hoe je dropbox met Pages, Keynote en nummers op de iPad te integreren

De iWork apps zijn enkele van de beste apps op de iPad, en elke laten zien hoe krachtig een touchscreen toestel kan worden met de meest elementaire van de informatica-functies. In feite is er niet veel te afkeer over de iWork apps, behalve één ding: het importeren en exporteren van bestanden.

U kunt documenten van e-mailbijlagen openen, ze downloaden van websites, of importeren vanuit andere applicaties zoals Dropbox. Zodra u het bestand hebt geopend in Pages, Keynote of Numbers op de iPad, hoewel, kunt u alleen te versturen via e-mail, uploaden naar een WebDAV-server of Apple’s iDisk dienst, of wachten om het te synchroniseren met iTunes op uw computer. De meeste andere iOS-office apps bieden niet bijna net zo veel functies als de iWork apps, maar ze bieden wel diepe integratie met Dropbox, die maakt het gemakkelijk om uw documenten, ongeacht waar je bent bekijken en bewerken. Dropbox is de meest populaire file sync en het delen oplossing, en maakt het absoluut pijnloos te mappen met iedereen over de hele wereld te delen en uw computers in sync. Dat wil zeggen, computers en applicaties die integreren met Dropbox.

Echter, hoeft u niet op te geven over het gebruik van Dropbox met iWork apps op de iPad. Vandaag gaan we kijken naar hoe je WebDAV-compatibiliteit kunt inschakelen op uw Dropbox-account te laten Pages integreren bijna de hele weg met Dropbox. Het is niet een perfecte oplossing, maar het is veel beter dan de standaard setup. Dus laten we beginnen!

Let op: we hadden oorspronkelijk dit artikel met behulp van canonieke meta tag Google’s opnieuw gepubliceerd, zodat de zoekmachine zou weten waar het oorspronkelijke artikel was uit, maar om wat voor reden Google is nu het negeren van deze tag, althans voor de eerste dag of twee. Als zodanig, kunt u het artikel in zijn geheel op de oorspronkelijke site te lezen

Techinch omvat technologie tips, reviews en how-to artikelen, en het wordt aangedreven door de machtige schrijfvaardigheid van de voormalige How-To Geek schrijver Matthew Guay. U kan houden met zijn berichten door middel van RSS, Facebook of Twitter. Oorspronkelijke bericht gepubliceerd met toestemming.

Er is een alternatief voor deze die ik gevonden. Dit was een beetje duur voor mij vanwege mijn Dropbox account Ik zou uiteindelijk gebonden in een abonnement puur voor het krijgen van toegang WebDav.

Ik vond een ander aanbod van een bedrijf genaamd SMEStorage dat hetzelfde soort dingen doet, behalve de vergoeding is een eenmalige $ 5. Er zijn ook een aantal bijkomende voordelen voor mij als het ook WebDAV maakt mijn Google Docs en Amazon S3-bestanden, zodat ik deze ook kunt bewerken van iWork.

De 1883 uitbarsting van de Krakatau was zo ongelooflijk luid dat het gescheurd de trommelvliezen van de mensen tot veertig mijl afstand.