hoe je animaties met uw Philips hue verlichting creëren

Soms, alles wat je nodig hebt van uw Philips Hue verlichting is voor hen om gewoon in- en uitschakelen wanneer u ze wilt, maar als je het hosten van een feest of gewoon wilt uw kinderen te vermaken, animeren uw verlichting is een geweldige manier om kick dingen een inkeping.

Terwijl de officiële Philips Hue app is goed voor de meeste gebruikers, het is niet zo boordevol functies zoals sommige andere derden Hue apps, en iConnectHue is een van onze favorieten. Het is iOS-only en is een van de duurdere opties in de iTunes App Store-versie van de iPhone en de iPad-versie elke kosten $ 4,99, en de in-app aankopen kan hebben Besteedt u een extra $ 11 in totaal. Maar het is zeker de moeite waard als je wilt meer functionaliteit toe te voegen aan uw Philips Hue lichten.

Een eigenschap die zich in iConnectHue is de mogelijkheid om animaties te maken, die uw Philips Hue verlichting kan tot leven brengen op een manier die door het veranderen om verschillende kleuren automatisch. De nieuwste versie van iConnectHue maakt animaties nog beter, het verzenden van alle animaties direct op de Hue Bridge in plaats van de verwerking van alles op je iPhone of iPad, die levensduur van de batterij kan redden, omdat je de app na triggering een animatie kan sluiten.

Als dit klinkt als iets wat je geïnteresseerd bent, hier is hoe om te beginnen het maken van animaties voor uw Philips Hue lichten.

Om te beginnen, te downloaden en te installeren iConnectHue als je het niet hebt. U kunt typen in “iConnectHue ‘in de zoekbalk en het zal het eerste resultaat dat verschijnt zijn.

Als het eenmaal is gedownload en geïnstalleerd, opent het op en wordt u gevraagd om uw Hue Bridge aan te sluiten op de app door op de Push-Link-toets op de Hue Bridge, en vervolgens tikken “Ik ben klaar” in de app.

Nu zult u in staat zijn om toegang te krijgen tot de app en de slag te gaan met het instellen van alles op. iConnectHue heeft een ton aan functies, en er kan een beetje een leercurve, maar als je eenmaal hebt de basics bedacht, het is vrij gemakkelijk te navigeren en alles onder controle.

U kunt alleen animaties voor groepen van verlichting te creëren, zodat je nodig hebt om een ​​groep te maken voordat u kunt maken en gebruik maken van een animatie.

Begin met het tikken op de menuknop in de linkerbovenhoek.

Selecteer “Controller”.

Dit is waar uw groepen zal worden weergegeven, dus als je meer dan één Hue lamp in een kamer, kunt u ze te groeperen en hen tegelijk te bedienen. Ga je gang en tik op de knop “Groep toevoegen”.

Een lijst van uw Hue-lampen zal verschijnen. Selecteer degene die je wilt in een groep een vinkje te zetten zal worden geplaatst naast elke bol die u selecteert. Hit “Done” als je klaar bent.

De nieuwe groep zal verschijnen als “Room”.

Ga je gang en selecteer het om de openstelling van de groep en zie meer opties.

Tikken en ingedrukt te houden op de naam op de bodem zal u toelaten om de groep te hernoemen naar wat je wilt.

Tikken op een lamp in de groep zal brengen dat bol selector, evenals de helderheid.

Dubbel-tikken op een bol van het scherm Room wordt het in- en uitschakelen, en vast te houden en een lampje te slepen naar een ander in de groep te kopiëren al haar helderheid en kleurinstellingen.

Binnen een groep, selecteert u de kleine knop animaties naar de bodem. Het is een cirkel met een afspeelknop binnenkant van het.

Je hebt toegang tot een handjevol animaties voor gratis, evenals de mogelijkheid om een ​​van je eigen te maken te hebben. Je moet $ 2,99 te besteden om de animatie editor krijgen om te creëren en op te slaan onbeperkt aantal animaties.

Begin met het uitproberen van een aantal van de vooraf geïnstalleerde animaties door te tikken op de play-knop naast de animatie die je wilt zien. Om de animatie te stoppen, gewoon op de stopknop op dezelfde locatie.

Om uw eigen animatie te maken, tikt u op “Create nieuwe animatie”.

Om te beginnen met het maken van uw animatie, kunt u een “Standaard”, een “Favorite”, of “Kleur” ofwel toe te voegen. Je kunt mixen deze, dus het hoeft niet alle presets of alle favorieten zijn. Als je net begonnen met het gebruik van de app, is het waarschijnlijk u geen presets of favorieten hebt opgeslagen, dus ga je gang en tik op “+ Color”.

Tik en sleep op de kleine cirkel in de kleur selector en verplaatsen naar een specifieke kleur. U kunt ook tikken op de “Favorieten” knop om die kleur te slaan in uw favorieten. Wanneer u een kleur hebt geselecteerd, klik op “Kleur gebruiken” aan de onderkant.

Deze kleur zal verschijnen in de animatie diagram aan de top.

Echter, moet u minstens één meer kleur toe te voegen aan een volledige animatie te maken, zo drukt u weer op “+ Color” en selecteer een andere kleur te gebruiken. U kunt zoveel kleuren toevoegen als u wilt.

Zodra u de animatiereeks klaar bent, tikt u op de rode “X” als je niet de animatie lus wilt en opnieuw beginnen wanneer het klaar is. Dit zal veranderen in een groen vinkje. Laat het als een rode “X” als u de animatie lus over en weer willen. Dit kan een beetje verwarrend zijn, als de groene vinkje denk je dat de animatie wil lus, maar het betekent eigenlijk dat het niet zal lus.

Vervolgens tikt u in het tekstvak waar het zegt “Nieuwe animatie” en geef de animatie een aangepaste naam als je wilt.

De volgende twee instellingen zijn wat geef je animatie het vlees en botten, bij wijze van spreken. “Fade duur per stap (seconden)” is de hoeveelheid tijd die het duurt voordat de lichten te vervagen en ga naar de volgende kleur. “Wacht na stap (seconden)” is de hoeveelheid tijd elke kleur wordt weergegeven voor de volgende kleur wordt geschakeld. Stel deze op hoe je fit te zien.

Daarna tikt u op “Start” op de bodem en kijk je animatie tot leven komen!

Als je tevreden bent, klik op “Klaar” en uw nieuwe animatie zal verschijnen in de lijst met animaties aan de top.

Nogmaals, de meeste van de tijd zul je waarschijnlijk wil gewoon de mogelijkheid om eenvoudig en uit te schakelen uw verlichting, maar als er ooit een gelegenheid als je een beetje van het leven zou kunnen toevoegen aan de partij, animeren uw Philips Hue verlichting is een grote goed gedaan.

Tweederde van de neuronen in een octopus woont niet in de hersenen, maar in zijn armen; octopus armen zijn, ongelooflijk, in staat om eenvoudige taken onafhankelijk van de input uit te voeren vanaf de centrale hersenen, met inbegrip van het openen schelpdieren, op zoek naar voedsel in spleten, en reageren om pijn of letsel (zelfs als volledig verbroken).