hoe je automatische updates voor iOS-apps in- of uitschakelen

Automatische downloads in iOS apps toestaan, evenals andere items, automatisch worden bijgewerkt. Dit kan handig lijken, maar ze kunnen ook problematisch zijn omdat zij uw mobiele data mag gebruiken zonder dat je het te beseffen. Als u meetgegevens, wilt u waarschijnlijk de automatische downloads uit te schakelen.

We zullen laten zien hoe je uit te schakelen (en mogelijk maken) automatische downloads voor updates op je iOS-apparaat, maar ook hoe om apps alleen Wi-Fi te werken. Automatische downloads is een handige functie als je de neiging om te vergeten om uw apps te werken en eindigen met een groot aantal in een keer te werken. Om te beginnen, tikt u op ‘Instellingen’ op uw home-scherm.

Aan de linkerkant van het scherm “Instellingen”, tik “iTunes & App Store”.

Onder “iTunes & App Stores” aan de rechterkant, tikt u op de schuifknop aan de rechterkant van “Update”.

OPMERKING: U kunt ook voorkomen apps, muziek en boeken, automatisch wordt gedownload door het uitschakelen van de juiste slider knoppen.

De schuifknop wordt wit en grijs wanneer uitgeschakeld. Als u niet wilt dat de automatische downloads volledig uitschakelen, kunt u ervoor zorgen dat uw toestel gebruikt alleen Wi-Fi om de updates te downloaden. Om dit te doen, drukt u op de “Use Mobiele data” schuifknop. Nogmaals, de knop wordt wit en grijs wanneer uitgeschakeld.

Wilt u ervoor darn zorgen dat uw mobiele data niet wordt gebruikt om updates te downloaden, moet u ook de nieuwe Wi-Fi uit te schakelen Assist functie die beschikbaar is in iOS 9. Als uw Wi-Fi-signaal zwak wordt, Wi-Fi te helpen kunt u uw mobiele data te schoppen in, zodat uw verbinding niet verloren gaat.

Automatische app-updates kan ook worden uitgeschakeld op Android-apparaten.

De iconische “Big Mac” McDonald’s hamburger was niet altijd als zodanig bekend, uitgevonden en in Pittsburgh op de markt gebracht, was het oorspronkelijk de naam “The Aristocrat” en vervolgens “The Blue Ribbon Burger.”