hoe je android app permissies te beperken

Android dwingt je akkoord te gaan met iedere toestemming een app wil, ervan uitgaande dat je de app wilt gebruiken. Na beworteling uw apparaat, kunt u machtigingen voor een per-applicatie basis te beheren.

Het beperken van machtigingen kunt u uw contacten en andere persoonlijke gegevens te beschermen tegen apps die toegang tot je liever niet toestaan ​​te eisen. Veel apps zullen blijven behoren werkt nadat u de machtigingen in te trekken.

Om app-rechten te beperken, moet je je Android-telefoon of tablet wortel. Nadat je dat doet, kunt u een-toestemming beperken app te installeren en aan de slag. Hier zijn een paar van de meest populaire opties

We gebruiken Machtigingen hier ontkend, maar de andere opties moet op dezelfde manier werken. Na het installeren van uw app van keuze, start het op en geef het superuser permissies – vergeet niet, je root-toegang voor dit deel nodig.

Machtigingen Denied zal uw geïnstalleerde apps te scannen en hun rechten te bepalen.

Machtigingen Denied waarschuwt ons dat knoeien met permissies problemen in sommige gevallen kan leiden. Dit is vrij zeldzaam, maar let op dat je permissies en knoeien met root-apps tweaken op eigen risico – je kan hebben om een ​​factory reset uit te voeren (en verliest alle gegevens die niet wordt gesynchroniseerd met uw Google-account) als er iets breekt.

Blader door de lijst met apps en selecteer de app waarvan machtigingen die u wilt bekijken en te beperken.

Machtigingen Denied legt elke machtiging tot in detail. Zo kunnen we zien dat Angry Birds Space – samen met vele andere apps – toestemming heeft om het serienummer van het apparaat te bekijken en de telefoonnummers die u belt controleren.

Om een ​​vergunning te beperken, tikt u op de toestemming van de lijst – de status verandert in een handicap. De toestemming zal eigenlijk niet worden uitgeschakeld totdat u uw apparaat opnieuw op te starten, echter.

U kunt starten door te tikken op de menuknop en tappen Reboot, of door het afsluiten van en het inschakelen van het toestel normaal.

Na het herstarten, heropen Permissions Denied en controleer of de toestemming nog steeds verschijnt als geweigerd. Als de toestemming verandering niet plakken, moet u gebruik maken van de optie Lock Machtigingen in het menu – te raadplegen Rechten Denied’s FAQ / Help-scherm voor meer informatie.

Je moet ook de app te starten en te controleren of het goed draait zonder deze machtigingen. In het geval van Angry Birds Space, is het niet. We moeten de machtigingen wijziging ongedaan te maken – of gebruik maken van een toestemming te ontkennen app dat deze informatie fakes – om Angry Birds te spelen.

Zelfs als je met behulp van een toestemming te ontkennen app die bepaalde vormen van privé-informatie spoofs, het beperken van de toegang tot bepaalde rechten kan nog steeds leiden tot crashes. Bijvoorbeeld, als een app toegang tot het USB-opslagapparaat vereist, het beperken van deze toestemming kan de app te dwingen in de buurt.

Echter, veel apps behoorlijk na bepaalde rechten af ​​te wijzen werken. Bijvoorbeeld, Angry Birds prima met de locatie-toegangsrechten uitgeschakeld werken.

Welke toestemming beperkende app heeft uw voorkeur? Plaats een reactie en laat het ons weten.

Ik vind LBE onbetrouwbaar – het laat soms apps toegang locatie of internet hoewel ik toestemming heb geweigerd op mijn telefoon. Ik heb de andere 2 te proberen.

Ja, ik ben het eens @crab, heb ik lopen in dezelfde problemen met LBE. Ik zal de twee anderen een schot, zelfs als ik niet koel met mijn apps kracht sluiting geven …

Dat is wat ik echt leuk vind aan custom ROM’s. Bijvoorbeeld, ik run CyanogenMod 7 op mijn Droid X, dus het heeft toestemming beheer ingebouwd in de opties.

Het opgeven van uw privacy is de ‘Cost’ voor de No Cost Apps.

Voor toegang tot internet, was ik met behulp van Avast voor zijn firewall om alle app standaard te blokkeren;. Ik had apps dat ik wilde dat het internet en degenen systeem apps die nodig is toegang tot internet toegestaan.

Tot nu toe geen enkele app kan geschiedde dat.

Ik ben het eens met rangerevo8, vind ik de beste manier om te stoppen met bellen woningen en lekken van privé-date is een firewall;. Ik gebruik DroidWall mezelf, en het geeft je een widget om firewall tijdelijk uit te schakelen en wacht tot alle toegang. Deze maakt gebruik van IPTables en moet rom om echter te gebruiken zijn geworteld, maar is betrouwbaar als de hel.

Bijna onmogelijk deze dagen om het vinden van een niet-betaalde of zelfs een betaalde applicatie die geen toegang hebben tot zo ongeveer alles op uw smartphone niet wil. De toestemming verzoeken zijn belachelijk! Ik heb nog een goede applicatie die blokkeert deze functies zonder dat het haar zelf te willen toegang tot alles op je smartphone terug te vinden. Net als het inhuren van een gangster om u te beschermen tegen de andere gangster.

@Mark

UltimatePSV sloeg de spijker op de kop. Hardlopen CM7 mezelf en ben erg blij met mijn vermogen om apps mogelijkheid om mijn contact gegevens te lezen beperken.

De evenaar loopt door 13 landen: Ecuador, Colombia, Brazilië, Sao Tome en Principe, Gabon, Congo, Democratische Republiek Congo, Uganda, Kenia, Somalië, de Malediven, Indonesië, en Kiribati.