hoe je een contactpersoon te exporteren en importeren van een contact uit een vCard (VCF)-bestand in Outlook 2013

vCard is de afkorting voor Virtual Business Card en is het standaard formaat (VCF-bestanden) voor elektronische visitekaartjes. vCards kunt u contact informatie te creëren en te delen via het internet, zoals in e-mailberichten en instant messaging.

U kunt ook vCards gebruiken om de contactgegevens van de ene e-mail of persoonlijke informatie management programma te verplaatsen naar een andere, zolang beide programma’s te ondersteunen the.vcf bestandsformaat. vCards kunnen de naam en adresgegevens, alsmede telefoonnummers, e-mailadressen, URL’s, afbeeldingen en geluidsfragmenten bevatten.

Wij zullen u laten zien hoe u een contactpersoon aan de export en import van een contactpersoon uit een vCard, or.vcf bestand in Outlook. Ten eerste, toegang krijgen tot de afdeling People door te klikken op mensen aan de onderkant van het Outlook-venster.

Om uw contactpersoon in business card formaat te bekijken, klikt Business Card in de huidige weergave van het tabblad Thuis. Selecteer een contactpersoon door te klikken op de naam balk aan de bovenkant van het visitekaartje. Om de geselecteerde contactpersoon als een vCard exporteren, klikt u op het tabblad Bestand.

Op het scherm Account informatie, klik op Opslaan als in de lijst met opties aan de linkerkant.

Het dialoogvenster Opslaan als verschijnt. Standaard wordt de naam van de contactpersoon wordt gebruikt om the.vcf bestand in de bestandsnaam bewerken vak noemen. Verander de naam, indien gewenst, selecteer een locatie voor het bestand en klik op Opslaan.

Het contact wordt opgeslagen als a.vcf bestand. Een vCard, or.vcf bestand importeren in Outlook, gewoon dubbelklikken op the.vcf bestand.

Standaard worden VCF-bestanden automatisch geassocieerd met Outlook, zodat het bestand in Outlook wordt geopend als een Contact. Maak eventuele wijzigingen of aanvullingen op de contactpersoon in het venster contact bewerken. Om de contactpersoon op te slaan, klikt u op Opslaan en sluiten in het deel Acties van het tabblad Contact.

LET OP: Merk op dat, omdat dit contact is nieuw, het full contact te bewerken venster verschijnt in plaats van het visitekaartje dat wordt weergegeven wanneer dubbelklikken op een contact. U kunt de volledige contact editing venster te openen in plaats van het visitekaartje bij het bewerken van een contactpersoon of op zoek naar een contact.

De contactpersoon wordt toegevoegd aan de map Contactpersonen.

U kunt uw contactgegevens toe te voegen aan een handtekening in business card formaat, en het zal weer te geven zoals hierboven weergegeven in e-mails. We hebben behandeld hoe om handtekeningen te maken en zullen meer over handtekeningen en visitekaartjes in Outlook te bespreken in de nabije toekomst.

Met ingang van maart 2014 Nintendo heeft verkocht, in al hun consoles en draagbare apparaten, 4230000000 games.