hoe je de klik snelheid van uw iPhone of iPad’s home-knop aan te passen

iOS maakt slim gebruik van de Home-knop. U kunt dubbelklikken om apps te schakelen, en zelfs drie keer klikken om allerlei dingen te doen. De snelheid waarmee moet u op de Home-knop om te registreren een dubbel of triple-click is prima voor veel mensen, maar als je merkt dat je moeite om op de knop snel genoeg is, kun je dingen een beetje vertragen.

Om te beginnen, start uw app Instellingen en tik op Algemeen.

Op de pagina Algemene instellingen, tikt u Toegankelijkheid.

Op de pagina over toegankelijkheid, scroll naar beneden in de buurt van de onderkant van de lijst met instellingen en tik op “Home Button.”

U hebt drie opties voor uw Home-knop klik snelheid: Standaard, Langzaam, en Langzaamste. Lagere snelheden meer tijd tussen klikken als je dubbel- of triple-klikken op de Home-knop. Wanneer u een keuze maakt, zal het apparaat drie keer trillen om te laten zien de snelheid die nodig is voor meerdere klikken. Kies degene die het beste werkt voor u en de Instellingen-app te verlaten.

En daar heb je het! Het is een eenvoudige verandering als je weet dat het beschikbaar is en waar het te vinden, maar het veranderen van de klik snelheid voor uw Home-knop kan een groot verschil maken als, om welke reden dan ook, je bent niet in staat om snel genoeg klikt u op de standaard snelheid.

Kolibries hebben een buitengewoon snelle stofwisseling en zijn nauwelijks in staat om net genoeg energie op te slaan aan het eind van de dag om niet te sterven van de honger als ze slapen.