hoe je checklists in de toelichting app op iOS 9, OS X, en icloud creëren

De Notes app in iOS 9 bevat een groot aantal verbeteringen, zoals tekenen schetsen en het toevoegen van foto’s, maar misschien wel een van de meest handige functies is de undersung checklist. Hier is hoe u tekst snel veranderen in een boodschappenlijstje, lijst of wens lijst te doen in de Notes-app op iOS 9, OS X El Capitan, en iCloud.

Als u een checklist op je iPhone (of iPad of iPod Touch) te maken, tikt u op het “Notes” op het startscherm.

Als u geen notities in de Notes-app, wordt het scherm “Mappen” wordt geopend. Tik op de map waarin u de checklist notitie te maken. Voor ons voorbeeld, zullen we de hoofdmap “Notes” te gebruiken.

Tik op het potlood en pad icoon in de rechterbenedenhoek van het scherm om een ​​nieuwe notitie te maken.

Tik vervolgens op de grijze cirkel met het plusteken aan de rechterzijde van het scherm net boven het toetsenbord aan een werkbalk snelle toegang tot de nieuwe Notes functies onthullen.

Een toolbar displays, die toegang geeft de verschillende nieuwe functies Notes. Tik op de cirkel icoontje met het vinkje in het aan een checklist item te maken.

Een lege cirkel weergegeven in uw notitie met de cursor rechts na de cirkel. Typ uw eerste checklist punt.

Tik op “Return” op het toetsenbord om een ​​tweede punt toe te voegen aan de checklist.

Houd het typen van uw checklist items, tikken “Return” na elke om een ​​nieuw item te maken.

Als u al meerdere regels tekst in de nota-zeggen, dat je gekopieerd en geplakt van ergens anders, en u wilt converteren naar een checklist, selecteert u de tekst …

… En tik op de checklist pictogram op de werkbalk boven het toetsenbord.

Lege checklist kringen wordt aan elke regel tekst worden toegevoegd.

Wanneer u klaar bent met het maken van uw checklist, tik op “OK” in de rechterbovenhoek van het scherm.

Als u klaar bent met je to-do lijst, kunt u deze verwijderen door aan de onderkant van het scherm te tikken op de prullenmand.

Checklists zijn misschien wel het meest bruikbaar op uw telefoon, maar u kunt ze te maken op je Mac ook (en synchroniseren tussen uw apparaten met iCloud).

Om dit te doen op de Mac, opent u de Finder en ga naar Programma’s> Notities. Dubbelklik op het pictogram Notes om het te lanceren.

Om iCloud Notes te gebruiken op het web, ga dan naar iCloud.com in een ondersteunde browser op uw computer en log in met uw Apple ID. Klik vervolgens op het pictogram “Notes” op de belangrijkste iCloud webpagina.

Als u niet op het pictogram “Notes” op de belangrijkste iCloud web pagina te zien, moet u het inschakelen op je iOS-apparaat of Mac.

Het creëren van checklists is hetzelfde op OS X en in iCloud. Klik op het potlood en pad icoon aan de bovenkant om een ​​nieuwe notitie te maken.

Klik vervolgens op de “Maak een checklist” knop op de werkbalk om een ​​nieuwe checklist te maken. Typ uw eerste checklist-item en druk op “Enter” om een ​​nieuw na het toevoegen. Houd het invoeren van items, op “Enter” na ieder naar een nieuw item toe te voegen.

LET OP: Het gebruik van de bijgewerkte Notes-app op iCloud.com alleen noten die u hebt gemaakt of bewerkt in iOS 9 of OS X El Capitan te tonen. Aantekeningen van vorige versies van iOS en OS X zal niet verschijnen totdat u deze apparaten werken.

Om uw checklist notitie wilt verwijderen, klikt u op het prullenbakpictogram op de werkbalk.

Om een ​​checklist cirkel van een item in een notitie (op zowel de iPhone en op iCloud.com) te verwijderen, zet de cursor op die regel en tik of nogmaals op de checklist knop.

U kunt uw notities delen op vele verschillende manieren met vrienden en familie met behulp van het aandeel blad in iOS 9. Echter, zodra een interactief Notes checklist wordt gedeeld, verschijnt het voor de ander als een niet-interactieve lijst met opsommingstekens. Dus het is niet perfect, maar het zal doen in een snuifje.

Waarom “Walk the cat” is aangevinkt: https://www.youtube.com/watch?v=POS3JM5R_l0

Er is een soort van hilarische typo in dit artikel, waarbij je natuurlijk werden maken van een notitie aan jezelf om een ​​hyperlink omvatten, maar dan vergeten om de hyperlink te maken.

Goed zijn is gênant. Dat was mijn schuld, sorry! vaststelling van nu

Ik kan de grijze cirkel met het plusteken boven het toetsenbord in Notes niet vinden.

Met behulp van iPhone 6 met iOS 9.2 (13C75).

Suggesties?

Net bijgewerkt naar 9.2.1 (13C15).

Nog steeds geen grijze cirkel boven pop-up toetsenbord in Notes.

Het moet er zijn als je een notitie bewerkt. Aan de rechterkant rechts boven het toetsenbord. Ik weet niet waarom het niet zou zijn.

De data dichtheid van DNA-gebaseerde data-opslag is vrij indrukwekkend: een enkele gram van DNA-opslag kan 455 exabyte aan data bevatten.