hoe je e-mails van uw psycho “ex” te blokkeren in uw Gmail-account

Steek je hand op als je een ex-vriendin of ex-vriend die maar niet stoppen met afluisteren u … Tuurlijk, je hebt je telefoonnummer veranderd en verhuisde 3000 mijl afstand, maar het veranderen van uw e-mail is uit den boze! Vandaag zullen we leren hoe we de auto-delete hun psychotische e-mails van uw Gmail-account.

In plaats van een “Block” knop net als veel e-mailclients hebben, Gmail heeft een krachtige “Filter” functie die u kunt gebruiken voor allerlei doeleinden, maar ook voor de les van vandaag zullen wij een filter gebruiken om automatisch berichten te verwijderen uit een specifieke (en waarschijnlijk onaangenaam) persoon.

Filteren van e-mails in Gmail

Als u dit leest een van de e-mails van de zeer vervelend persoon die je willen dat je nooit ontmoet had, kunt u het pijltje klikt naast de knop Beantwoorden en kies “Berichten zoals deze filteren ‘(zeer voorzichtig niet per ongeluk antwoorden met @ #! $$% en opent een hele andere blik wormen)

Anders kunt u klikken op de “Creëer een filter” koppeling naast de zoekvakken boven aan de bovenkant van de pagina …

Als u ‘Berichten zoals deze filteren’ koos voor het vak wordt automatisch gevuld met het e-mailadres van de persoon, hoewel je hun naam kunnen schrijven in hun e-mailadres, of zelfs. Ik zou gaan met het e-mailadres en klik op de “Next Step” knop.

Op dit scherm kunt u de “Markeren als gelezen” te klikken, en klik dan op de “Delete it” checkbox. Dit zal hun berichten automatisch naar de prullenbak te sturen.

Klikken op de “Create Filter” knop zal dit filter actief te maken, en je het vermeld onder Instellingen vindt \ Filters voor het geval dat u wilt bewerken of verwijderen.

U zult merken dat het bericht niet permanent verwijderd, omdat deze in de prullenbak zal zitten voor 30 dagen tot het automatisch leegt. Een of andere manier dat lijkt het geval.

Bedankt voor de tip!! Het lijkt erop dat sommigen problemen met ex-vriendin 😉

Geweldige tip. Het spijt me te horen over de ex. Kan de blik reactie worden gebruikt om terug te sturen een generiek antwoord waarin staat dat ze te laten gaan? Een persoonlijke touch kan te intiem zijn.

Eigenlijk, Richard, ik een beetje zoals de “doorsturen naar” knop in de filteropties.

Waarom niet de onaangename e-mails naar die personen Mam, pap, Boss, predikant te doen toekomen? De lijst wordt alleen beperkt door de verbeelding.

AND verwijderen, natuurlijk …

@ 1fastbullet

Dat is een geweldig idee!

Kon ook gewoon doorsturen direct terug naar dezelfde persoon die het verzond … vraag me af of Gmail zou laten je dat doen. Zal hebben om te testen. Wat zou nog leuker is als je de e-mail zou kunnen doorsturen terug 10x voor een ieder die ze verzonden.

Nou, je kunt Outlook gebruiken voor al het bovenstaande 🙂

Een ding op te merken over de Forward To idee: Zorg ervoor om te voorkomen dat op spam en phishing e-mails van de Van headers op die gewoonlijk worden gesmeed. Dus ofwel het vooruit gaat naar de verkeerde persoon of helemaal niet werken.

No offense, maar sommige mensen schijnen echt boos over e-mails van een ex te krijgen. Stuur het naar haar moeder of dominee? Je lijkt geen respect voor iemand die je een keer in een relatie met waren hebben, en door de manier waarop het duurde twee mensen om de relatie te beëindigen. Ik weet niet zeker waarom een ​​ex-up over een aantal jongens die te veel na te denken over zichzelf zou worden opgehangen. Ik e-mail nooit af is, want als iemand breekt met mij ik automatisch nooit meer wil weer met ze praten.

@Alleen ik

Je natuurlijk nog niet te maken gehad met een constante pesterijen van een ex. Het wordt erg frustrerend om te gaan met zowel mentaal en emotioneel. Je zei dat je zelfs nooit willen weer naar de ex praten … nou ja, dat is het hele punt van het blokkeren van hun e-mails!

Dit is een groot artikel, wist ik niet hoe je mensen in gmail voordat blokkeren. Ik heb net een nieuwe account.

een manier om te weten of de persoon die u het verzenden heeft aangebracht filters of blokken?

ex-lover

dank u dank u! niet alleen wont ontvang ik boos berichten, maar ik zal niet eens weten dat ze er zijn

Ik heb dit twee keer gedaan, en het werkt nog steeds niet !!!!!

Dag Allemaal

Dit is een OK aanpak van een psycho Ex of zelfs vrienden die niet. Maar het hoeft niet het idee of impliciete boodschap acrossed krijgen – laat me met rust.

Een betere aanpak, als ik mijn droom kunnen worden verleend, zou hun e-mail niet te filteren en te verwijderen, maar in plaats daarvan filteren en stuiteren terug een e-mailbericht zoiets als dit systeem bericht

“Dit is een automatisch gegenereerde ontvangststatusmelding

“Levering aan de volgende ontvanger is mislukt

“{my_email_account}@gmail.com

“Technische details van permanente mislukking:” De e-mailaccount die u probeerde te bereiken bestaat niet. Probeer dubbele controle e-mailadres van de ontvanger op typefouten of overbodige spaties. Meer informatie op http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=6596

” — Originele bericht —

“MIME-Version: 1.0;” Received: door 10.115.108.1 met SMTP-ID k1mr3364036wam.190.1247240902625, vr; “10 juli 2009 08:48:22 -0700 (PDT);” Datum: vrijdag, 10 juli 2009 08:48: 22 -0700, “Message-ID:” Betreft: {een onderwerp hier}; “From: PsychoEX;” Aan: {my_email_address} @ gmail.com; Content-Type: multipart / verwant zijn, boundary = 001636458104f34be1046e5be6d6

-001636458104f34be1046e5be6d6; Content-Type: multipart / alternative, boundary = 001636458104f34bdd046e5be6d5

-001636458104f34bdd046e5be6d5; Content-Type: text / plain, charset = ISO-8859-1; Content-Transfer-Encoding: 7bit

Het werkt niet !!!!!; Er is geen volgende stap knop !!, ik ben zo boos!

Ik weet niet eens gebruik maken van Google Mail, althans nog niet, maar mijn vraag is: kan je blokkeren e-mails die beginnen met iets bijzonders? want ik ontvang commentaar meldingen op mijn blog, maar willen ze niet toen ik de commentaren geschreven heb mezelf … Als iemand weet, ik zou graag worden gecontacteerd !:]

HOI

Stel dat als ik te blokkeren bepaalde gmail ID. of het nu van toepassing is op gesprek google ook.?

Als de persoon probeert om e-mail te sturen, wat zal messge zijn (Wanneer storing levering gebeurt)?

Of is er een optie om de e-mail BLCK met behulp van de naam van de persoon?

Gmail filter zuigt. Ik wou dat er een manier om daadwerkelijk e-mails, zoals Yahoo! Mail BLOKKEREN was. In plaats van te gaan door al die stappen om het te filteren wanneer de e-mail wordt nog steeds door je inbox. Pretty waardeloos, me dunkt.

automatisch doorsturen naar hen niet werkt, met het oog op het opzetten van het doorsturen van de account die u doorsturen naar heeft om het goed te keuren. Ik heb het filteren als dit artikel wordt uitgelegd, maar het zou leuk zijn om te kunnen een ‘bounce back’ boodschap evenals filter te sturen naar een map zou zijn. dit me zou toestaan ​​om de e-mail voor het geval dat ik moet een papieren spoor van de gekke, maar ook laat de persoon weet dat ik ben niet van hun communicatie te accepteren houden. Als iemand weet hoe om dit te bereiken zou ik waarderen!

Heel erg bedankt. Deze idioot in mijn klas hield sturen me vervelende e-mails en het blokkeren werkte niet. Ik ben nu ontdoen van deze ongedierte voor altijd!

Ik kon me niet aanmelden bij mijn Gmail-account. Help me alsjeblieft, ik zou graag mijn email account te blokkeren. omdat iemand mijn account is gehackt en veranderde mijn geheime naam, wachtwoorden en alternatieve e-ID.

Er is een nieuwe Gmail-lab waarmee u een ‘ingeblikte bericht’ sturen naar iedereen. Ik schiep de blik boodschap: “uw e-mail is geblokkeerd door … @ …”. Ging toen naar filters en gebruik het als een automatisch bericht wordt verzonden wanneer die bepaalde persoon e-mail mij. U kunt toevoegen de extra filter “te sturen naar de prullenbak” als je niet eens willen hun e-mail te zien. Op deze manier, misschien zal die persoon de hint dat je ze niet wilt e-mailen je niet meer te krijgen.

Haha het echt werkt en is makkelijk … Ga naar laboratoria en kan de ingeblikte berichten, ga dan en maak een bericht en laat het adres te sturen naar …

Ga dan en bewaar het ontwerp, en sla het op de standaardberichten gebied op de bodem onder de onderwerpregel dan gaan en sla het opnieuw als concept … En ga dan naar het adres van u willen gefilterd en klik op filter typ in het adres of ze zijn er al en controleer vervolgens mark ingeblikte berichten en kies degene die u hebt gemaakt of wilt gebruiken voor deze persoon. Laat je niet te worden verstaan ​​in de volgende, moet u ervoor het lijkt echt dat het onbestelbare …

En zijn gedaan en nu zich te ontdoen van die vervelende mensen die je niet wilt mail van.

Het dosnot werk

oooh jeetje hoe kan ik stoppen met mijn x en kan me mails krijg ik chagrijnig als ik zie zijn mails cant hij me met rust laten is hij een parasiet !! haar gedaan haar gedaan heb ik geprobeerd, maar het werkt niet de berichten blijven komen: (jeeeeeeeeeeeeeez helpen hier!

Je zou kunnen proberen te vertellen haar dat je van haar houdt, en sleept haar mee naar elke saaie sportevenement in bestaan, en daarna erop aandringen dat ze kijken je speelt oorlog games op PS3. Cook verschrikkelijk voedsel voor haar, handelen pijn doen als ze het niet leuk vindt, en geef gas constant. Yell veel zonder goede reden, eet veel uien en knoflook, en likken haar gezicht waar mogelijk. Vraag om een ​​trio met haar en haar monther. Dan zien hoe vaak ze e-mails je.

zo behulpzaam bedankt! voor degenen die op Yahoo, het werkt daar ook!

Spreid de vreugde.

Het is beter als gmail ook had verstrekt Block optie, samen met filter kan zijn we soms niet willen geen e-mail van een aantal heer / mevrouw X in onze trash folder. Bovendien vind ik niet geen kwaad als gmail biedt deze optie en laat het aan ons om te beslissen dat wat we willen doen met die post.

Installeren en te gebruiken e-mail sjablonen (Canned Berichten) in Gmail

Om bericht sjablonen in Gmail in te schakelen

-Volg De link ‘Instellingen’ in Gmail. (Rechts bovenste og de Gmail-pagina) – Ga naar “Labs”, -. Zorg ervoor dat “Enable” is geselecteerd voor “Canned Responses”, -. Klik op “Wijzigingen opslaan”.

volgende stap……

Sla een bericht als sjabloon (ingeblikt Message) in Gmail

Als u een e-mail voor toekomstig gebruik op te slaan als een sjabloon in Gmail

-Compose Het bericht in Gmail, – niet verlaten de handtekening op zijn plaats als u wilt dat deze wordt weergegeven in berichten verzonden met het sjabloon; – U kunt zowel de vertrekken.. “Subject:” en “To:” velden leeg. Ze zijn niet samen opgeslagen met de template. (Het onderwerp, als je er een in te voeren, wordt voorgesteld voor de naam sjabloon, dat wel.) – Klik Canned reacties (onder de onderwerpregel). – Selecteer Nieuw ingeblikt reactie … onder opslaan, -. Typ de gewenste naam voor uw sjabloon .; – Klik op “OK”, een nieuw bericht of antwoord met behulp van een sjabloon in Gmail.

Om een ​​blik bericht te sturen of te beantwoorden

-Start Een nieuw bericht of antwoord, -. Klik Canned reacties, -. Selecteer de gewenste sjabloon in het kader van Open, -. Als u wordt gevraagd om te overschrijven wat je al hebt getypt in uw bericht (en als je inderdaad wilt vervangen door de standaardtekst ), klik op OK; – Zorg ervoor dat u het te vullen:. en Onderwerp:. velden; – Bewerk het bericht als nodig en klik op verzenden; Merk op dat Gmail het hele bericht zal overschrijven met uw template.. Dit omvat alle geciteerde tekst uit de oorspronkelijke e-mail wanneer u antwoord.

Gmail Stuur het Canned Reacties for You

Met behulp van filters bericht, kunt u Gmail antwoord te maken met een sjabloon automatisch.

Wijzigen van een Boodschap Template in Gmail

Om de inhoud van een sjabloon wijzigen

-Start Met een nieuw bericht, -. Klik Canned reacties, -. Selecteer de gewenste sjabloon in het kader van Open, -. Breng de gewenste wijzigingen aan het bericht, -. Klik Canned reacties weer, -. Selecteer dezelfde template als voorheen, maar onder Spaar, -. Klik op “OK”.

DANK JE!!!! sommige F **** N !!! domme advertenties bleven komen tot mijn gmail account- van een aantal Indiase Car Company verkopen SH * T!

DANK U, deze info is echt nuttig

Oh man, hoe stel ik de prullenbak te legen elk uur of somethimg;? Ik weet over de filter dingetje, maar ik wil ‘zijn’ e-mails in mijn prullenbak zelfs, want dan krijg ik de verleiding om te gaan en controleren, alleen op zoek naar hem mij te misbruiken voor hem dumpen !!

Ik ben daar met u, Rhythm! Ik heb ‘dumpster diving “een paar keer gegaan en hebben e-mails van hem gevonden. Het is moeilijk om de drang om te controleren weerstaan. Ik wou dat ik kon ze gewoon helemaal te blokkeren of de prullenbak vaker geleegd. Maar van wat ik heb gelezen dat het niet mogelijk op gmail, helaas.

Ik zit in hetzelfde schuitje. Ze blijft proberen elke truc om mij contact met haar, met inbegrip van zelfmoord bedreigingen, komt naar mijn werk en probeert me gedeporteerd krijgen. Ik controleer de prullenbak de hele tijd en willen stoppen, zou willen dat je het automatisch verwijderen. Veranderen van e-mail is geen optie.

Ik krijg steeds spam soort e-mails van het adres van iemand die ik ken. Ik vertelde hem dat iemand waarschijnlijk wordt het gebruik van zijn account zonder hun kennis, maar hij weigert om zijn wachtwoord te wijzigen om zijn account te beschermen. Dit is niet een persoon die ik ben op afstand met vrienden, het is een lang verhaal. Ik heb geen e-mails van deze persoon, afval of niet willen.

eigenlijk kun je mensen blokkeren op gmail. Log in op uw acct

… .Klik Op Contactpersonen aan de linkerkant van de pagina Selecteer de persoon die je wilt blokkeren, naast de show in checklist Selecteer Block.

Yay dank u! Niet meer e-mails van mijn gekke ex!

Rina- waar is de knop Block? Ik heb alles geprobeerd en ik kan niet vinden dat BLOCK knop.

Bedankt

Ik ben het met Chica, Rina waar is de knop Blok;? Dit is niet een Ex, slechts enkele e-mail van een man die ik niet ken.

dat is niet te blokkeren, dat is gewoon te verwijderen. Ik zou het wilt, zodat de e-mail daadwerkelijk stuitert terug alsof de rekening niet meer bestaat.

Zelfs als de ongewenste e-mail gaat rechtstreeks naar de prullenbak, het ding is de zender nog steeds denkt dat u r ontvangst van zijn / haar e-mail;. Blokkeren is zo anders. De afzender realiseert zich eigenlijk dat er geen contact kan worden gemaakt via e-mails met u. Kom op Gmail … .. introduceren Gewoon een goed blok knop en maken ons leven makkelijker.

Ik ben het eens! Dit si zo ineffectief, ik wil niet dat het gewoon verwijderd of gefilterd als spam. Ik wil de afzender om te beseffen dat hij de e-mails helemaal kan sturen! Waar is het blok functie ????????????????????????????????

Ik wil niet dat de persoon in filters ook, enige kans zijn?

Ik wil niet te krijgen dat mensen ook zichtbaar in filters te zijn

@Karena Dank je wel! Het doet het werk was een beetje lastig hoe de Canned reacties was het niet gewoon op ontwerp ik dacht dat het uit bij naam het en dan het bespaart het op te slaan … maar het werkte en bespaarde me een hoop hoofdpijn. Ik kon het bericht terug dat gecontacteerd werd niet gezocht totdat deze ingeblikt ontvangt geen reactie. Nu heb ik 2 een geblokkeerde msg to the point en een bericht is mislukt voor een suttle aanpak;. Het zijn mooie iy je afscheid en mensen waren opgegroeid over, maar het is een feit zijn er een aantal onstabiele mensen die er zijn en ze niet ‘ t neem de hit als je mooi en zal nog steeds als slechte aandacht dan niets, dus dit is een veilige manier en gemakkelijkere manier en de stalker / ongewenste persoon / verdwaasd persoon kan boord te krijgen en verder gaan … ..

* Hint niet geraakt … .sorry

shareeze, Thank you !! Werkt goed!! Mijn man en zijn ex hebben kinderen samen en ze gebruikt elk excuus om e-mail of bel hem, maar ze geblokkeerd zijn antwoorden en veranderde haar nummer. Dus ze e-mails als ze wil en roept particuliere dan domme dingen gewoon zijn te maken (onze) woont ellendig! En dit maakt het gewoon erg behulpzaam !! Dus nu haar prive-gesprekken en e-mails worden ook geblokkeerd! Ik ben er vrij zeker van Facebook zal de volgende zijn! Kan niet leven van haar leven!

Iedereen, ga naar Shareeze de opmerking en volg de stap voor stap instructies gaf hij ons omdat het werkt !!

De oude uitdrukking “een rotte appel bederft het bos” kan wel of niet waar is op een sociologisch niveau, maar het is absoluut waar op een landbouwbedrijf één: appelen uitstoten ethyleengas als ze rijpen en een over-rijpe appel genoeg ethyleengas uitstoten om snel over-rijpen en bederven de omringende appels.