hoe je die foto, foto herstellen of bestand dat u per ongeluk verwijderd

Hebt u ooit per ongeluk een foto op uw camera, computer, USB-stick, of waar dan ook verwijderd? Wat u misschien niet weet is dat je meestal kunt terugzetten die foto’s, zelfs uit het geheugen van uw camera stick.

Windows probeert om te voorkomen dat het maken van een grote fout door het verstrekken van de Prullenbak, waar de verwijderde bestanden hangen rond voor een tijdje, maar helaas het werkt niet voor externe USB-drives, USB flash drives, memory sticks, of toegewezen stations. Gelukkig is er een andere manier om verwijderde bestanden te herstellen.

Let op: we oorspronkelijk schreef dit artikel een jaar geleden, maar we hebben deze vraag zo vaak ontvangen van lezers, vrienden en families die we hebben opgepoetst en worden er herpublicatie voor iedereen. Tot nu toe, iedereen heeft succes gemeld!

Het eerste stuk van de software die je wilt proberen heet Recuva, en het is zeer eenvoudig te gebruiken-maar zorg ervoor dat als je het installeert, dat je die stomme Yahoo! toolbar die niemand wil niet per ongeluk installeren.

Nu dat je de software hebt geïnstalleerd, en vermeden een vreselijke toolbar installatie, start de wizard Recuva en laten we beginnen door het proces van het herstellen van die foto’s moet je niet hebt verwijderd.

De eerste stap op de wizard-pagina laat u Recuva vertellen om alleen zoeken naar een specifiek type bestand, die veel tijd kan besparen tijdens het zoeken en het gemakkelijker maken om te vinden wat u zoekt.

Volgende je nodig hebt om aan te geven waar het bestand was, wat uiteraard zal aan waar je het verwijderd uit. Omdat ik de mijne verwijderd van de SD-kaart van mijn camera, dat is waar ik ben op zoek naar het.

Op de volgende pagina wordt u gevraagd of u wilt een diepe scan te doen. Mijn aanbeveling is om dit niet voor de eerste scan te selecteren, omdat meestal de quick scan die het kan vinden. U kunt altijd terug te gaan en uitvoeren van een diepe scan een tweede keer.

En nu zul je alle foto’s verwijderd van uw drive, memory stick, SD-kaart, of waar u op zoek te zien. Het lijkt erop dat wat er is gebeurd in Vegas verblijven niet in Vegas na alle …

Als er echt een groot aantal van de resultaten, en u weet precies wanneer het bestand is aangemaakt of gewijzigd, kunt u overschakelen naar de geavanceerde weergave, waar u kunt sorteren op de laatste keer gewijzigd. Dit kan helpen het proces versnellen nogal wat, dus je hoeft niet te kijken door middel van zo veel bestanden.

Op dit punt, kunt u met de rechtermuisknop klikken op een bestandsnaam, en ervoor kiezen om het terug te krijgen, en dan ergens anders sla de bestanden op uw harde schijf. Geweldig!

Update: het lijkt erop dat sinds we voor het eerst schreef over dit, shareware werd DiskDigger, waardoor je een prompt voor elk bestand dat u bespaart geeft. Het is aan jou of je het wilt-best proberen bet, probeer Recuva eerste. Je zou als alternatief gebruik maken van de iets oudere, maar nog steeds volledig gratis, draagbare versie van de aanvraag van portablefreeware.com. Thanks, Mary!

Als je geen geluk met Recuva hebt, kun je altijd proberen DiskDigger, een ander uitstekend stuk software. Ik heb beide van deze toepassingen getest zeer grondig, en vond dat geen van beiden altijd dezelfde bestanden te vinden, dus het is best om zowel van hen hebben in uw toolkit.

Merk op dat DiskDigger geen installatie vereist, waardoor het een echt geweldig hulpmiddel om te werpen op uw PC reparatie Flash drive.

Begin met het kiezen van de schijf die u wilt herstellen van …

Nu kunt u kiezen of u een diepe scan, of een echt diepe scan te doen. Net als bij Recuva, zult u waarschijnlijk wilt de eerste eerst selecteren. Ik heb ook veel beter geluk met de reguliere scan, in plaats van de “dieper” one.

Als u ervoor kiest de “dieper graven” een, zult u in staat om precies welke soorten bestanden die u zoekt te selecteren, maar nogmaals, moet u eerst gebruik maken van de reguliere scan.

Zodra je met de resultaten bent gekomen, kunt u klikken op de items aan de linkerkant, en je ziet een voorbeeld aan de rechterkant.

U kunt een of meer bestanden te selecteren, en ervoor kiezen om ze te herstellen. Het is vrij eenvoudig!

Good luck het herstellen van uw verwijderde bestanden!

Het is ook vermeldenswaard dat hoe langer je laat om te proberen het herstellen van de verwijderde bestanden, hoe kleiner de kans dat het feit dat het voor vergoeding in aanmerking, als ze kunnen (deels) overschreven.

Dit is precies de situatie die ik tegenkwam en Recuva kwam tot de redding. Een grote kleine programma.

Recuva is draagbaar als goed en kan hier worden gevonden

http://www.piriform.com/recuva/builds

Met dezelfde HD had ik de beste resultaten met filescavenger dan Recuva bij het terugvinden van bestanden …

Doet dit werk als de geheugenkaart is geformatteerd door een camera ?? Zal dit uit te proberen 🙂

Ik heb niet geprobeerd Discdigger, maar veel succes met Recuva hebben gehad. Eens, toen Recuva mislukte, kreeg ik een goed resultaat van Lexar Image Rescue 3.

Ik gebruik om Undelete Plus gebruiken til het gestopt met werken. Toen probeerde ik Recuva en het werkt geweldig. Ik houd van hun andere programma’s ook, vooral CCleaner.

Ik heb altijd gebruikt GetDataBack for NTFS en prachtige succes gehad – zelfs na een snelle formattering en OS te installeren! purplegreendave heeft gelijk – hoe langer je wacht, hoe kleiner het raam van herstel doorzet. Dit komt omdat bestanden uiteindelijk zal beginnen met de sectoren die nog steeds je oude gegevens op hen waardoor het veel moeilijker om sporen van te vinden overschrijven.

Ik vind PhotoRec omdat het stelt u in staat om alleen de vrije ruimte te scannen op het apparaat in plaats van het scannen van de hele zaak. Op die manier is het veel sneller en de vrije ruimte is waar je verwijderde bestanden zijn toch. (Recuva heeft een diep-scan optie, dus ik vraag me af of de normale scan doorzoekt vrije ruimte) Hoe dan ook, kan PhotoRec veel bestandstypen detecteren. Het is natuurlijk niet erg gebruiksvriendelijk voor beginners.

Ik geloof dat dit artikel is al gekenmerkt op HTG voor …; Zeer bruikbaar anders !!

Dit is geweldig voor ramen, maar PhotoRec is ook een uitstekende recovery optie voor Linux-gebruikers.

Bedankt voor het artikel. Iedereen weet van iets als deze beschikbaar in OS X?

Jij en en alle van de jongens en meisjes op howtogeek SLAG MIJN MENING !!; Stuur een link naar dit op te lossen.

FYI is er een draagbare versie van Recuva, die u hier kunt vinden: http://www.piriform.com/recuva/download/portable

bedankt voor deze geweldige tip .. Ik heb altijd een harde tijd het doen van back-ups tussen comp en een usb dit zal helpen als ik per ongeluk een belangrijk bestand verwijderd

Er is Recuva Portable te

stupid yahoo toolbar.:D * LOL *

HTG echt genieten van uw artikelen, in het proces van het hacken met HBC mijn wii! Heeft u een vraag, camera van mijn vrouw is een bloedige Fuji met een xD-kaart. Mijn PC heeft geen xD-lezer, en ik merk dat wanneer ik de stekker van de camera via de USB-kabel is het niet een stationsletter is toegewezen, dus ik heb problemen proberen om de foto’s te herstellen (met behulp van andere tools die ik gevonden) .

Dus: 1) is het mogelijk om een ​​camera te monteren en geef het een stationsletter, 2) doet een van deze programma’s werken op een camera (dwz kunt u navigeren naar de camera van het beeld zoeken), of, 3) heb ik een xD-kaartlezer te kopen. (Niet het grootste probleem in de wereld!)

Gejuich en dank bij voorbaat!

paul

BEDANKT, eenvoudig en nuttig terug te krijgen het beeld dat ik per ongeluk hebt gewist.

Disk Doctors Digital Media Recovery kan herstellen per ongeluk verwijderde foto’s en muziek en video’s van camera’s en geheugenkaarten die in hen zou worden gebracht … Disk Doctors Digital Media Recovery kan uw goede keuze zijn, niet alleen op het herstellen van per ongeluk verwijderde foto’s van de camera, maar ook op het herstellen van verloren bedorven geformatteerde foto’s muziek en video’s van de camera en andere opslagapparaten zoals digitale geheugenkaarten USB-drives etc ..

Als je verstandig genoeg onthouden van en anderen stoppen bemoeien met de camera veroorzaken geen schade toegebracht aan de harde schijf zal de foto’s voorgoed verwijderen uit het.

Ik heb een keer gebruikt Recuva om te helpen een collega herstellen hier bestanden. het leek te herstellen van de bestanden, maar het probleem is de directory locatie waar ze gebruikt worden is er niet meer. we moeten de bestanden handmatig verplaatsen naar de submappen ze ooit waren.

Ik heb Recuva gebruikt voor een tijdje. Ik heb de standaard versie geïnstalleerd en de draagbare versie op mijn flash drive.

Thanks so much, je bent mijn favoriete Geek !!! xx

De rest zijn bril natuurlijk ook

Heeft iemand hersteld van een e-mail als zodat ik wat hulp nodig

Hoe zit het voor Macs? Al deze werkzaamheden alleen op PC!

Please please please help me met een Ad Aware Total Security trial programma dat ik geïnstalleerd te verwijderen. Het was verschrikkelijk. Nu wanneer ik probeer te verwijderen krijg ik Error 1321 Installer heeft onvoldoende rechten om het bestand C wijzigen: \ ProgramData \ GDATA \ bb \ Events.gdb Help. Is er iemand die mij kan helpen? Zeer gewaardeerd als je wil.

Stellar Phoenix Photo Recovery is mijn tip; Probeerde een absolute stapel foto recovery software – gratis en proeven – na mijn Windows Mobile microSD-kaart plotseling crapped;. Dit was veruit de beste, maar niet gratis.. Ik weet niet of de verschillende systemen aan te passen verschillende programma’s, maar ik tracht een partij;. Nu kreeg een iPhone!

Ik gebruik vooral Recuva en Undelete360. Beiden freeware.

Ik heb hulp nodig het vinden van mijn exe-bestanden nodig hebt … geen van hen te werken en altijd vragen welk programma wil je iets met te openen, maar verloor mijn exe-bestanden. Alsjeblieft help

Ik had hetzelfde probleem en vond het antwoord in de Picasa-Forum. Open computer harde schijf en vind Program Files en het zal daar;. In mijn geval onder Program Files moest ik Google te openen naar Picasa te vinden. Probleem opgelost. (Google is eigenaar van Picasa) Ik hoop dat dit voor u werkt.

U kunt BluestSoft Photo Recovery of Bluestsoft DataUndeleter Softwre gebruiken om alle importent foto of document te herstellen.

Dank je wel voor dit- ik net het laatste uur besteed aan het proberen alles wat ik kon bedenken om mijn foto’s te herstellen tevergeefs. Toen ik toevallig op dit artikel en in 5 minuten had ze terug! DANK JE!!!!!

Geweldig, maar zodra we de files … Hoe kunnen we ze vernietigen heb gevonden …

Zeg Ik wil mijn computer te geven aan mijn dochter en willen niet terugkeerde naar die foto’s van mama en papa te vinden …

Jack, geen foto’s van papa en mama hebben op daar, jk lol ….

Op een serieuze noot hoewel als je achteraf partitioneren van de harde schijf. Er is software die beschikbaar is voor nullen om de lege ruimte op de harde schijven te schrijven om verwijderde gegevens te beschermen is. Een Google-zoekopdracht kan wel of niet laten zien dat ook.

Bedankt

Ik probeerde Recuva en kregen de bestanden, maar toen ik ze alleen maar herstelde sommige zichtbaar waren, terwijl anderen gezegd dat het bestand damged mogelijk beschadigd etc etc. pleaseee kan iemand mij helpen, ik moet echt die dossiers !!! PLAESEEEE !!

Ik probeerde zelfs dat andere, maar dat kon ik minder foto’s te zien

Hallo daar

Dank u wel ik heb deze software is het zeer nuttig en succes geprobeerd ..

Dank u … .Goed Job

Betekent dit proces of Recuva ook werken op de MAC?

weet iemand hoe je bestanden te herstellen van een iphone? een brickwall na Recuva werkte niet hebben geraakt

Geweldig !!!! Hoe zit het met LINUX ???

Deze software is geweldig. Veel dank.

deze software is Epicly geweldig.

Ik heb “verloren” mijn hele CreataCard adresboek en agenda. Denk je dat dit zou hen terug te vorderen;? Thanks

Ik heb per ongeluk verwijderde een aantal bestanden, foto’s en video’s vervolgens geleegd de prullenbak. Ik onmiddellijk hersteld hen door Recuva op andere schijf, maar ze waren allemaal in uitstekende conditie (niet overschreven) Ik kan niet meer lezen van de bestanden, zie de foto’s of bekijk de video’s als de formaten worden niet ondersteund. Weet iemand hoe om hen terug naar bruikbaar formaat te krijgen? Ik het beste vermelden dat ik gebruik maken van 64 bit Sony laptop.

Ik fotografeerde net een bruiloft en als een dummy een of andere manier tijdens het overzetten van bestanden verwijderd wat. (Hartaanval) Maar dankzij Recuva en dit artikel zij gered !!! Dank je.

Ik probeerde zowel Recuva en DiskDigger en ze vonden allebei de bestanden die ik nodig heb om te herstellen;! Maar, beiden markeren de foto naast een rode icoon en zeggen dat er geen voorbeeld beschikbaar. zodra ik geprobeerd om ze te herstellen (met beide programma’s) de bestanden die gegenereerd waren onleesbaar door een foto bekijken programma dat ik heb. windows fotoviewer zegt dat “windows foto-viewer deze foto kan niet openen omdat ofwel fotoviewer doesnt ondersteunen dit bestandsformaat of u niet de laatste updates voor foto-viewer”. het bestandsformaat is JPG en de grootte is gelijk,. Ik ben bang dat het nieuwe bestand zijn niet goed. is er een manier om ze te herstellen ????

i DNT geprobeerd, maar ik denk dat het coooolll.

Toen ik dit allemaal gedaan en na en ik highlited het, maar toen ik mijn dossier opende het zegt dat het niet ondersteund … !! im niet zeker wat te doen iemand plzzzzzzzzzzzzzzzzzzz mij helpen

kan het werk voor computers geheugen?

Ran, ik had het zelfde probleem. Heeft u een oplossing te vinden?

Ik weet dat er een software Recova om de gegevens te herstellen,. bedankt voor het geven van informatie over schijf graver.

Ik downloadde Recuva omdat ik per ongeluk foto’s verwijderd van mijn vakantie en dan geleegd de prullenbak. Ik zocht online hoe dan herstellen en dus kocht ik Recuva maar nu toen ik probeerde om de foto’s te herstellen door middel van Recuva, er zijn geen resultaten. Doe ik iets verkeerd? iedereen zegt dat het werkt nog im niet krijgen geen resultaten. iemand please help me, ik echt die foto’s nodig hebben.

Is er een manier kan ik dit allemaal doen en opslaan als JPEG’s op mijn comp GRATIS ??

Er zijn vele andere uitstekende freeware opties voor het herstellen van foto’s. Het probleem is het vinden van hen. Aangezien deze site geen link biedt, gewoon de volgende lijst van freeware recovery software te kopiëren en te plakken in Google om ze te vinden

MiniTool, VAIOSoft, PC Inspector, Recuva, Pandora, SoftPerfect

Dit is Recuva gratis of u zijn om het te kopen in staat zijn om het op te slaan want ik probeerde kaart herstel, maar u moet koopt het in staat zijn om het op te slaan het zuigt sinds im een ​​student pls iemand antwoord

Ik heb geprobeerd met behulp van Recuva, maar ik HVE hetzelfde probleem als Ran en Esty23 … ..; Plizz jongens … als u nog een oplossing voor dit probleem …… plizzz vertel me …… .de foto’s zijn echt belangrijk voor mij … ..pliz pliz pliz … ..help me out … ..

Kan id nog te herstellen, zelfs na een paar dagen

Is het WRK met een iPhone !!?!

Ik heb per ongeluk verwijderde foto’s van Luxury mijn Iphone … Kan smbdy help mee plzz !!! Is der een app ???

Gewoon gebruikt Recuva en het gerestaureerde 320 Word / Excel-documenten in 8 seconden Ik heb per ongeluk mijn usb stick !!! Het heeft mijn leven gered! Dank je!!!

Heel erg bedankt, ik zeer belangrijke documenten en bestanden hersteld!

Heel erg bedankt! Ik was in staat om de foto’s te herstellen van de 1e dag van de school van mijn dochter !!!

Fantastisch, dank !! Werkte niet op een snelle scan, maar vond de bestanden wanneer ik de diepe scan.

Ik moet formatteren mijn foto’s in mijn schoot kan ik de beelden opnieuw zijn mogelijk pls me helpen

Ik dank uit de grond van mijn hart voor zo’n gratis en eenvoudige en handige software … bedankt Recuva;. net mijn foto’s van mijn camera geheugenkaart … geweldig ..

Betekent dit werk als je geen back-up van uw foto’s op uw computer? Zoals ik heb een Sony zeker ontsproten. Bedoeld om een ​​foto te verwijderen en duwde verkeerde knop en verwijderde ze allemaal. Niet op de harde schijf, net memory stick. Ik heb nu betaald voor een lidmaatschap en het is niet vinden van een foto. Gewoon foto’s op een C-schijf, die voor altijd neemt dus ik denk dat het verkeerd is.

Dankje, dankje, dankje!!! Brachten bijna 6 uur op een essay en dom gewist het per ongeluk maar dankzij jullie zijn allemaal prima :)))

Betekent dit werk als ik ben op zoek naar foto’s en vids van een iphone back-up die via iTunes is verwijderd te herstellen?

Veel dank. Dit uiteindelijk werkte, maar ik moest een adapter te gebruiken om mijn memory stick aansluit op mijn computer. Het is niet op zoek naar de memory stick foto’s van de camera aangesloten in, in ieder geval met Sony Cybershot. Hoop dat dit helpt iemand anders ook. Nogmaals bedankt.

Voor Apple mensen, kijk naar appel support.com of leeuw herstel. Neem niet meer foto’s niet te nemen of te downloaden info als het verwijderde foto’s kunnen overschrijven. Heeft informatie niet af te ronden.

Recuva is slechts ramen. Velen zeggen Win / Mac compatible. Ik heb niet gebruikt, maar men is PhotoRecovery.

Revuca was uitstekend ~~ hou ervan zo veel .. het mijn afstuderen foto op te slaan; yahooooo !!!

Verbazend program..three thumbs up !!!

DANKJE, DANKJE, DANKJE!!! Ik verloor een zeer belangrijke foto, en uw website hielp mijn terug te vorderen. Dank u voor het leiden van me te Recuva.com. Het was een geschenk uit de hemel. Weer verblijven, ik kan niet genoeg dank u !!!

Ondertekend; Zeer dankbaar

Wat een opluchting na het herstellen 112 foto’s nam ik tijdens de research voor mijn laatste project! Zeer dankbaar voor jullie! Hartelijk bedankt!

Dank God voor alle computer geeks in de wereld. Ik zeg dit als een persoon die echt computer analfabeet, hoewel ik sommige klassen heb genomen, ik kan me niet herinneren wat ik heb geleerd, tenzij het is iets wat ik vroeger, elke dag. Ik ben niet gekomen uit een generatie van alles “geautomatiseerd”, maar mijn kinderen deden, zodat dat helpt;. Ik was gewoon vragen mijn zoon gisteren over hoe u een foto van mijn moeder en ik vind dat ik nam op mijn mobiele telefoon en naar mijn e-mail, en toen was het een of andere manier verwijderd. Ik had het verwijderd uit de mobiele telefoon, omdat ik het had naar mijn e-mail. Het was de laatste foto die ik met haar had genomen. Ze had de ziekte van Alzheimer en een jaar later overleed, en het beeld is heel belangrijk voor mij. Ik kan nog steeds niet begrijpen hoe het werd verwijderd van mijn e-mail. In die tijd heb ik niet mijn eigen computer te hebben en werd met mijn vader-in-law laptop,. Nogmaals, ik ben zo dankbaar zijn er websites zoals dit aan iemand zoals ik, die hulpeloos voelt zich in deze ingewikkelde helpen, technische wereld 🙂

Probeer PhotoRec of TestDisc. Beide zijn uitstekend, of ga de hele varken en ontvang de System Rescue CD, die beide applicaties en nog veel meer bevat;. Al het werk met Windows, Mac en Linux en zijn volledig gratis.

Ondanks de enorme hoeveelheid sneeuw en ijs in Antarctica, duizenden vierkante mijlen van de kale continent zijn extreem droge bevroren woestijnen, waar weinig tot geen neerslag ooit valt.