hoe je de perfecte arena dek in hearthstone stellen

Love it of je haat het, er is niet te ontkennen dat Hearthstone is een van de populairste te raken schappen Blizzard’s nieuwe IP’s in jaren. Zowel de concurrentie “ladder” systeem en de eigen “arena” formaat van het spel hebben bewezen een op hol geslagen hit met gamers, maar leren hoe je de arena werk voor u maken, is een taak dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Gelukkig, How-To Game is hier om u te helpen te leren alle ins en outs van Hearthstone unieke play-formaat, met een gids dat het niet uitmaakt wie je omhoog te gaan tegen de volgende keer dat de dobbelstenen rollen, bent u zeker om uit te komen op verzekert top.

De Arena Format

Als je dit artikel leest, je waarschijnlijk al weet hoe de arena werkt en zijn gefrustreerd met voortdurend naar beneden voordat je dek heeft zelfs een kans om van de grond geslagen, maar ook voor de niet-ingewijden, het gaat een beetje zoiets als dit: wanneer u voor het eerst een arena spel te starten (of “run”, zoals ze vaker aangeduid), wordt u belast met het kiezen van het type held je wilt spelen uit een mogelijke line-up van drie willekeurig gekozen. Nadat u uw held kiest, zult u dan worden genomen om een ​​soortgelijk scherm dat de mogelijkheid van het kiezen van een andere drie kaarten, opnieuw in dezelfde line-up van drie presenteert.

Zodra u een kaart in je deck aan te gaan halen, dit proces herhaalt, met de eerste drie wordt terzijde geschoven, en een frisse drie gegooid voor u om uit te kiezen. Dit gaat door totdat je succes hebt gekozen 30 kaarten om een ​​volledige dek te maken, en u bent klaar om het spel te beginnen bent.

In de arena, zijn er verschillende “tiers” je verder komt: op 1, 3, 5, 9 en 12 overwinningen (12 zijnde de max) respectievelijk. U zult drie “levens” te hebben, en het doel is om 12 overwinningen te krijgen zonder verlies van drie wedstrijden.

Hoe hoger het aantal overwinningen u zonder verlies te bereiken, hoe sneller je rang in de rij. Tier moet men een cakewalk voor iedereen die deze gids leest, terwijl je zou verwachten dat alles om een ​​beetje moeilijker te krijgen rond de drie tot vijf range. Voorbij dit is waar de echte arena spelers liggen, en vaak is het een mix van geluk tocht vermengd met spelers die meta neer op een T weten en dienovereenkomstig spelen hun beurt uit.

dek Types

Terwijl de geconstrueerde stijl van spelen op de ladder over het algemeen bevat drie types van het dek (aggro, tempo, en controle), in het algemeen moet je alleen van plan bij het zien van twee in de arena, aggro en controle. Aggro decks spelen vaak precies zoals hun naam al aangeeft, de keuze om veel high-schade, low-health minions op het speelveld zo snel mogelijk uit te leggen, en stapelen op schade spreuken die leiden tot een veel burst aan het eind van een lucifer.

Omgekeerd moet zeggenschap dekken zijn veel langzamer, en zich primair richten op het dragen van uw tegenstander door middel van ‘controlerende’ de raad van bestuur en het houden van eventuele handlangers zij zouden gooien gewist en uit de buurt van je gezicht. Van de twee archetypes, de controle neemt heel wat meer kennis van het spel, de kaarten, en hoe de arena speelt, want je moet vitale beslissingen over wanneer te gaan voor de schade te maken, en wanneer zich zorgen te maken over het bestuur staat in plaats daarvan.

Wordt het interessant is dat in tegenstelling geconstrueerde spelen, hoe je deck uiteindelijk vormen up is niet alles wat je vooruit te kunnen plannen. Het hangt volledig af van de held je rolt en de kaarten die je krijgt om te kiezen als het ontwerp gaat over (iets wat we zullen krijgen tijdelijk). Deze onzekerheid maakt de game-modus spannend voor veel spelers die de voorkeur geven aan de geconstrueerde route onttrekken, zoals je bent nooit 100 procent zeker wat voor soort tegenstander je gaat tegen totdat het spel is al aan de gang.

Als je eenmaal hebt sprong in de arena, is er het proces van plukken die held u van plan bent op het spelen door naar de finish. Zoals de meta huidige stand van de post-LoE (de Liga van Explorers expansie), de top drie klassen in de arena meta zijn: Paladin, Mage, en Hunter.

Als u een drie van deze in je rol, pak ze onmiddellijk, want hun macht is simpelweg ongeëvenaard. Tier twee op het moment dat wordt bevolkt door Rogues, druïden, en Warlocks, terwijl priesters, Sjamanen en Warriors breng de achterhoede in tier 3. Zonder ook ga diepgaande en het nemen van een hele ander artikel gewijd aan het onderwerp, over het algemeen dit is hoe je wilt proberen om elk dek te bouwen in de meta zoals het nu is

Paladin: Controle Mage: Aggro Hunter: Aggro Rogue: Controle / Aggro (alternate afhankelijk van ontwerp) Druid: Controle Warlock: Aggro Priest: Controle Shaman: Controle Warrior: Aggro

Hoewel het onmogelijk is om een ​​harde lijn gids op precies wat haalt u zou moeten maken voor elk dek je speelt schrijven (gezien de willekeurige aard van de kaart rollen), in het algemeen, dit zijn enkele van de tips en trucs die u gaat te willen volgen om zorg ervoor dat je het meeste succes tegen de meest uiteenlopende tegenstanders en spelenStyles.

Ten eerste, minion telt. Vaker wel dan niet, je wilt een verhouding van ongeveer 1/5 van je deck te bestaan ​​uit twee-drop minions, of waar dan ook 4-7 als je het kan beheren. De reden hiervoor is dat over het algemeen de meeste arena spellen worden besloten binnen de eerste paar bochten te wijten aan de sterke afhankelijkheid van tempo om je tegenstander te overweldigen wanneer ze het minst verwacht. Vervolgens zul je minions dat de nieuwe “Inspire” monteur zo veel mogelijk te gebruiken wilt, als bestuurslid controle kan snel uit de hand wanneer u een minion die gebruik kunnen maken van je held macht.

Vervolgens altijd zeker dat je het inslaan van ten minste één taunt minion, met het optimale aantal wordt rond 3-4 in het hogere gedeelte van de mana curve – een’la 4-kosten en daarbuiten. Ook spreken van de curve, optimaal wil je schieten voor iets dat een beetje een piramidevorm lijkt, met een paar one-cost-kaarten, een aantal meer tweeën, met een piek op vier, en afbouwen van daar. Deze regel kan veranderen, afhankelijk van je held en het dek van de speelstijl, maar houd het in de rug van je geest de volgende keer dat je voor een ontwerp.

Bij de keuze van spreuken, wapens en geheimen, je wilt concentreren op kaarten die je board staat te handhaven, terwijl u zo flexibel mogelijk in het geval dat uw oorspronkelijke plan wordt verijdeld door een stevige topdeck of een onverwachte minion. In Hearthstone, de winnende speler is altijd degene die zijn tegenstander blijft de backfoot, reageren op wat je doen in plaats van dicteren uw volgende spel. Wapen tellingen mag nooit hoger zijn dan twee, en bij het selecteren van spreuken, zullen alle AoE picks koning.

Pickups zoals Flamestrike Vult en Lightning Storm kunnen vaak het verschil betekenen tussen een afstraffing overwinning en volledige nederlaag, dus zorg ervoor dat wanneer het tijd is om uw volgende spreuk halen komt u altijd ten minste een van deze drijvende ergens in uw ingevulde dek.

Laatste; altijd pick geheimen als de kans krijgen. Negenennegentig procent van de tijd dat het gaat om een ​​solide pick zelfs als het een van de zwakste in je klas, gewoon om het feit dat het hebben van een geheim op het bord kan genoeg van een psychologische nachtmerrie voor je tegenstander zijn, dat het bepaalt hoe zijn ze spelen elke bocht vanaf het moment dat het wordt gegooid. Dit geeft u de controle in het spel (zelfs al is het maar een mentaal voordeel), en zoals we eerder besproken, wordt elk voordeel je kunt krijgen gaat naar een goede.

Bonus Tip: Natuurlijk kun je nooit verkeerd gaan kijken naar een paar streams hier en daar. Persoonlijk ben ik beter geworden in de arena door te kijken naar de top Hearthstone wimpels op Twitch.tv zoals Trump, Hafu en Kripparian, die allen voorzien informatief en diepgaande commentaar op hun toneelstukken, die van onschatbare waarde kunnen bewijzen in de lange termijn. Kijken naar de manier waarop de “voors” ontwerp en beslissingen te nemen in hachelijke situaties kunt u het goede voorbeeld geven aan uw volgende dominante overwinning.

Wild onvoorspelbaar en hopeloos verslavend, de Hearthstone combineert elementen van een aantal van de meest invloedrijke voorgangers met inbegrip van Magic the Gathering, Yu-Gi-Oh, en Pokemon, en gooit het hele concept in een blender die is verpakt om de absolute rand met gerandomiseerd kaart effecten die houden elk spel gevoel net zo fris als de vorige.

Hoewel je niet naar die felbegeerde 12-overwinningen kunnen krijgen op je eerste gaan rond, net als elk ander spel die er zijn – oefening baart kunst, en weten hoe je een solide arena dek ontwerp is de eerste stap naar het behoud van een consistente pad naar de overwinning.

De 2013 Chevy Impala was de laatste Amerikaanse auto naar een voorste bank, een functie eenmaal gemeengoed in auto’s zijn voorzien.