hoe je een CV voor gratis te maken zonder gebruik te maken van Microsoft Office

U hoeft geen Microsoft Office op een professioneel ogende CV samen te stellen. Google Docs is volledig gratis en biedt een verscheidenheid aan CV templates, zodat u zich kunt concentreren op het benadrukken van uw vaardigheden in plaats van gehannes met opmaak.

Terwijl Microsoft heeft zijn eigen oplossing Office Online (voorheen Office Web Apps), biedt het zeer beperkte templates en geen CV-sjabloon. Je zou moeten doen de opmaak werk zelf. Google Docs is de gemakkelijkste, snelste optie hier.

Google Docs is Google’s Microsoft Office concurrent. Net als de meeste andere Google-services, het is een volledig gratis webapplicatie u toegang in uw browser. Google Docs is nu onderdeel van Google Drive, Google’s online file-storage service.

We houden van Google Docs voor dit omwille van de templates die het biedt. Tuurlijk, je zou kunnen proberen om de WordPad-programma opgenomen in Windows te openen en samen een mooi opgemaakte cv, maar je gek zou gaan proberen om alle opmaak te doen met de hand. De CV sjablonen in Google Documenten maken dit veel sneller.

Ga nu naar de Google Docs Template Gallery pagina om de sjablonen te bladeren. Als u nog niet bent aangemeld met een Google-account, moet u eerst in te loggen – als je er geen hebt, ze zijn gratis.

We maken van een CV, zodat het uitvoeren van een zoekopdracht naar “hervatten” op de template gallery pagina. De top zeven resultaten hier zijn officiële cv templates gemaakt door Google.

Klik op de knop Voorbeeld om een ​​cv ontwerp van dichtbij te zien. Kies uw favoriete en klik op Gebruik deze sjabloon.

Google Docs wordt automatisch een nieuw document te maken met behulp van de sjabloon en open het voor u. Bewerk de sjabloon in uw eigen persoonlijke informatie en werkervaring in te vullen. U hoeft geen zorgen te maken over het opslaan – Google Docs automatisch het document op te slaan terwijl u typt. U zult het document in uw Google Drive op http://drive.google.com/ vinden.

Houd in gedachten dat je waarschijnlijk zult willen een begeleidende brief meesturen, ook. U zult sollicitatiebrief sjablonen op de sjabloongalerie site, waaronder een aantal ontworpen om te passen keurig met een aantal van de CV templates te vinden.

We zijn geen loopbaanadvies website, dus in feite het samenstellen van de cv en het schrijven van de begeleidende brief is aan u!

Zodra je klaar bent, moet u de CV van Google Docs te krijgen. Als u wilt afdrukken, klikt u in het menu Bestand in Google Docs en selecteer Print. Gebruik geen optie Afdrukken van uw browser of je het hele web af te drukken in plaats van alleen het document.

Als u e-mail of uploaden van de CV als een bestand, wil je om het te downloaden in een van beide Microsoft Word of PDF-formaat. Sommige bedrijven vereisen een specifieke indeling, dus zorg ervoor dat het formaat ze willen controleren en gebruiken die ene. Als ze ofwel een Word-document of een PDF-document zal accepteren, zult u waarschijnlijk willen naar PDF te kiezen. Google Docs kunnen sommige problemen hebben bij het omzetten van meer complexe opmaak naar een Word-document, maar dit zal hopelijk niet een probleem met deze eenvoudige templates zijn. PDF-documenten zien er hetzelfde uit op elke computer, zodat u niet hoeft te maken over eventuele opmaak inconsistenties.

Om het document in uw gekozen formaat te downloaden, klikt u op Bestand, wijst u downloaden als en selecteer een bestandstype.

Indien u wilt Microsoft Office gebruiken voor deze, Microsoft biedt in feite een gratis maand lang proces kunt u profiteren van. De Office 365 Home Premium proces kunt u downloaden van Microsoft Office voor Windows 7, Windows 8, of Mac-computer en gebruik het voor een maand. Daarna moet je $ 10 per maand of $ 100 per jaar te betalen blijven gebruiken.

Heck als men een kans op het krijgen van een baan heeft, gebruiken Wordpad in Windows om snel schrijven van een CV.

“Elk Port ‘in een Storm !! (LOL LOL)

Hervatten monsters en sjablonen veel verschillende soorten banen en het niveau van werkzoekende, plus hervat het schrijven van tips en adviezen.

CV’s, sollicitatiebrieven en Werkgelegenheid-gerelateerde Letters, About.com Vacatures

Ik zou persoonlijk voor de CV in HTML en CSS en neem het op een flash drive. Aangezien ik van plan om de front-end web development doen, dat is net zo goed.

Een CV + Portfolio stuk. Goed concept, helaas kun je alleen maar dat voor elkaar in een handvol van loopbanen. Je kon een beetje meer te doen en uit te voeren wat achtergrond code om u te waarschuwen elke keer dat je cv wordt geopend. =)

Je hebt een regelmatige CV en … bij voorkeur in PDF, zodat u niet te maken hebben met mensen die niet in staat om het te lezen.

Het is heel belangrijk om het zo makkelijk mogelijk te maken voor de Recruiter om uw CV te lezen … Als u problemen bij allen toe te voegen, zullen ze gewoon helemaal ontslaan u.

De meeste van de tijd die een bedrijf zal u vertellen hoe u uw CV in te dienen en in welk bestandsformaat. Als ze dat niet doen, dan PDF is een must en als je wilt naar andere bestandsformaten zijn onder andere net zo goed om alle bases te dekken.

Als het gaat om website portfolio … is het het beste bieden links in plaats van een HTML + CSS … want de meeste werkgevers deze dagen willen iets dynamisch en een USB-drive met een statische website is niet van plan om dat te verwezenlijken.

Ondanks het overwicht van de zinsnede “hier draken” in de volksvertegenwoordiging van middeleeuwse en fantasie kaarten, wordt de zinsnede alleen op twee bekende historische kaarten: de 16de eeuw Hunt-Lenox Globe en op een wereldbol gegraveerd op twee samengevoegde helften van struisvogeleieren ( gedateerd op 1504).