hoe je dvd’s met vlc rip

Gisteren namen we een kijkje op de nieuwe functie in VLC 1.0 waarmee je dvd’s opnemen op uw computer. Er is ook een over het hoofd gezien functie in VLC waarmee u uw DVD’s rippen ook. Hier zullen we een blik werpen op hoe om dvd-films te rippen met VLC voor Windows te nemen.

Let op: deze functie zou moeten werken met VLC-versies 0.9.6 en hoger.

Het probleem met het rippen van een DVD met behulp van VLC is dat het langzaam en zal niet altijd werken. Je bent veel beter af om een ​​oplossing, zoals WinX DVD Ripper, die niet alleen kan rippen zowat elke DVD, maar kan het converteren naar een formaat dat u wilt echt gemakkelijk.

Het is letterlijk zo eenvoudig als het plaatsen van uw DVD en klikken op een knop.

Zoals we hierboven al zei, is het makkelijker om een ​​gewone rippen toepassing te gebruiken. Maar als je wilt gaan, laden de DVD die u wilt rippen en start VLC. Vervolgens onder Media klik op Convert / Opslaan.

Het venster Open media zal verschijnen en je wilt klik op het tabblad Schijf. Controleer DVD, zorg ervoor dat het veld disc apparaat wijst op het optische station met de dvd, en sloeg Convert / Opslaan. U kunt de start positie te kiezen door het selecteren van de titel en slechts een specifiek hoofdstuk op de DVD op te nemen. U kunt ook naar de DVD-menu’s als je niet in staat zal zijn om ze te gebruiken in de geripte bestand.

Vervolgens wordt het converteren wordt geopend waar u wilt een locatie voor de geripte bestand te selecteren.

Terwijl u bladeren naar de locatie om de geripte bestand te zetten zorg ervoor om het een naam en een ondersteunde extensie te geven. Voor dit voorbeeld geript we Lord of the Rings en gaf het een MOV extensie. Als je het niet te labelen met een ondersteunde bestandsextensie hij in gebreke zal blijven to.ps (Program stream) bestand.

Als alles is ingesteld wordt het scherm Convert zoiets als dit waar we het bronstation en de bestemming bestand met de juiste extensie te kijken.

Terwijl de dvd wordt geript u een vooruitgang telling in het hoofdscherm van de gebruikersinterface te zien. De hoeveelheid tijd die nodig is afhankelijk van het formaat en de grootte van de DVD, maar het zal een tijdje ongeacht nemen.

U kunt een vertraging van uw systeem te merken als het proces neemt veel van de middelen.

Je moet in staat zijn om het geconverteerde bestand af te spelen met andere mediaspelers ervan uitgaande dat je de juiste codec. Uiteraard zal opmerken de omzetting leidt tot lagere kwaliteit in vergelijking met het origineel.

Heb een goede tijd met behulp van VLC te rippen van uw favoriete DVD’s! Zorg er ook voor om te controleren ons artikel over Recording DVD’s met VLC 1.0.

Kunt u de uitgevoerde bestandsgrootte opgeven? Dat wil zeggen 700 MB / 1,5 GB

Bedankt voor de info. Een ding toch, moest ik de menu box Geen DVD controleren om het te laten werken. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat te zien 🙂

Ik moet de PST bestand te herstellen op mijn vooruitzichten. Ik kan mijn vooruitzichten om iets te doen en een andere manier om het probleem op te lossen moet niet open. Thanks

Ik dit proberen en het werkte niet. Kan iemand mij helpen? Ik was met precies dezelfde setup, behalve dat ik controleerde de “No DVD menu” box.

Wat is de huid die u gebruikt?

Ik heb versie 1.0.1 op mijn iMac en ik heb geen van deze op daar te zien. Is dit op de PC-only versie?

als je wilt CSS beveiligde DVD en bewerken van DVD-video’s, Daniusoft DVD ripper software http://www.daniusoft.com/dvd-ripper.html#135 rip zal een goede keuze te zijn.

Ik probeerde de bovenstaande instructies, en het is gewoon niet werkt. even welke ideeën? verstuur me in soldierboyc1985 (at) yahoo.com als u een oplossing. bedankt.

Ik begrijp een ding !!!!!!

Ik moest de “No DVD-menu’s” optie onder het tabblad Schijf uitschakelen om het te laten werken ook.

Waarom kan ik dit niet doen op een mac? Ik weet zeker dat het kan worden gedaan, maar ik kan geen instructies overal vinden op het net die laten zien hoe het te doen op een mac.

Mac-gebruikers kunnen eenvoudig gewoon op command-R. Of je kunt u op ‘Bestand’ en vervolgens ‘Open Capture Device’.

Ik heb VLC 0.9.9a en zijn werken prima op mijn eerste generatie MacBook (vier jaar van de universiteit en dit ding werkt nog steeds zonder een enkel probleem! Best laptop investering ooit!)

Martin-; Voor Macs, gebruiken Handbrake, het werkt geweldig.

dank met de hulp. Volhouden. Het heeft me veel geholpen

Werkte prima. Dank je.

Onbetaalbaar, want dit stelt mij in staat om kopieën van mijn schijven te maken, zodat ik heb niet de DVD-schijf te nemen uit de doos en bewaar ze weg veilig.

iedereen houdt ervan om dvd-films te kijken, ik kijken minstens 4 dvd-films per dag. ‘~

Yo deze truc is de shit, hell yeah kudos voor echt Neuken al die tijd werden waisting de bespreking van de andere methoden

Hallo Ik heb doorgebracht $$$ op exe. om dvd’s rippen en dit is de meest makkelijkste en de meest goedkoopste manier om rippen geweest !!!!! ik kan niet geloven dat ik gebruikte VLC voor 2 jaar en ik heb niet gevonden this out! hartelijk bedankt! bespaarde me een fortuin.

Ik dit gisteravond geprobeerd en het leek te werken groot dan is deze ochtend was er geen dossier, en niet te vergeten de kwaliteit was niet alleen slecht het was verschrikkelijk tenzij ik controleerde het tabblad dump rauw, dan leek het te werken met stellaire kwaliteit wat heb ik fout gedaan?

Ik probeerde dit, maar mijn Convert scherm zag er niets als dat.

Ik probeer de VLC RIPPER VANAVOND EN IK ZAL JE LAAT ALLE know.I hebben veel films naar RIP serveral HONDERD ik heb willen om gedaan te krijgen voor het uploaden, maar ik ben benieuwd hoe groot het bestand zonder COMPRIMEREN ZAL ZIJN. hartelijk dank iedereen.

Ik heb dit allemaal gedaan en toen ik klik op Start het gaat gewoon mee zeggen “streaming” waarom wont werken ???

Ik probeerde het, maar ik heb maar één hoofdstuk .. (ik had gezet titel 1 hoofdstuk 2, en ik had ‘geen DVD-menu’s’ put) in de hoop van het overslaan van de commercials op, die nu denk ik dat ze overslaan verleden toch, maar het zei dat het uitgangspunt was hoofdstuk 2, was het niet de bedoeling dat het enige wat het was om te rippen zijn.

Ook zijn soort van slechte kwaliteit (er was net een film van pixels die het maakte een lichtere kleur … wat van het weg zou gaan, maar als het speelde het bleef terugkomen) … .Ik zag dat op de resolutie ding dat het was op 800? Ik ben niet helemaal zeker wat dat betekent, though..sorry … haha

Hulp?

Ik rip de dvd prima. maar hinderlijk alle advertenties en speciale functies zijn aswell copyed, maar komen na de film .. Ik heb geen menu aangevinkt en alles gedaan wat ik zou moeten. is dit normaal?? en is er een manier om gewoon rippen van de film ??

toen mijn dvd scheurt het uit komt heel slecht kan dit omwille van de auteursrechten op het?

Bedankt voor het delen! love it, simpel en werkt als een charme 🙂 geweldig dat je enkel hoofdstuk / titel kan kiezen ook

Check out de uitstekende gids over hoe je een DVD op uw computer op de doe-het-Wiki, http://www.diy-wiki.com/Home Computing.RipDvd.ashx kopiëren

Ik volgde alle instructies hier, en probeerde het afstellen van deze meerdere keren om mijn probleem op te lossen .. maar het maakt niet uit hoe vaak ik probeer om dit te doen is het niet het bestand met enig geluid rippen. Ik ben niet zeker waarom dat zo is, als je weet van een manier om vast te stellen dat laat het me weten!

omnismuse@live.ca

Hartelijk bedankt!

Jesse

Bedankt voor de duidelijke en nauwkeurige instructies. Maakt het leven makkelijk voor ons geeks in opleiding 😉

Naar aanleiding van uw instructies werkt goed voor films. Ik lijken te hebben meer moeite met mijn televisie-afleveringen. Aan de ene serie, moest ik de titel te veranderen in de uitgangspositie sectie, en door middel van trial and error, vond de vier afleveringen op de titels 8, 10, 12 en 14, respectievelijk. Op een andere serie, lijken alle vier afleveringen samen vastgelopen op een titel, is er een manier om hen individueel te zetten? Is er een manier om te ‘bladeren’ de dvd en zien wat de titels worden gebruikt in een bepaalde serie?

Fairuse tovenaar is het beste wat ik vond voor het omzetten van dvd naar avi, etc

komt uit grote en veel opties en zelfs een idioot kan het gebruiken

Weet iemand hoeveel tijd het hoort te nemen? Mijn dvd is ongeveer 7 gb denk ik.

Bericht # 2

Omdat de belangrijkste UI, toont 1 min, maar zodra hij raakt de minuut, begint het op 31 sec. IT is al draaien voor ongeveer 4 uur op dit moment, en ik weet niet wat je bedoelt met de woorden “het zal een tijdje duren”

Bedankt voor je hulp!

haar troublling het werkt niet sommige onderdelen ontbraken ……… …

Hoe weet ik haar gedaan ??

Betekent dit werk voor commerciële DVD’s met bescherming van het auteursrecht? Bedankt!

Leuke info. IK HOUD VLC. Het mijn bestanden af ​​te spelen altijd met geen enkel probleem of stotteren … nu dat het dit doet … ach, het is nog beter.

Ik heb dit gedaan, maar het schept enorme files, meer dan 5 optredens, Voor het leven van mij, ik kan niet achterhalen hoe het te comprimeren of te rippen naar een kleiner bestand, laten we zeggen 700 Mb …; Eventuele suggesties ?; Bedankt,)

Is er een manier om de lengte van het bestand in te stellen? Probeerde tweaken laadt maar het is altijd ongeveer 15 seconden, hoef ik twee en een halve minuut!

Deed dit, maar kan geen DVD afspelen op mijn dvd-speler. Wat is de juiste codec? dus ik kan dit doen?

Adam Sandler kreeg zijn start in het optreden als een terugkerend karakter (Smitty) op The Cosby Show.