecraft multiplayer (zowel voor de PC en PE uitgave) is dat de originele spel gastheer werkzame om eerdere creaties zijn. Als er twee ouders en twee kinderen spelen Minecraft in een huishouden bijvoorbeeld, en ze besteden een paar uur een weekend bezig met een grote structuur gehost door Kid # 2, dan wanneer iedereen wil weer die ze nodig hebben Kid werken aan die wereld / structuur # 2 te vuren hun spel en te delen met iedereen door het te openen met het LAN. Factor in dat elke wereld zich op elke afzonderlijke computer en opeens wordt het een echte gedoe voor meer dan één persoon om te werken aan een bepaalde map.

Een veel efficiëntere manier om te gaan over dingen te doen is om een ​​stand-alone server hosten op het lokale netwerk. Op deze manier kunnen spelers komen en gaan wanneer ze willen zonder dat één persoon nodig om in te loggen en hun wereld te delen. Nog beter, kunt u een Minecraft server hosten op een machine die niet goed geschikt voor het daadwerkelijk spelen van Minecraft (we hebben bescheiden Minecraft servers weinig Raspberry Pi dozen vandoor zonder een probleem).

Laten we eens een kijkje nemen op hoe te opstelling een primair lokaal Minecraft server zowel met als zonder mods.

Er zijn twee manieren te benaderen het installeren van de eenvoudige vanille Mojang geleverde Minecraft server. Een methode is zeer Windows-centric als je gewoon an.EXE bestand te downloaden en voer het uit, met een handige kleine grafische gebruikersinterface venster. Deze methode is niet per se helpen OS X en Linux-gebruikers echter, dus we gaan the.JAR gebaseerde methode die zal helpen bij het uitbreiden van het proces over alle platformen met slechts zeer kleine aanpassingen die nodig zijn om te schakelen tussen besturingssystemen te gebruiken.

De eerste opdracht van het bedrijfsleven is de officiële Minecraft server JAR-bestand te downloaden. Met ingang van deze tutorial de versie 1.7.10. U kunt deze vinden op de bodem van de officiële Minecraft.net download pagina. Ongeacht uw besturingssysteem, je the.JAR bestand wilt.

Nadat het bestand klaar is met downloaden, zet the.JAR bestand naar een meer permanente locatie. We plaatsten het bestand in een / HTG Test Server /. Je kunt het overal waar je maar wilt, maar het etiket duidelijk, leg het op een veilige plek, en zich ervan bewust dat als je eenmaal draaien the.JAR dossier alle-server gerelateerde spullen worden gedownload / uitgepakt in de map the.JAR is gelegen in, dus don ‘t plaats het ergens als een drive root of een thuismap.

Voer de server voor de eerste keer door het uitvoeren van de volgende opdracht bij de opdrachtprompt van de directory the.JAR bestand bevindt zich in, natuurlijk

Windows: java -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.1.7.10.jar Nogui

OS X: java -Xms1G -Xmx1G -jar minecraft_server. 1.7.10.jar Nogui

Linux: java -Xms1G -Xmx1G -jar minecraft_server. 1.7.10.jar Nogui

Het bovenstaande commando’s zullen de Minecraft server JAR-bestand uit te voeren. De opdracht loopt Java, wijst 1 GB geheugen / 1GB max, geeft het bestand een JAR, namen de JAR, en geeft geen GUI nodig is. U kunt de toegewezen / max geheugen waarden naar boven aan te passen als je merkt dat je nodig hebt om dit te doen voor een bijzonder grote werelden of servers met veel spelers (bijvoorbeeld tijdens een LAN-party), maar we raden niet aan het verlagen van de waarden in het geheugen.

Als u hulp nodig het installeren van Java op Linux, het creëren van een snelkoppeling voor de lancering proces op OS X, of een ander OS specifieke kwestie nodig heeft, zouden we raden u aan om hier de gedetailleerde handleiding voor de lancering van de server JAR-bestand op de officiële Minecraft wiki .

De eerste keer dat u de server te draaien, krijg je een bericht als het volgende te zien

[Server thread / INFO]: Vanaf minecraft server versie 1.7.10

[Server thread / INFO]: Laden eigenschappen

[Server thread / WAARSCHUWEN]: server.properties bestaat niet

[Server thread / INFO]: Het verwerven van nieuwe woningen bestand

[Server thread / WAARSCHUWEN]: Kan Eula.txt laden

[Server thread / INFO]: U moet akkoord gaan met de EULA om de server te draaien. Ga naar Eula.txt voor meer info.

[Server thread / INFO]: Stoppen met server

Dit is volkomen normaal. Kijk in de server directory voor de Eula.txt bestand openen en bewerken van de vermelding “eula = false” naar “eula = true” om uw overeenkomst met de Mojang server gebruiker akkoord te geven. Opslaan en sluit het document. Voert u de opdracht server opnieuw. Je kunt het draaien met of zonder de “Nogui” tag afhankelijk van uw behoeften / wensen. Als je het uit te voeren met de “Nogui” tag, zal de server output en de commando-interface in het terminal-venster blijft u de opdracht gelanceerd in

Als u de “Nogui” tag te verwijderen, zal een GUI venster te openen en zorgen voor een schoner en makkelijker te beheren server ervaring

De GUI-interface toont u precies wat u in de terminal venster in de grote ruit rechter, evenals een stats venster in de linkerbovenhoek en een lijst van de momenteel ingelogde spelers in de rechterbenedenhoek zou zien. Tenzij je draait de server op een resource vastgebonden machine (of een onthoofde apparaat zoals een mediaserver of Raspberry Pi) raden we het gebruik van de GUI.

Tijdens de tweede run van de server, nadat u de EULA geaccepteerd, extra bestanden worden gedownload en de standaard wereld wordt gegenereerd. De standaard wereld bevindt zich in / wereld / en ziet er een heleboel als een gewone oude map /.minecraft/saves/[someworldname]/ uit reguliere Minecraft (in feite, het is). U kunt spelen op de willekeurig gegenereerde wereld of u kunt de inhoud van / wereld verwijderen / en te vervangen door de inhoud van een opgeslagen spel uit een standalone exemplaar van Minecraft of een wereld bespaart u van het internet hebt gedownload.

Sluit me aan bij onze vers geslagen server en te zien hoe het eruit ziet. Om je spel mee moet je op hetzelfde LAN als de host-computer en je nodig hebt om het IP-adres van de hostcomputer weten.

Met het IP-adres in de hand, het vuur van Minecraft, klik op Multiplayer in het hoofdmenu en voeg de nieuwe server of gebruik de directe verbinding functie. Als u hulp met een van deze opties nodig hebt, zie Verbinding maken met externe servers deel van de Verkenning van Minecraft Multiplayer Servers les van onze vorige gids.

Hier zijn we op de nieuwe server. Alles ziet er geweldig uit en de wereld is vlot geladen. Een ding dat je je meteen op te merken is dat het spel in de survival mode. Dit is de server standaard, maar we zullen u laten zien hoe om het te veranderen in slechts een moment.

Op de server kant van de dingen, zul je een stroom van aankondigingen in het console venster te zien als dingen gebeuren op: spelers toetreden, spelers sterven, speler communicatie en andere mededelingen. Daarnaast kunt u server commando’s gebruik maken van zowel in het venster console en als je een OP of “operator” op de server. Er zijn tientallen commando’s, velen van hen nogal obscure en zelden gebruikt. U kunt de volledige lijst met opdrachten op de Minecraft wiki gelezen, maar we zullen degenen zijn die het krijgen van uw server up and running in de onderstaande tabel meest relevante markeren.

Let op: als u de opdracht in te voeren in het venster server console je niet nodig hebt de toonaangevende “/” maar je doet als je het in te voeren in het chatvenster als een speler op de server.

Dit zijn de meest direct bruikbare commando’s voor het runnen van een kleine home server. Er zijn extra commando’s die handig zijn als je open uw homeserver voor overheids- of semi-openbaar gebruik (zoals / kick en / ban), maar die doorgaans overbodig zijn voor privé gebruik.

Nu we met succes onze prive-home server hebt gestart, je je misschien af ​​(met name na alle lessen gewijd aan hen) hoe we een aantal geweldige mods kunnen injecteren in onze server. Volgende halte, server modding.

Net zoals je Forge mod loader gemakkelijk kan injecteren in een standalone Minecraft installatie kunt u eenvoudig injecteren Forge mod loader in de Minecraft-server.

U kunt dezelfde installer u gebruikt voor Forge in de vorige modding zelfstudie hergebruiken, gewoon opnieuw uit te voeren is (het maakt niet uit als u the.EXE of the.JAR) en de instellingen als zodanig aan te passen

Selecteer “Install server” en richt deze op een nieuwe directory. U hoeft niet naar een server te installeren en installeer Forge, dat je nodig hebt om Minecraft installeren en installeer Forge, zoals we in de client-side zelfstudie gedaan.

Let op: Als je naar beneden gesprongen om dit onderdeel, omdat je zo enthousiast over mods op uw server waren, zullen we nog steeds raden u aan om de vorige paragraaf gelezen als een aantal van de stappen die identiek zijn, en we zijn niet allemaal herhalen in detail dit deel van de tutorial.

Geef het een minuut om zowel de server als Forge bestanden te downloaden, bezoek dan de installatiemap. De volgende stappen zullen heel veel op de vanilla Minecraft server setup te kijken.

In de map, voert u de “smidse. *. Universal.jar” bestand met precies dezelfde opdracht die u gebruikt, op basis van uw besturingssysteem van de vanille installatie deel van deze tutorial.

De server zal lopen en dan te stoppen, wat aangeeft net als in de vorige paragraaf die je nodig hebt om de EULA te aanvaarden. Openstellen van de vers gemaakt Eula.txt en bewerken van de “false” op “true”, net als de vorige keer.

Voer de server om te bevestigen alles correct en juist voor extra goede maatregel is geïnstalleerd, lid worden van de wereld. Vergeet niet, wanneer je de wereld mee die je nodig hebt om mee te doen met een aangepaste client (vanille clients kan niet deelnemen aan modded servers). Word lid van een bijpassende versienummer installatie van Minecraft met Forge geïnstalleerd, maar zonder mods geladen, waarin de stand van de server zal weerspiegelen.

Alles ziet er goed uit. We hebben zelfs aanleiding tot in de buurt van een dorp, dat is altijd leuk. Laten we tonen deze dorpelingen hoe om te feesten door paai een portaal naar een magische dimensie.

Geen deal, we gooiden een ruit in een plas en alle dorpelingen staren ons als we ons verstand kwijt. We zouden kunnen hebben Forge geïnstalleerd, maar we missen de component die maakt de magie gebeuren: de Twilight Forest mod.

Nu we weten Forge goed is geïnstalleerd, is de volgende stap is om de mods die we willen installeren. Het proces is zeer eenvoudig. Je hoeft alleen maar om ervoor te zorgen dat de mod.JAR bestand (in dit geval, de Twilight Forest mod) is gelegen in zowel de / mods / map voor uw nieuwe Forge server en / mods / map voor de Minecraft klant je mee de server.

Stoppen met uw Minecraft klant en stop de server met het commando “stop”, kopieert u de bestanden en de server opnieuw op. Vervolgens start u de client en toetreden tot de server.

Woorden kunnen de teleurstelling we voelden toen de dorpeling viel in de vers voortgebracht Twilight Forest portal en niet in geslaagd om te teleporteren naar het bos niet uitdrukken. We zullen moeten gaan in zijn plaats.

De portal eindigde als direct naast een kasteel. Serieus, zou dit de gelukkigste kaart zaad ooit: we begonnen met naast een dorp in de bovenwereld, maakte een portaal van een daar, en belandde naast een kasteel in de Twilight Forest (als je speelt met Twilight Forest op 1,7. 10 (. of andere 1,7 * versies) het zaad is: 1065072168895676632)!

Op dit punt ben je klaar om te rocken, met of zonder mods, afhankelijk van welke smaak u hebt geïnstalleerd. Dat wil echter niet zeggen, je bent klaar knutselen met uw server. Laten we over een paar extra dingen die je kunt doen om uw server te verbeteren.

U kunt altijd meer mods installeren. Houd in gedachten dat meer mods vereisen meer CPU / GPU / RAM resources. Maak aandachtig de mods je installeert, omdat iedereen dat uw server sluit zich zal moeten degenen mods ook geïnstalleerd. In het algemeen de / mod / map van de opdrachtgever en de / mod / map op de server moet zijn spiegels van elkaar.

ideeën voor een goede server mods nodig? Hit van de in de “Where to Mods vinden? ‘Sectie van onze Minecraft modding handleiding vermelde middelen.

Als je wilt spelen met mensen buiten uw lokale netwerk kunt u het opzetten van port forwarding, zodat spelers van buiten uw thuisnetwerk toegang tot de server. De meeste home breedbandverbindingen kan gemakkelijk ondersteunen veel spelers. Omdat de server een wachtwoord systeem heeft, kunt u overwegen om een ​​whitelist op de server. Gebruik de opdracht en de parameters / whitelist [on / off / list / toevoegen / verwijderen / reload] [playername] aan te passen en bekijk de whitelist.

In de map server vindt u een bestand te vinden met de naam server.properties. Als u dit bestand opent in een teksteditor je een eenvoudige configuratie bestand die handmatig kan worden bewerkt te vinden. Hoewel sommige van deze instellingen zijn beschikbaar via de server / in-game commando’s, velen van hen zijn niet.

Met behulp van eenvoudige waar / onwaar of numerieke schakelt het mogelijk is om spelers te vliegen tijdens de survival mode, schakelt u de Nether, server time-out aan te passen, en een groot aantal andere variabelen. Hoewel veel van de instellingen zijn vrij vanzelfsprekend, een paar vereisen een meer diepgaande kennis van de variabele betrokken. Bekijk deze gedetailleerde uitsplitsing van de server.properties variabelen.

Gewapend met een server, modded of anderszins, je hebt nu niet langer zorgen te maken over het maken van zorgen dat de juiste persoon is online op het juiste moment om de toegang tot uw wereld (en je kunt eenvoudig je wereld in uw hele gezin of met vrienden over delen het land).

Een ding het vermelden waard ook (ter wille van de dedicated server-apparaten) is het configureren autostarting de server bij het opstarten. Dit zou dingen een stuk makkelijker in het geval van stroomuitval of als de server moet gewoon een reboot.

De term “tycoon”, een zeer rijke en krachtige zakelijke persoon, is afgeleid van de Japanse term “Taikun”, een titel die door machtige Shoguns.