hoe je een Android-stijl lokale bestandssysteem te krijgen op een iPhone of iPad

Met iOS 8, kunt u uw iPhone of iPad hebben nu een lokale bestandssysteem zoals dat Android-gebruikers hebben. Store-bestanden voor gebruik offline, toegang te krijgen tot ze in alle bijgewerkte app, en bestanden direct op te slaan in het bestandssysteem van andere apps.

Wat meer is, een aantal van deze oplossingen kunt u eenvoudig toegang tot een Mac of PC’s bestanden op het toestel. U kunt ook deze truc te gebruiken om toegang te krijgen tot bestanden via FTP, SFTP, WebDAV, en andere protocollen in een app.

iOS 8 bevat een document provider / opslag provider extensie punt. Derden app kunt aansluiten op dit. Standaard is deze krijgt u toegang tot bestanden van iCloud Drive en opslaan van bestanden naar iCloud Drive vanuit elke app die het nieuwe document picker ondersteunt. Third-party cloud storage diensten zoals Dropbox, Google Drive, en Microsoft Microsoft Onedrive kan ook aansluiten op deze locatie, zodat u uw cloud storage service van keuze als een eersteklas burger in een app. Apps hoeven niet te worden aangepast aan elke individuele dienst te ondersteunen – ze hebben gewoon de standaard iOS 8 uitbreiding te ondersteunen.

Maar de opslag dienstverlener niet naar een cloud storage service. Het kan een app, en dat app kan zijn bestanden volledig lokaal opslaan. Dus alles wat je echt nodig hebt om een ​​lokaal bestand systeem te krijgen is een app die is ontworpen om te functioneren als een opslaglocatie te installeren. Ja, dit is een app van derden, maar zelfs Android-gebruikers hebben behoefte aan een derde partij app om de kracht van het bestandssysteem echt bloot te leggen.

Bestanden die u op te slaan in de app – die je maar kunt bedenken als uw lokale bestandssysteem – worden opgeslagen als onderdeel van de app gegevensbestanden in iOS.

Er zijn vele apps die je zou kunnen gebruiken voor dit, maar hier zijn de beste twee die we tot nu toe hebben gevonden

Installeer eerst je app van keuze en start het. Dat app biedt een overzicht van enkele lokale bestanden opgeslagen op uw apparaat. Ze zijn technisch opgeslagen als onderdeel van dat app gegevensbestanden, maar dat maakt niet uit. Documenten en andere apps kunt u bekijken en te werken met populaire bestanden zoals afbeeldingen, documenten, video’s en zip-bestanden, maar ook voor kiezen om ze te verwijderen of verplaatsen – allemaal vanuit de app zelf.

Dergelijke apps bieden aandeel toegang blad, zodat u gemakkelijk geopende bestanden uit het bestandssysteem app in een andere app. Bijvoorbeeld, in documenten, kunt u een bestand wilt bekijken, tikt u op de Share-knop, en tik op Open in. Vervolgens kunt u het bestand openen rechtstreeks in een andere app op uw apparaat, zolang die app beweert te ondersteunen dit bestandstype.

Documents biedt een verscheidenheid aan manieren om bestanden in de app, waaronder toegang tot het netwerk locaties te krijgen. Er is ook een ingebouwde web-Bowser die u kunt gebruiken. Open de browser, navigeert u naar een bestand dat u wilt downloaden, en je kan het direct op te slaan in de app lokaal bestand op te slaan.

Maar de kern lijm die dit al het werk maakt, is iOS 8 van extensie-systeem. Ten eerste, zorg ervoor dat je met behulp van een app die is bijgewerkt om het te ondersteunen, zoals Apple’s Pages of een ander iWork-app. Met behulp van een app die is bijgewerkt om het te ondersteunen – bijvoorbeeld, Apple’s Pages of een ander iWork-app. Open de lijst van opslaglocaties om bestanden uit te openen of bestanden opslaan en tik op de “… Meer” optie.

Je krijgt een lijst met geïnstalleerde apps die opslag providers zien. Schakel een of meer geïnstalleerde storage provider extensies en tik op Gereed.

De opslag provider zal verschijnen in de lijst van beschikbare locaties. Je zult slechts één keer te doen, en het zal worden ingeschakeld in elke app die deze uitbreiding framework ondersteunt.

U zult dan in staat zijn om bestanden te openen, of bestanden naar uw lokale bestandssysteem opslag direct op te slaan vanuit elke app die dit systeem ondersteunt. Bijna elk type app kan worden bijgewerkt om dit te ondersteunen. Je kan een e-mail app die een manier om deze lokale bestanden aan uw e-mails en bijlagen op te slaan om een ​​dergelijke opslagplaats, bijvoorbeeld aanbiedt. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt – ontwikkelaars hebben alleen maar om de apps te schrijven en je hebt om ze te installeren.

Deze functie is niet helemaal gelijk aan lokale bestandssysteem Android, maar dat is niet allemaal slecht. Eens te meer apps zijn bijgewerkt naar iOS 8 ‘s uitbreiding systeem te ondersteunen, heb je de mogelijkheid om toegang te krijgen tot bestanden vanaf elke locatie op een gestandaardiseerde manier bijna overal. Of ze nu opgeslagen op de lokale opslag van uw apparaat, een externe server, of een cloud storage service – zullen ze beschikbaar voor elke app.

Afbeelding Credit: LWYang op Flickr

Dit is geweldig! Ik wist niet dat. Veel beter dan het gebruik van dropbox sterren of google drive “te houden op het apparaat”.

Het is nog steeds goed in het achterhoofd hoe foto’s werken anders wel te houden.

Het koor themalied van de Mr. Bean tv-show wordt gezongen in het Latijn en alles over Mr. Bean, de openingszin “Ecce homo qui est faba” vertaalt naar “Ziet, de man die een boon.”