hoe je een backup van je social media-accounts – Facebook, Twitter, Google + en Instagram

Hoeveel van je leven online geregistreerd? Breng een moment overweegt dit en het is waarschijnlijk een angstaanjagend idee. Je mag niet jezelf het type persoon om een ​​dagboek bij, of zelfs een blog te houden, maar in de loop der jaren heb je waarschijnlijk gepost duizenden woorden op de wil van Facebook, Twitter en Google+.

Voeg daarbij de beelden die u hebt geplaatst en dit is data kun je goed wilt opnemen. Kunt u verdragen om dit alles te verliezen? We laten u zien hoe u een reservekopie al deze gegevens, zodat u voor het nageslacht kan houden.

De kans op Facebook, Twitter of Google te verliezen al uw gegevens zijn vrij slank, maar door te kiezen om het te downloaden u niet alleen al je status updates, foto’s en meer offline beschikbaar, dan maakt het ook veel gemakkelijker om mee te werken en kan gebruik maken van het op verschillende manieren.

Er zijn iets andere methoden en technieken die gebruikt worden door elk sociaal netwerk, maar u kunt aanvragen en downloaden van al uw gegevens kosteloos. Hier is hoe om te gaan over.

Log in op uw Facebook-account, klikt u op het tandwielpictogram om de rechterbovenhoek van de pagina en kies Accountinstellingen. Zorg ervoor dat u zich in het algemene gedeelte van de instellingen en klik op de link ‘een kopie van uw Facebook-gegevens downloaden’ aan de rechterkant.

Er zijn een paar opties voor u nu – het downloaden van een reguliere archief, of kiezen voor de uitgebreide één. De fundamentele download, door Facebook aangeduid als gedownloade informatie, inclusief details van uw check-ins, chats, algemene account gegevens, uw foto’s en nog veel meer.

Er zijn ook een optie ‘uitgebreid archief’ die veel meer detail met inbegrip van de apps die u hebt geïnstalleerd, een lijst van mensen die zijn Unfriended omvat gegevens die zijn verborgen uit je newsfeed en de details van IP-adressen die zijn aangemeld bij uw account. De volledige details van de verschillen tussen de twee verschillende archieven kan worden gevonden in Facebook’s help pagina’s.

Als u een kopie van uw basis Facebook archief te downloaden, klikt u op de knop Mijn Archief, gevolgd door Start ‘Start mijn archief’. Na het klikken op Bevestigen, moet je om achterover te leunen en te wachten terwijl uw gegevens bij elkaar is verzameld. U ontvangt dan een e-mail laten weten wanneer het archief is klaar om te downloaden.

Als u meer geïnteresseerd in het verkrijgen van de volledige geschiedenis van uw account bent, moet u in plaats daarvan op de link ‘uitgebreid archief’. Voer uw wachtwoord in en klik op Doorgaan. Net als bij de reguliere archief, dan moet je op ‘Start mijn archief’, gevolgd door Bevestigen.

In beide gevallen zult u een e-mail met daarin uw archief klaar voor browsen ontvangen.

Het downloaden van je Twitter-archief is eveneens eenvoudig. Log in op je account, klikt u op het tandwielpictogram om de rechterbovenhoek van de pagina en klik op Instellingen. Scroll naar beneden naar de onderkant van de pagina en klik op de ‘Vraag uw archief’ knop in de sectie ‘Uw Twitter-archief’.

Net als bij Facebook, dan moet je een beetje geduld voor het archief te worden voorbereid, dus klik op de knop Sluiten en wachten op de komst van de bevestigings e-mail – naar alle waarschijnlijkheid zal dit niet al te lang te komen. Klik op de ‘Go now’ knop in de e-mail

Klik op de knop Download om uw tweets.zip archief, die u vervolgens kunt uitpakken met behulp van uw instrument van keuze te grijpen. Twitter archieven worden verschaft in zowel HTML en CSV-formaten.

Als u uw Google+ gegevens te downloaden, in te loggen op uw account, klik je profiel foto om de rechterbovenhoek van de pagina en klik vervolgens op Account. U hebt de keuze van het downloaden van al uw gegevens van Google – alles van Picasa albums naar Google Voice-gegevens – in een klap, of kunt u verschillende archieven afzonderlijk te downloaden.

Om het eenvoudig te houden en te downloaden alles tegelijk, klikt u op de knop ‘uw gegevens te downloaden’. Dit brengt u naar Google Takeaway waar je nodig hebt om je wachtwoord opnieuw in te voeren. U kunt gaan en ga naar het gedeelte ‘Kies diensten met betrekking tot individuele diensten selecteren om gegevens uit als je wilt downloaden, maar anders gewoon op Maken Archief.

Het vrijmaken van uw foto’s van Instagram vereist het gebruik van een tweede website – het is niet een dienst van Instagram. Instaport kunt u uw gehele account als een zip-bestand te downloaden, en er zijn plannen om ook in staat gegevens die moeten worden overgebracht naar Facebook of Flickr.

Bezoek de Instaport website en klik op ‘Aanmelden met Instagram’ voor het verstrekken van machtiging van de verbinding met uw account. Zorg ervoor dat ‘Download.zip file’ is geselecteerd en klik op de knop Start Export.

Deze keer zul je moeten kom regelmatig terug om de pagina om te zien wanneer uw archief klaar is als geen bevestiging e-mail wordt verstuurd. Hoe lang dit duurt, hangt af van hoeveel foto’s je hebt geüpload.

Wilt u meer specifiek over de beelden die u wilt downloaden in plaats van alleen grijpen de gehele partij, klikt u op de Geavanceerde opties om te koppelen aan toegang tot aanvullende instellingen, zoals beelden van een bepaald tijdsbestek.

Heeft u een back-up van uw social media data, of is het allemaal gewoon foto’s van katten en voedsel?

Eieren kunnen veilig worden opgeslagen zonder koeling; U.S.. klanten worden echter gebruikt om ze op te slaan in de koelkast omdat het reinigingsproces gebruikt in U.S. broederijen tast de cuticula (natuurlijke coating) en koeling noodzakelijk om de groei van Salmonella voorkomen en behoudt ook frisheid.